kako kome... meni smetaju medjusobna laprdanja. za sve ti je Q tipka
e, jel se da ugasit comm rose ili kako se vec ono govno zove?
Ne,al šta ti smeta commo rose?
Ako ne držiš q ni ne vidiš ga.
kad spotam slucajno ga znam upalit...
kad spotam slucajno ga znam upalit...
Ma daj skank,nemoj da ti dođem sad na Pag i dam ti po goloj guzi.
Ne,al šta ti smeta commo rose?
Ako ne držiš q ni ne vidiš ga.
Ako 2 puta zaredom stistnem Q za spot, odma mi se pojavi i prekine akciju koju sam radio (sprintanje, nišanjene ...)
A i mora se priznat da već neko vrijeme nismo tako dobro odigrali kao jučer (naš squad),bili smo par rundi zaredom najbolji.
Ja sam uspio pred par dana gospona Butchera metnut na nož.
Čim je završila partija zbriso sam ko pica da mi se ne osveti u sljedećoj.
A i mora se priznat da već neko vrijeme nismo tako dobro odigrali kao jučer (naš squad),bili smo par rundi zaredom najbolji.
Kad je jučer bio jedan od rijetkih dana da smo opće probali. :)
Al da, bilo je zakon. Tak treba uvijek igrat.
Jučer na Grand Bazaaru:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/7858585/1/275173617/
Samnom bili iggycro i valueshot,samo smo kružili po mapi. :)
Zato mi je bilo posebno drago kad sam vas na Sienai digao sa RPG-om u tenku na onom mostu i poslije vam srušio helić avionom u Caspian borderu
A po čemu si ti to zaključio?
Već sam pomislio da će Trolledsson opet prijetiti banovima. :D
jučer igram malo,nađemo se na hrpi i užasan lag i pad fps ispod 20,katastrofa da još ništa nisu popravili
Danas navečer znam da treba stinger ili igla, jer će Danny i Kuky rejpati sa jetom. Da im pokažem da sa mnom nema šale.
Danas navečer znam da treba stinger ili igla, jer će Danny i Kuky rejpati sa jetom. Da im pokažem da sa mnom nema šale.
stinger i igra za razliku od javelina na trebaju soflam da bi lockali letjelicu, jesam li u pravu?
stinger i igra za razliku od javelina na trebaju soflam da bi lockali letjelicu, jesam li u pravu?
Da, ali samo letjelice lockaju...
Jesi, ali ti treba barem troje ljudi raspoređenih po mapi sa stingerima da bi nešto uspjeli srušiti, toliko su slabi.
Ja mrzim što treba SOFLAM za javelin da bi se uništio avion ili tenk iz prve!!!
Još uračunajmo da nitko ne uzima SOFLAM tako da javelin R.I.P.
Ja mrzim što treba SOFLAM za javelin da bi se uništio avion ili tenk iz prve!!!
Još uračunajmo da nitko ne uzima SOFLAM tako da javelin R.I.P.
ja kad igram recona skoro uvijek furam to govno... kad ga postavim. javim na chat da je postavljen. sinoc smo heli srusili na kanalima u rushu
samo koja bi bila svrha da letjelice rušiš pogledom! ne sjedam za avione, nisam baš neki pilot ali nemam problema sa njihovim rušenjem, dobar tim radi čuda.
Igrate li kad na Playomania serveru? A na tarrget Rush serveru? Na PCPlay serveru?