Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.977
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

dodajte me na xfire ko oce :hrvoje22222

windows was unable to detect your keyboard press f1 to retry or f2 to aboart
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
Kewin kaže...

dodajte me na xfire ko oce :hrvoje22222

Imenjače ;) Dodajte me na battlelog Hrki13  (neam 13godina)

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 12:28 (proćerani).
14 godina
Kewin kaže...
Indestructible kaže...
Kewin kaže...

pa nikog ziva na serveru

ima nas kolko oces batltelog je vriti

sorry, glupi bug, pise da nema nikog na serveru, a bilo nas je dosta, neke je nazalost izbacivalo, valjda ce uspjeti popraviti to :)

i got 99 problems but a bitch ain´t one :D i got 99 problems but a bitch ain´t one :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 12:29 (Indestructible).
15 godina
Indestructible kaže...
Kewin kaže...
Indestructible kaže...
Kewin kaže...

pa nikog ziva na serveru

sorry, glupi bug, pise da nema nikog na serveru, a bilo nas je dosta, neke je nazalost izbacivalo, valjda ce uspjeti popraviti to :)

NP. battlelog je u onoj stvari :) a nekim cudom sam igrao 10-15 min {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

crashed :S

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

kewin, izbrisi stare drivere preko driver sweeper

udji u safe mod, pokreni driver sweepre, oznaci sve sto ima veze s ati ili nvidia (zavisi koja ti je graficka) i onda izbrisi, udji u normal mode, i ako imas ccleaner, udjes u njega i ocistis pomoc njim registry, i installiras nove drivere,

imao sam i ja problema sa alphom, al evo hala Bogu nemam s betom :)

ako ti i to ne bude radilo, kad udjes u BF, udji u task manager, i stavi high priority na bf3.exe

btw. kako ste rekli da promjenim iz dx1 u dx10, nisam najbolje upratio

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 12:33 (Indestructible).

0 0 hvala 0
15 godina
Indestructible kaže...

kewin, izbrisi stare drivere preko driver sweeper

udji u safe mod, pokreni driver sweepre, oznaci sve sto ima veze s ati ili nvidia (zavisi koja ti je graficka) i onda izbrisi, udji u normal mode, i ako imas ccleaner, udjes u njega i ocistis pomoc njim registry, i installiras nove drivere,

imao sam i ja problema sa alphom, al evo hala Bogu nemam s betom :)

ako ti i to ne bude radilo, kad udjes u BF, udji u task manager, i stavi high priority na bf3.exe

btw. kako ste rekli da promjenim iz dx1 u dx10, nisam najbolje upratio

Hvala na trudu ali vise se isplati cekati cijelu verziju... jelte {#}

a i proc mi je srotex tako da cu vidjet ocu nastavit igrat betu.

i da nemrem stare obrisat kad sam prije 1 h preso na 11.9 {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 12:36 (Kewin).
16 godina
odjavljen
Y2K2 kaže...
Tonči kaže...
Šef kaže...

My 2 cents:

Meni se ovo s lampanim snajperima sviđa jer će smanjiti prednost hakera koji sjede u grmlju, a koje ne možeš ubiti. Inače da, Normal mod je napokon savršeno igriv. U BC2 si trebao HC mod, sada više ne.

U finalnoj verziji igre nece bit ovako lagano ubit igraca,napisali su da ce to ispravit.Rekli su da je to bug, jer kad pucas na igraca kao nanosis vise stete nego sto je zamisljeno.

Strašno. Znači, za mene ništa od normal moda, već ide HC. Meni je žilavost ekipe na normalu u BC2 teža glupost pa sam uvijek igrao HC. Šteta, nadao sam se da je ovo Normal mod za BF3. 3-4 metka, 2 snajperom, 1 u glavu bilo čime: tako je sada i mislim da je idealna kombinacija realnog i igre. Bude li žilavije od toga, bit će smeće za djecu koja se žele napucavati u dvobojima po pola sata, kao da su mechovi. Čak je i arkadniji Call of Duty bolji od BC2 u tom segmentu.

15 godina
Indestructible kaže...
Kewin kaže...
Indestructible kaže...
Kewin kaže...

pa nikog ziva na serveru

ti ciljas mene, a ja rebelsy-a :D

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Poluidit cu s ovom igrom pun ku*ac problem em me stvara u stjeni pa mogu sam lepo izac iz igre ili nece ciljat

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nakon reinstalacije Origina, igra sada radi puno bolje (1440x900 low detalji) sa 30-40 FPS, puno je bolje stanje.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

crashed :S

stavio sam high priority na bf3.exe i opet mi se igra crashala...

btw. nick rebelszuka

zconvict svaka cast, odlicno si igrao ;)

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 12:55 (rebelsy).
16 godina
Battlefield 3

Rekli su da je bug što ponekad metak uzima previše štete pokretnoj meti, pa zato ponekad budete ubijeni s jednim metkom.

Ja mislim da je damage sistem baš odličan ovdje u beti, s obzirom da neke puške imaju pošteni recoil. Problem je što je ova mapa mala, pa netreba baš pucati u brustovima. Kad dođu veće mape sigurno će biti drugačiji osječaj ubiti nekoga.

Moj PC  
8 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

trebam pomoc :(
kad se hocu regat na origin za download bf3 kaze da vec ima netko sa mojom email adresom (probo sam sa 4 email adrese al opet isto)
helppp :(( 

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

snajper bez optike rulz!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Rekli su da je bug što ponekad metak uzima previše štete pokretnoj meti, pa zato ponekad budete ubijeni s jednim metkom.

Ja mislim da je damage sistem baš odličan ovdje u beti, s obzirom da neke puške imaju pošteni recoil. Problem je što je ova mapa mala, pa netreba baš pucati u brustovima. Kad dođu veće mape sigurno će biti drugačiji osječaj ubiti nekoga.

Ako je samo to, onda dobro... ako bude damage sistem kao u BC2 onda ne valja...

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
odjavljen
Luck3r kaže...

kad se hocu regat na origin za download bf3 kaze da vec ima netko sa mojom email adresom (probo sam sa 4 email adrese al opet isto)

ni meni neda da se logiram... :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
skank666 kaže...
Luck3r kaže...

ni meni neda da se logiram... :/

meni isto reko da neko koristi pa sam nakraju napravio novi mail,

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 13:09 (Kewin).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Y2K2 kaže...
Tonči kaže...
Šef kaže...

My 2 cents:

Meni se ovo s lampanim snajperima sviđa jer će smanjiti prednost hakera koji sjede u grmlju, a koje ne možeš ubiti. Inače da, Normal mod je napokon savršeno igriv. U BC2 si trebao HC mod, sada više ne.

U finalnoj verziji igre nece bit ovako lagano ubit igraca,napisali su da ce to ispravit.Rekli su da je to bug, jer kad pucas na igraca kao nanosis vise stete nego sto je zamisljeno.

Strašno. Znači, za mene ništa od normal moda, već ide HC. Meni je žilavost ekipe na normalu u BC2 teža glupost pa sam uvijek igrao HC. Šteta, nadao sam se da je ovo Normal mod za BF3. 3-4 metka, 2 snajperom, 1 u glavu bilo čime: tako je sada i mislim da je idealna kombinacija realnog i igre. Bude li žilavije od toga, bit će smeće za djecu koja se žele napucavati u dvobojima po pola sata, kao da su mechovi. Čak je i arkadniji Call of Duty bolji od BC2 u tom segmentu.

E vidis meni se vise svidja kad se moras malo potrudit da ubijes nekog, a ne samo zazmiri i opleti. Jer kakvo je sad stanje u beti nije vazno jel gadjas u glavu ili noge isti {#}, treba ti 2- 3 metka da ubijes nekog.

=XII=SandMan....
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 13:29 (Y2K2).
16 godina

Ma ovo su u beti ovako možda napravili da bude nešto između normala i HC-a pošto ne možeš izabrati određeni mod igre, kako se ne bi žalile pi*kice ili muškarci, ovisno tko bi bio zakinut.

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kad če se moči igrati Caspian Border ?

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

27.10.2011.

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

eto i mene zak oji sat napokon na bf3 betu :D

0 0 hvala 0
14 godina
Šef kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ako je samo to, onda dobro... ako bude damage sistem kao u BC2 onda ne valja...

damage sistem u bc2 je dobar, samo sto ponekad zayebava hit box

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

isuse boze bolje da nisam ni instaliro ovu betu jer se samo zivciram..
nemrem 20 minuta odigrat a da me ne crasha...

joj uzas... 

smc
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
besi kaže...

isuse boze bolje da nisam ni instaliro ovu betu jer se samo zivciram..
nemrem 20 minuta odigrat a da me ne crasha...

joj uzas... 

iso je tak i kod mene..{#}

Explosiv wie Kerosin!!!
14 godina
Battlefield 3

Meni se vrti na mojoj konfi Metro mapa (32 igrača) sve low, 1280x1080 od 30 pa do 60 dok CB famoznih 20 fps-a, nadam se da če igru malo optimizirat.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 14:11 (XVII Mini).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Moze mi netko objasnit koja je razlika izmedu limited editon i obicnog battlefielde i dali se isplati kupit limited edition.

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Moze mi netko objasnit koja je razlika izmedu limited editon i obicnog battlefielde i dali se isplati kupit limited edition.

Jel trollaš ili ozbiljno?

Ako ozbiljno, sa LE dobiješ besplatno i Back To Karkand ekspanziju i Physical Warfare Pack.

S običnim dobiješ samo BF3.

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice