Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.212.806
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Runde conquesta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

U mene na beti sve nešto klimavo, fraps pokazuje jednu kolicinu fps-a, a oni ctrl+alt+s drugu fps, bez obzira na fps osjeti se trzanje kada gledam na otvoreno.

Recimo hodam i gledam u pod imam 60 fpsa i ne osjecam trzanje , podignem pogled prema okolini , i dalje imam 58-60 fpsa a osjeca se konstantno trzanje.

I zna li itko kako promjeniti na dx10 mode da probam , igram na 6950.

I što je uopće s ovim video opcijama , sve mi stoji na ultra kada udjem u igru i kada prominim na low nema uopće razlike, fps isti , slika ista , samo drukciji tekst u opcijama ??

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ok, CQ metro je amazing.

Druga igra skroz.

Bring out your dead!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 3
razorst3 kaže...

U mene na beti sve nešto klimavo, fraps pokazuje jednu kolicinu fps-a, a oni ctrl+alt+s drugu fps, bez obzira na fps osjeti se trzanje kada gledam na otvoreno.

Recimo hodam i gledam u pod imam 60 fpsa i ne osjecam trzanje , podignem pogled prema okolini , i dalje imam 58-60 fpsa a osjeca se konstantno trzanje.

I zna li itko kako promjeniti na dx10 mode da probam , igram na 6950.

I što je uopće s ovim video opcijama , sve mi stoji na ultra kada udjem u igru i kada prominim na low nema uopće razlike, fps isti , slika ista , samo drukciji tekst u opcijama ??

Postavke za video opcije prihvate se izgleda tek u iducoj partiji koliko sam skuzio.

BE HAPPY xD : )
15 godina
neaktivan
sako9800 kaže...

Jel ima itko problem kao što je neulaženje u igru? Samo stoji joining server... i tako nonstop? Ima li itko rješenje sa moj problem?

Svi koji imaju problem sa joining server neka probaju pokrenuti igru preko origin appa.

Meni se nije htio joinati kada sam išao direktno na browser, ali kada pokrećem sa origina uvijek ide bez greške.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
14 godina
neaktivan
Switch kaže...

Jel netko dobiva BSOD dok igra? Meni se u zadnjih 20 min 2 puta srušio i resetirao komp. Jučer sam stavio one beta drivere za bf3 jel možda do toga?

evo meni se komp restarto po prvi puta prije jedno 15 min...

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
15 godina
Ja sam vratio stare 11.9 drivere. S njima mi se vise ne crasha ali imam manje fpsa. Nadam se sa će uskoro biti i zadnja verzija tih 11.10 drivera.
14 godina
sako9800 kaže...
athlon64 kaže...
sako9800 kaže...

Jel ima itko problem kao što je neulaženje u igru? Samo stoji joining server... i tako nonstop? Ima li itko rješenje sa moj problem?

uhuhu ja sam na kraju zavrsio reinstallajuci windowse da ga rijesim :D

Haha onda ništa od toga. Malo prije sam uspio ući i izbacilo me, a sad nikako. Zanimljivo da mi na laptopu na kojem sad pokušavam neće, a na kompu bez problema.

Na sluzbenom forumu kazu da obicno pomaze log off iz Battleloga, gasenje Origina i onda sve ponovo pokrenuti. Prvo Origin, i onda iz njega Battlelog i iz njega igru.

14 godina
kruskar kaže...

Imam problem s BF3 Beta,znači ovako skinio sam sve normalno,i krenem pokrenuti ode na onu stranicu i izaberem server i krene sad loadat,otvara orgin i pokreče igru no umjesto da pokrene igru izbaci mi error,kao da nevaljaju driveri od grafe,a stavio zadnje koje je nVidia ponudila za moju grafu.

inače 9800GTX+ AMP Zotac.

evo slike.

Na nVidia stranici ne skidas obicne drivere nego dolje stavis "Beta and Old drivers" (il tako nesto pise).

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

stalno ovako, full original verizija Avire;

{#}

Naravno, skinuto preko Origina, nije u pitanju torrent bete.

Bring out your dead!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Počelo je...

Fuck you NATO!
Moj PC  
17 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Metro u conquestu je govno!

Međutim, drži me pomisao da je to manja verzija mape.

No, druga stvar koja mi je pokvarila večer je Zhintova izjava da u igri neće biti squad managementa, već da će se u squadove moći ulaziti isključivo preko Battleloga. Užas, užas i užas.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 3:10 (Danny_HR).

10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja bi rađe in-game menu nego taj battlelog...

btw. jutro g. danijel

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne znam čija je uopće ta bistra ideja da se sva ta organizacija radi u browseru, to su MORALI puno bolje izvesti!{#}

Fuck you NATO!
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Ne znam čija je uopće ta bistra ideja da se sva ta organizacija radi u browseru, to su MORALI puno bolje izvesti!{#}

i ja velim tako,čini mi se da su se orijentirai na bf p4f i na bf heroes,i txt. čet je isto za ku*ac

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
14 godina
neaktivan
ako ova igra bude u full verziji isla preko battleloga.. By by bf3 od mene prodat cu kljuc i vracam se drito na bbc2 i novi cod...
15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
ako ova igra bude u full verziji isla preko battleloga.. By by bf3 od mene prodat cu kljuc i vracam se drito na bbc2 i novi cod...

biće na battlelogu,ak neš battlelog onda bolje otkaži pre-order

14 godina
neaktivan
onda otkazivam.... Ne zelim igrat preko toga....
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Počelo je...

A kad je uopće stalo... Vjerojatno drži rekord po žutim i crvenim "medaljama" za ljepo ponašanje na forumu.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 3:45 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

nebi ti to piso da se nisi campo kaj ces :DDD (sad cu i ja izmislit da nisam ja igro neg mi je frend bio na mom accountu){#}

eto par slikica na predzadnjoj je ekipa sa teamspeaka ... ak ocete vi pice sa mumbla igrat sam javite? {#}

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 4:47 (HC for Life).
14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
AA-d00d kaže...

Počelo je...

A kad je uopće stalo... Vjerojatno drži rekord po žutim i crvenim "medaljama" za ljepo ponašanje na forumu.

da i to tvoja briga il od admina ??

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57
17 godina
neaktivan
luka94 kaže...
ceco22 kaže...

biće na battlelogu,ak neš battlelog onda bolje otkaži pre-order

Odlično! neka i ostali COD igrači urade isto kako bi mogli igrati BF kako bi se trebalo igrati. -:)
=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Mislim da se DICE odlučio na ovaj hibridni potez zbog novog win 8 i puta kojem će ići daljnji razvoj community dijela igara, ali u win 8. Za one koji su propustili jedan detalj kod promocije win 8, microsoft počinje koristi html i ostale jezike kao standard unutar razvoja programa/aplikacija za win 8. Možda tu leži kvaka korištenja ovih progrmaskih jezika i jednostavnosti implementacije. u budućnosti sve će biti u windowsu.
=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 8:30 (dado_mt).
16 godina
Battlefield 3

Dali se netko može spojiti na servere meni piše: No contact with EA backend. Please try again later.

ButcherCRO ingame! Go and plough yourself!!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zasto se ne mogu connectat na server gdje ima igraca pise mi Server couldn't be found.

bc2 nick: herdjuro
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

šta sve radi squad leader? bolje reć sa kojim tipkama, jučer me igra izabrala i pisalo: you are squad leader

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
srušili im se statistički engini
17 godina
16 godina
neaktivan
zoka kaže...

Ko je najbolji Battlefield igrac sa Bugovog foruma?

Sandman tj. danijel01, Danny, pirat, KerberCro...

Od svih koje sam vidio i igrao s njima, TihiOS_Cro je najbolji.

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice