Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.215.667
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

ma bi ja tamo, samo prošli put su mi carinu uračunali, pa me došlo više nego da skinem preko steama. 

dali još uvijek postoji ona opcija na game.co da pošaljem nešto kao poklon?

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 15:31 (DyerMaker).
14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
infeqt0r kaže...
XVII Mini kaže...

Meni se vrti na mojoj konfi Metro mapa (32 igrača) sve low, 1280x1080 od 30 pa do 60 dok CB famoznih 20 fps-a, nadam se da če igru malo optimizirat.

Zao mi je sto te moram razocarati, ali ne mozes ocekivati od procesora s 2MB kesha i graficke s 512 VRAM-a da ce drzati ovakvu igru.Ti imas jos i super rezultate.

Kolega ima toga tu još puno za optimizirat, vidjet čemo ovo je tek beta :).

Ipak BFBC2 mi ide Medium/Hight 1280x1080 55-60 fps-a.

Slazem se da treba igru optimizirati jos, to se uvijek moze izvesti ali na ustrb nekih drugih stvari.BF3 je8eno koristi procesor i slobodno mogu reci da je to najzasluznija komponenta u cijeloj prici.

17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

stavio sam high priority na bf3.exe i opet mi se igra crashala...

btw. nick rebelszuka

zconvict svaka cast, odlicno si igrao ;)

Misliš na ovu:

Koliko se sjećam nije ni tebe loše išlo dok te nije kickalo. :)

Al meni je draža bila sad runda kad sam raživcirao neka dva frajera. Stavio sam si kod svakog para m-comova mobile respawn iza protivničkog spawna i onda ih cijelo vrijeme rejpao s leđa. {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

sumnjivo mi je sve ovo......previse rpg stvarcica.....pogotovo kod kastomizacije oruzija...u bc2 nije mi uopce falila opcija da zalegnem,igra je dinamicnija bila zbog toga a i kampere i snipere si lakse uocio...ovako u bc3 ima da zalegnu na ledinu stave si ipod u usesa ,slusaju mjuzu i samo cekaju i rokaju.....sta ce biti kad na dedikatet serverima isljuce spot asist i mini map...nema boga da kampere nadjes....uzas....i te nogare sto su uveli.....hmhm...dobra stvar ili jos jedan no skill perk?ne znam sto da mislim o tome...izvlacenje i kokanje nozem traje predugoooo,dok izvucem noz...eh....dobijem noz u straznjicu....nadam se da nece mucak ispasti od svega ovoga.....treba ipak pricekati izlazak i vidjeti kako ce zajednica reagirati.......toliko smo svi puni euforije za trojku da.......daj boze da bude sve ok i da sam se prevario za neke stvari

3 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Koji server danas?

Diabolic #7?

Prati Battlelog {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
17 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...
rebelsy kaže...

Al meni je draža bila sad runda kad sam raživcirao neka dva frajera. Stavio sam si kod svakog para m-comova mobile respawn iza protivničkog spawna i onda ih cijelo vrijeme rejpao s leđa. {#}

šta je to?pojasni

kako uspijevaš imat toliko killova?

EDIT:50 rankova je maksimum zar ne?

vidio sam jednog koji je već valjda došao do 50,pored sebe nema nikakav broj već samo onaj znakić

M4X @ 3.14zda GHz
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 15:46 (M4X).
15 godina
M4X kaže...
ZC_Someone kaže...
rebelsy kaže...

šta je to?pojasni

mucki iza ledja! {#}

Explosiv wie Kerosin!!!
17 godina
Battlefield 3

Sound Looping mi totalno kvari igru... Taman su zagrijem i paf izleti mi to govno pa moram gasit komp pa ga ponovno paliti i prođe me volja. Ima li tko kakvo moguće rješenje?

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Is it just me ili je level up sistem opet prebrz?

Vidim tipove lvl. 50 ili koliko već (stvarno pretjeruju, to mora da se ne spava otakad je beta izasla) a sve skupa do sad traje koliko, 5 dana?

Mislim stvarno...

U BC2 bi brzinski doletio do lvl. 20 recimo, otključao sve i kasnije samo lagani grind.

Nadao sam se da će u BF3 stvari biti drugačije ali koliko vidim, slična stvar.

Otključat će se sva oružja i dodaci, vozila itd.. a kasnije samo 'toliko i toliko hours spent on stationary weapons' pin gluposti.

Ili sam u krivu?

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ma nije problem, ovi koji skuže kako igrat (i imaju dovoljno vremena igrati samo to - ne ko mi radni očevi) - za svaki lvl ti treba "samo" 6000 bodova - pa i ja sam otključavši neke squad pinove i šta ja znam u jednoj rundi preskočio 2 levela, a nisam nešto posebno odigrao.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nemate pojma kolko mi je zao sto nemam dobar komp da mogu s vama rokati...ja moram na xboxu s prokletim amerima {#}

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Sacmarica cuda radi :)))

Grip+flechete+flak vest

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Is it just me ili je level up sistem opet prebrz?

Vidim tipove lvl. 50 ili koliko već (stvarno pretjeruju, to mora da se ne spava otakad je beta izasla) a sve skupa do sad traje koliko, 5 dana?

Mislim stvarno...

U BC2 bi brzinski doletio do lvl. 20 recimo, otključao sve i kasnije samo lagani grind.

Nadao sam se da će u BF3 stvari biti drugačije ali koliko vidim, slična stvar.

Otključat će se sva oružja i dodaci, vozila itd.. a kasnije samo 'toliko i toliko hours spent on stationary weapons' pin gluposti.

Ili sam u krivu?

To je samo u beti.

=XII=SandMan....
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

meni ovim tempom treba dugo,tek sam rank 12 a imam već 9h

danny ima 5h i rank 17

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jesi siguran?

Ne pratim više službene informacije.

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Sacmarica cuda radi :)))

Grip+flechete+flak vest

probao tu sačmaricu,živi užas

M4X @ 3.14zda GHz
17 godina
neaktivan
M4X kaže...

šta je to?pojasni

Uzmi recona i probaj ;) Taj gadget imaš otključan odmah u startu.

Ali nemoj ko večina recon ekipe samo kempati u pozadini. Onda taj gadget baš i nema smisla. Ja kad igram s reconom onda obično koristim UMP-45, rusham naprijed i probam uvijek postaviti mobil respawn tako da moj squad i ja možemo brzo natrag na prvu liniju borbe. Ili još bolje, iza nje. Baserape FTW {#}

M4X kaže...

Dobar hack čuda radi {#}

forzzuk kaže...

Jesi siguran?

Ne pratim više službene informacije.

Ma nema šanse da ovako ostane. Za 9h sam došao do 26 levela, znači više od pola. A rekli su da će trebati jako puno igrati da se do kraja sve otključa.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 16:31 (ZC_Someone).
17 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...
M4X kaže...

šta je to?pojasni

Ali nemoj ko večina recon ekipe samo kempati u pozadini. Onda taj gadget baš i nema smisla. Ja kad igram s reconom onda obično koristim UMP-45, rusham naprijed i probam uvijek postaviti mobil respawn tako da moj squad i ja možemo brzo natrag na prvu liniju borbe. Ili još bolje, iza nje. Baserape FTW {#}

čekaj to je ono šta bipa i ima antenu? koja je to tipka i kako se postavlja i koristi taj mobile respawn?

mene kad ubiju moram trčat kilometre da dođem na poziciju

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
neaktivan
t12matija kaže...

sumnjivo mi je sve ovo......previse rpg stvarcica.....pogotovo kod kastomizacije oruzija...u bc2 nije mi uopce falila opcija da zalegnem,igra je dinamicnija bila zbog toga a i kampere i snipere si lakse uocio...ovako u bc3 ima da zalegnu na ledinu stave si ipod u usesa ,slusaju mjuzu i samo cekaju i rokaju.....sta ce biti kad na dedikatet serverima isljuce spot asist i mini map...nema boga da kampere nadjes....uzas....i te nogare sto su uveli.....hmhm...dobra stvar ili jos jedan no skill perk?ne znam sto da mislim o tome...izvlacenje i kokanje nozem traje predugoooo,dok izvucem noz...eh....dobijem noz u straznjicu....nadam se da nece mucak ispasti od svega ovoga.....treba ipak pricekati izlazak i vidjeti kako ce zajednica reagirati.......toliko smo svi puni euforije za trojku da.......daj boze da bude sve ok i da sam se prevario za neke stvari

A da probaš knifati na F umjesto 6 pa LMB?

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
15 godina
neaktivan
M4X kaže...
ZC_Someone kaže...
M4X kaže...

šta je to?pojasni

čekaj to je ono šta bipa i ima antenu? koja je to tipka i kako se postavlja i koristi taj mobile respawn?

mene kad ubiju moram trčat kilometre da dođem na poziciju

Tipka 4.

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Opa, sad gledam malo opise vozila i pogledam pobliže T-90.

Ispada da za otključati prvi uprgrade za njega, IR Smoke konkretno, teba odnosno trebat će 1900 killova.

Daaaamn.

S tim da zadnji upgrade, reactive armor, traži ni manje ni više nego 81200 killova.

Toliko nisam imao nakon cca 1000h igranja BC2 sa svim živim i mrtvim kombinirano tako da mislim da je u pitanju tipfeler.

Ali vidim da i za recimo Jet Attack SU25-ov prvi upgrade (stealth) treba 1800 killova.

Pogledajte malo, zanimljiva stvar.

Bring out your dead!
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
protjeran
roko121roko kaže...
t12matija kaže...

A da probaš knifati na F umjesto 6 pa LMB?

I tad predugo traje, trebalo bi bit ko prije, ti stisneš u roku pola sekunde ovaj mrtav na podu, ili one fore kad mu s leđa dođeš, jedno 5 sekundi ovaj ga nešto spušta na pod, zaje*ava se s njime. Valjda će to popravit.

Jel postoji način da se na originu promjeni ime?

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
15 godina
Battlefield 3

Jel se to meni ucinilo da sam igro na xbox srv? 

Explosiv wie Kerosin!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
forzzuk kaže...

Ispada da za otključati prvi uprgrade za njega, IR Smoke konkretno, teba odnosno trebat će 1900 killova.

Daaaamn.

S tim da zadnji upgrade, reactive armor, traži ni manje ni više nego 81200 killova.

Toliko nisam imao nakon cca 1000h igranja BC2 sa svim živim i mrtvim kombinirano tako da mislim da je u pitanju tipfeler.

Ali vidim da i za recimo Jet Attack SU25-ov prvi upgrade (stealth) treba 1800 killova.

to je previše

kad bi išla otključavanja kao sada u beti bilo bi ok

M4X @ 3.14zda GHz
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Daaaamn.

Dok to skupim izađe BF5 lol.

Tu sam: lzgr.me@gmail.com ... Onaj na avataru: Sir Clive Sinclair
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel se to meni samo čini ili su pogašeni Metro cq serveri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
k1klop kaže...

Jel se to meni samo čini ili su pogašeni Metro cq serveri?

ja sam tražio taj cq par puta za metro i nikad nisam našao,stalno igram rush

M4X @ 3.14zda GHz
17 godina
odjavljen
roko121roko kaže...
M4X kaže...

Tipka 4.

znači dođem do respawn-a i stisnem 4 i on me teleportira na drugo mjesto

zna mi se dogodit da dobim neke bodove,piše team spawn on you...šta to znači?

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

inače ako niste skužili,prije nego se spawnate moze se u meniju promijenit puska i cijeli kit {#}.jedino je glupo kaj se mora ici customize ako oces zamjenit optiku na pušci.

BF3 ingame:FlasHard 3 BF:BC2 ingame:Flash3 Xfire:bobbyz666
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 17:08 (BobbyZ).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice