Pogledaj mi konfu i reci dal kupim trojezgreni il četverojezgreni? Nisam baš pri parama za neki je*ački, al iPod ću prodat, ipak, BF je BF<3
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledaj mi konfu i reci dal kupim trojezgreni il četverojezgreni? Nisam baš pri parama za neki je*ački, al iPod ću prodat, ipak, BF je BF<3
i cpi i gpu,jbg i ja isto moram.
Ja novi procesor quad sigurno kad zasparam, a dali maticna sudjeluje u igrivosti? mislim ova moja kad ju gledas ko komad a4 papira zgleda.
i cpi i gpu,jbg i ja isto moram.
GPU će ostat još, samo CPU odlazi. Napajanje nije problem, 650w.
Tipka 4.
znači dođem do respawn-a i stisnem 4 i on me teleportira na drugo mjesto
zna mi se dogodit da dobim neke bodove,piše team spawn on you...šta to znači?
Team spawn on you..kad se spawnaš, spawnaš se kraj suigrača, kojeg si odabereš u meniju. Dok tebe netko odabere da se spawna kraj tebe, dobiš taj bonus tj. 10 bodova:)
SRY NA DOUBLE POSTU:*
Tipka 4.
Team spawn on you..kad se spawnaš, spawnaš se kraj suigrača, kojeg si odabereš u meniju. Dok tebe netko odabere da se spawna kraj tebe, dobiš taj bonus tj. 10 bodova:)
kako ga odaberem,ja stisnem deploy odmah i onda trčim kilometre do svojih
Tipka 4.
kako ga odaberem,ja stisnem deploy odmah i onda trčim kilometre do svojih
E vidiš, nemoj odmah stisnuti Deploy, pogledaj sredinu ekrana i vidiš imena svojih igrača, u pozadini ih vidiš s leđa, 2 ili 3 su ti na raspolaganju. Klikni jednoga i Deploy:)
Kako unapredjujem oruzja???
Opa, sad gledam malo opise vozila i pogledam pobliže T-90.
Ispada da za otključati prvi uprgrade za njega, IR Smoke konkretno, teba odnosno trebat će 1900 killova.
Daaaamn.
S tim da zadnji upgrade, reactive armor, traži ni manje ni više nego 81200 killova.
Toliko nisam imao nakon cca 1000h igranja BC2 sa svim živim i mrtvim kombinirano tako da mislim da je u pitanju tipfeler.
Ali vidim da i za recimo Jet Attack SU25-ov prvi upgrade (stealth) treba 1800 killova.
Pogledajte malo, zanimljiva stvar.
Treba toliki score s njime napravit a ne killovi za jedan kill dobivaš min 100 bodova.
Kako unapredjujem oruzja???
Samo stisni gore Customize, odaberi klasu i vidiš s čim raspolažeš.
Dal će mi profil na battlelogu ostati i nakon što završi beta, odnosno, dal ću moći sa ovim oružjima koje sam otključal i dalje igrati i u finalnoj verziji igre?
Dal će mi profil na battlelogu ostati i nakon što završi beta, odnosno, dal ću moći sa ovim oružjima koje sam otključal i dalje igrati i u finalnoj verziji igre?
Ne.
Ja imam u planu uzeti Battlefield 3 Limited Edition preko enabave dali mi se isplati to ?
Ja imam u planu uzeti Battlefield 3 Limited Edition preko enabave dali mi se isplati to ?
Radije preko base-host-a sljedeći tjedan.
zašto ?
Zašto?
I ja bih preorderao LE :)
sta da nas laga uzas. ja prelazim hodnik i preso ga kad me ono vrati na sredinu i ube me.
Tipka 4.
Neee. 4 ti koristi da postaviš daj spawn beacon - a da se spawnaš na njega samo kad se trebaš respawnat biraj Mobile Spawn Point.
Team Spawn On You znači da je neki squadmate iskoristio tebe kao spawnpoint.
sta da nas laga uzas. ja prelazim hodnik i preso ga kad me ono vrati na sredinu i ube me.
cool wallpaper imas
Naravno da se isplati, još ćeš dobiti 5% popusta ako spomeneš da si član BUG foruma! :)
Prednarudžbe su počele i svoj primjerak možete rezervirati već danas na Battlefield 3 & Battlefield 3 Limited Edition Origin key.
Isporuka počinje između 26 i 28. listopada 2011. putem emaila tako da među prvima možete aktivirati igru i krenuti na bojište otključavati oružja i skupljati činove te naravno, dogtagove manje iskusnih igrača.
Pozdrav!
zašto ?
Jer je jeftiniji 215kn a možda bude i neka akcija ja sam tamo svoj uzeo za 195kn LE.
Tipka 4.
Neee. 4 ti koristi da postaviš daj spawn beacon - a da se spawnaš na njega samo kad se trebaš respawnat biraj Mobile Spawn Point.
Team Spawn On You znači da je neki squadmate iskoristio tebe kao spawnpoint.
gdje to sve biram,ne razumijem opet
to može samo recon zar ne
omfg lagg na diabolic 07 je nepodnošljiv