Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.182.342
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Jel zna neko kako se rješava ono stopped working, riješio sam sa naredbom u cmd-u i isključivanjem AA kad mi se događalo svakih 30 sec, sad se događa svakih 4-5 rundi pa nije tolko velki problem al ipak nervira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

ljudi jel vi imate probleme ko ja, tokom dana serveri još relativno malo laggaju,ali navećer,makar nađem server sa 16 igraća i pingom 40 to toliko lagga da se ja uopće pomaknut ne mogu, ram na 70%, grafa na 99%, fps stoji oko 60 ali ja se jedva pomićem koliko lagga, apsolutno neigrivo, a vidim da drugi ljudi nemaju takvih problema, nije ukljućeno ništa šta mi ometa mrežu tipa torrenti, koristim bnet, jel znate u cemu bi mogao bit problem, ogranicenje brzine mi je 8mbps na speedtestu sad npr postignem 7.5

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mnoge izbacuje s ovom porukom... You were disconnected from EA Online

Zna itko rjesenje?

bc2 nick: herdjuro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ima nekih drivera za  radeon?moze link hvala

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
14 godina
Re: Battlefield 3
power_user kaže...

Imam opet problema :(

Igrao sam jutros i u jednom trenu se srušila igra pa je više nisam ni pokušavao paliti jer sam išao ručati, i sad sam se vratio i kad je pokušam upaliti samo stane kad blinka onaj kvadratić u donjem desnom kutu i kaže "Battlefield has stopped working". Što da radim?

imao sam i ja taj problem, sad mi je proradilo tako sto sam poigao core voltage od graficke, al pokusaj prvo sa repair, i ne crasha, al zato sad web browser crasha, ccc

14 godina
iwan7777777 kaže...

Imam problema pri instalaciji Battlefielda 3 LE BOX.

Ubacim dvd u čitač i krene najprije instalacija origina, kada se instalira origin piše mi install za battlefield 3.

Nakon toga se pojavi prijava na origin i ja se prijavim, onda nastane problem piše:

Origin-Activate Battlefield 3TM a cijeli prozor je bijeli samo mogu na X ili minimiraze.

Ako neko zna riješenje bio bi mu zahvalan.

Evo i slike.

ubaci key na originu, i nek ti on krene download, i onda pokusaj instalirati, mozda bubam, jer nemam boxed verziju, nit znam kako uopce ide, pokusaj, necete nista kostati

16 godina
neaktivan
M4p3X kaže...

uvijek, ali uvijek kad mi krene, izbaci me sa servera:///

To ti je zato što si cheater.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
neaktivan
i ja sam na bnet... Isto brzina od osam obicno kad napravim test na speedtest dobijem brzinu od nekih 8.5 do nekih 7 i upload od 0.60 uglavnom zadovoljan ping 6 do 10 ms.... Ali danas poslije podne igram bbc2 i primjetim da nakon runde ping koji mi je obicno oko 90 sad 190 pa i vise.. I prije posla kad sam napravio test dobijem indeticne rezultate osim pinga koji je sad od tri testa varia oko 100 ms.. Tako da je mozda i tebi lag u bf3 do bnet-a.
13 godina
neaktivan
Arbok kaže...

Ekipa... kako se prelazi 4-ta misia... (going hunting)  napravim sve i ono kad moram na aerodromu porokati avione i na kraju kad skinem onaj helikopter meni se ništ ne događa. A gledao sam na YT-bu tamo im se opet vrati pogled iz aviona i nastavljaju dalje.
Jel netko zna kako to riješiti?

PA JESI IH SVE poroka probaj sa "c" minjat pogled odnosno laser .ranja i to i vidi jel ti još neko osta za skinit.nisi napisa jel ti bloka igra ako idedalje vjerovatno si nešto zaboravia skinit.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

moze link za amd drivere?

0 2 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...
i ja sam na bnet... Isto brzina od osam obicno kad napravim test na speedtest dobijem brzinu od nekih 8.5 do nekih 7 i upload od 0.60 uglavnom zadovoljan ping 6 do 10 ms.... Ali danas poslije podne igram bbc2 i primjetim da nakon runde ping koji mi je obicno oko 90 sad 190 pa i vise.. I prije posla kad sam napravio test dobijem indeticne rezultate osim pinga koji je sad od tri testa varia oko 100 ms.. Tako da je mozda i tebi lag u bf3 do bnet-a.

a jel bi se to moglo rijesit ikako, ping mi je oko 32 kad izmjerim obicno

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo kako mozete brzo otkljucat oruzja u co-opu, samo trebate imat otkljucanu zadnju misiju  i prijatelja s kojim ce te igrat

0 0 hvala 3
16 godina
athlon64 kaže...
ceco22 kaže...

a jel bi se to moglo rijesit ikako, ping mi je oko 32 kad izmjerim obicno

To vam je famozni bnet.

Šta se tiče količine rama ipak sam nakon dugotrajnog studiranja uvidija da prelaz sa 4 na 8gb daje rezultate,nešto brže se loada.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
14 godina
protjeran
_dEDa_96 kaže...

Evo kako mozete brzo otkljucat oruzja u co-opu, samo trebate imat otkljucanu zadnju misiju  i prijatelja s kojim ce te igrat

Ima li to kakvog efekta na Multyplayer ili samo co-op?

15 godina
neaktivan

Ta oruzja koja otkljucas u co-opu mozes koristit u multiplayer

14 godina
neaktivan
ne znam jos ako uspijem rjesit javim ti... Nisam mogao se zezati oko toga jer sam morao na posao jel i ti imas cisco modem ili neki drugi... Uglavnom mi je se to znalo rjesavati sa tcom ali bi nazvao sluzbu da mi prociste liniju i to bi uvijek pomoglo ping bi mi opet bio normalan...
15 godina
ceco22 kaže...
ne znam jos ako uspijem rjesit javim ti... Nisam mogao se zezati oko toga jer sam morao na posao jel i ti imas cisco modem ili neki drugi... Uglavnom mi je se to znalo rjesavati sa tcom ali bi nazvao sluzbu da mi prociste liniju i to bi uvijek pomoglo ping bi mi opet bio normalan...

prebacit ce mo se u privatne poruke

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

hahahahaha

2 0 hvala 0
15 godina
CroChef kaže...

hahahahaha

Bilo je...

15 godina
neaktivan
CoKsA kaže...
CroChef kaže...

hahahahaha

Bilo je...

di nije bilo sad ce i jos ce biti na 10 stranica 

evo jos malo

14 godina
Igram igru sve ide glatko al ponekad trokira ali fps je stabilan da li znate rjesit problem jer vec mi na zivce ide kad pucam po nekom i onda trokira pa ga ne ubijem
LoL EUW- Pom4hn1t4ly, SeizonX
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo neki damage model, netko ga je počeo slagati, nije sve kompletirano ali eto. Snajper M98B radi 95% dmg, to naravno opada na vecim udaljenostima. M40A5 snajper ima isti dmg kao i SV98, 75%.

https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0Ag42gMGK9WrwdHRfa0JhdW9TR1E0bjBueWVSQjc0V0E&f=true&noheader=true&gid=0

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
_dEDa_96 kaže...

ako netko želi sad ovu foru isprobati addajte me Cpt_LIAR na blog...online sam..

Cpt_LIAR
14 godina
Napokon sam poceo igrat bf3 i jos sam nazico pwp. Imam jedan problem i nisam mogao naci rjesenje od silnih poruka. Igram mp jedno pol sata i nakon toga mi se dc sa servera i to mi vec lagano ide na zivce...
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hahahhhahaa koji lik! :))

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Arbok kaže...

Ekipa... kako se prelazi 4-ta misia... (going hunting)  napravim sve i ono kad moram na aerodromu porokati avione i na kraju kad skinem onaj helikopter meni se ništ ne događa. A gledao sam na YT-bu tamo im se opet vrati pogled iz aviona i nastavljaju dalje.
Jel netko zna kako to riješiti?

SP ima bugova..meni je ona misija kad ulazimo u zasjedu bila zbugirana...morao sam cijelu misiju ponoviti...probaj tako.

15 godina
Šef kaže...

Hahahhhahaa koji lik! :))

Po deseti put gledano, ali stvarno je epic.

BE HAPPY xD : )
15 godina
Battlefield 3

fora iz coopa.pola sata 80k xp  mwahahahaha

Cpt_LIAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Isti problem sam i ja imao, reinstalirao Origin, i proradilo...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice