BF3 Metro CQ!
Igra je negdje 100 puta bolja u cq modu :)
Baš sam te htio pitat kako izgleda to
Evo se ja pokušabam spojit, ali ne ide...
BF3 Metro CQ!
Koji server za conquest je to bio?
Neki rade, neki ne, mislim sasvim druga igra kada je u pitanju CQ.
Btw. Leakani su server fajlovi.
Odigrano par rundi u TD i u Squard Rushu, nije lose.
BF3 Metro CQ!
Probaj sa sing out/sing in, to je meni pomoglo. Inače treba dosta dugo da se "uspiješ" spojiti na server.
Neće da mi se spoji na nijedan CQ server mamu mu.
To šta se tebi događa se meni jučer dogodilo u kolege jednog, kaže da mu je email već zauzet.
Neznan zašto.
Jeli moguće i ako je kako se mijenja directx,piše da mi je na 11,pa bi htio prebaciti na 10... pa ako netko zna(ako je moguće) nek reče
odigrah par misija te beta verzije...hm malo pomjesani osijecaji......cucni,lezi,stavi mitraljez na nogare,puzi.....biti ce sacekusa i kampera puno puno vise nego u dvojci....pogotovo ako maknu spot asist na dedikatet serverima i slicno...lomiti ce se koplja oko igre....vadjenje noza mi predugooo traje.....vise sam se preznoio dok sam mu prilazio a cijela vjecnost treba da se izvadi.....oruzja ok..ali te silne nadogradnje na oruzja......ko ce to sve pratiti...mozda od svih klasa na koncu ce te koristiti po 3 vrste eventualno 4... a ostalo zaboraviti....barem sam ja na bc2 .....igra je pomalo brza,barem ostavlja takav dojam,ali nesto kao da ma ne znam nesto mi ne stima....trebati ce pricekati punu verziju pa onda vidjeti....
evo da vas pitam,dal da uopce skidam Bf 3... 3gb ddr3, ati 4300 512mb,core 2 duo 2.2GHz-laptop
heh , super je na diabolicu,sve ekipa s foruma, pirat tare xd
Ko je najbolji Battlefield igrac sa Bugovog foruma?
Uđem u CQ server i cujem zvuk ali je screen skroz crn... !?
Uđem u CQ server i cujem zvuk ali je screen skroz crn... !?
znam, ništa se nevidi ali probaj nač i stisnut >>Deploy<< tipku. ja sam ušo i mogu reć hebeno je.
Pfuh... još pitaš -
pa ja, naravno!
BF je timska igra nije ovo COD, ne postoji najbolji.
Koji diabolic server je naj-noob friendly?
BF je timska igra nije ovo COD, ne postoji najbolji.
Uvijek postoji jedan koji se izdvaja i bolji je od svih ostalih. Kakve veze što je timska igra?
Kada se spajate na Conquest,da bi ste izbjegli crni ekran,kad vidite connecting i go to game,pricekajte par sekundi i nakon 5-6 sekundi kliknite go to game.
Nemojte nista dirat dok se ne pojavi sve.
Meni je pomoglo UVIJEK.
Kada se spajate na Conquest,da bi ste izbjegli crni ekran,kad vidite connecting i go to game,pricekajte par sekundi i nakon 5-6 sekundi kliknite go to game.
Nemojte nista dirat dok se ne pojavi sve.
Meni je pomoglo UVIJEK.
ja san se uspija spojit 3-4 puta al nakon svake runde me izbaci.
Dosta zabavno ali vidi se da je beta - u 80% slucajeva ne vidim oruzje a u 50% slucajeva ne vidim protivnika sto naravno nije najzdravije
Jel netko dobiva BSOD dok igra? Meni se u zadnjih 20 min 2 puta srušio i resetirao komp. Jučer sam stavio one beta drivere za bf3 jel možda do toga?
Ni BF2 po viđenom.
Jel ima itko problem kao što je neulaženje u igru? Samo stoji joining server... i tako nonstop? Ima li itko rješenje sa moj problem?
Jel ima itko problem kao što je neulaženje u igru? Samo stoji joining server... i tako nonstop? Ima li itko rješenje sa moj problem?
uhuhu ja sam na kraju zavrsio reinstallajuci windowse da ga rijesim :D
uhuhu ja sam na kraju zavrsio reinstallajuci windowse da ga rijesim :D
Haha onda ništa od toga. Malo prije sam uspio ući i izbacilo me, a sad nikako. Zanimljivo da mi na laptopu na kojem sad pokušavam neće, a na kompu bez problema.
Čini mi se da igra ima neke probleme s memorijom (možda negdje curi :P), iskorištenost vrama raste i fps pada - nakon određenog vremena mi na mjestima gdje sam imao 40-50fps jedva ide na 25.