Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.185.394
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
nisi ni drugi
mamiću odlazi
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kolko bugova ima igra isuse dragi lik mutavi i sakrije se unutar zida i ubija ekipu a mi neznamo di je znasi uzas lik je u zidu i nevidis ga ja neznam kak ovo beta moze bit vise je pre alpha 

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://bf3timer.com/

Ni timer više ne radi koda je sve propalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Omg uletim na steam forum o BF 3 i otvori se neka tema ko prvi se javi dobije key i ja ga dobijem {#}

Hehe skida se koji sam ja sreckovic, ne mogu vjerovati.

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2143677

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 2:52 (Joe Cooker).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

jel zna netko kako promijeniti dx na kojem igrate ,sa dx 11 na dx 10?

http://www.youtube.com/watch?v=QsLjkDkWhtU
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

jeli netko možda igrao na GTX 460 ili nečem sličnom da mi kaže na kojim detaljima igra?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

jeli netko možda igrao na GTX 460 ili nečem sličnom da mi kaže na kojim detaljima igra?

moj prijatelj ima gigabyte 460 gtx sa 768mb ugl ko tvoja i phenoma x6 1090t

igra ne ide bas nest extra stovise ne moze se igrati kako treba slika kasni,sve je stavio na low i na rez 1680x1050.

zato i pitam jel netko zna kako prebaciti na dx 10 jer je njemu vjerojatno po defaultu stavljen na dx11,inace prvi put kad je usao u igru.igra mu je automatski stavila dosta toga na high,ali djabe kad ne mozes igrati na tim postavkama i na low igra ne ide fluidno.

meni isto tako ja imam 260gtx,po reportima iz alphe gdje su ljudi javljali da im igra leti na krsinama ja sam mislio da cu ja moci igrati ugodno na medium postavkama i nepotrebne stvari tipa ,dim,efekti i sl na low ali ovo je brutalno,ni sve na low mi ne ide sasvim ok.

moram negdje iskopati pare za novu graficku jer je ovo strasno,mozda igru dovedu jos u koliko toliko normalno stanje do izlaska,ali ne ocekujte cuda.

http://www.youtube.com/watch?v=QsLjkDkWhtU
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 3:21 (crozoki).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bitno da sam ja kupio Usrani MoH LIMITED EDITION.. I naravno nisam jos dobio bf3 beta key na e-mail i naravno necu ga ni dobiti..... a nista sutra je 29 :)....

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 6:23 (ALIEN23).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

vauv, koliko vidim impresije i nisu bas nesto.... bar za betu. kakav hladan tus, a?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Evo nekoliko mojih impresija:

- Clipping (propadanje) na nekim djelovima mapa

- Problem sa setupom - ponekad je nemoguće promjeniti video i key binding postavke (Meni je dostupan ali nema odaziva na klik mišem)

- Generalno nestabilnost - nemogućnost spajanja, diskonekcije....

- Ingame chat koji prekrije dobar dio ekrana i bilo bi ok da nije u sredini desno i da nema crnu pozadinu a mislim da ne radi baš kako bi trebalo

- Zadnjih nekoliko rundi nisam uopće vidio tagove a svi mi izgledaju isto pa je teško skužiti tko je enemy

- Igra ko igra je OK ali sve mi se više manje svodi na obično napucavanje. Vjerovatno za pravi feeling treba pričekati ostale mape (i vozila) i neki drugi mod jer mi je Rush na ovoj mapi više ko neki TDM a M-comovi su tu samo usputna stvar.

- Sniperi su definitivno OP i kad se ekipa još malo uhoda mislim da bude makljaža.

- Battlelog je ko facebook {#} ali meni se sviđa 

S ozirom na moju konfiguraciju išao sam spuštati sve od rezolucije do video setupa da dobijem fluidnost neku (na nivou BC2) i stao sam na 1280*800 na low/mid postavkama s tim da mi kod zadnjeg para m-comova fps ponekada pada do neigrivosti. S obzirom da je destrukcija (ako se to uopće može nazvati tako) na tom zadnjem djelu najviše zastupljena strah me uopće pomisliti kako će se igra ponašati kad bude postavljena na nivo kao u BC2 (i ako uopće bude).

Nemam neki staž u BF serijalu (nešto malo BF2 i 300 sati u BC2) tako da mi je teško  suditi jeli ovo dosljedan nasljednik ali po ovih nekoliko rundi nema mi nekog feelinga templaya jer sama igra više vuče na run and gun...ali kako sam napisao treba vidjeti ostale mape i  CQ pa prosuditi.

Onako osobno mislim da nas čeka jedan dulji period nerviranja {#}

dado1410 / Zero|d4d0
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
skank666 kaže...

vauv, koliko vidim impresije i nisu bas nesto.... bar za betu. kakav hladan tus, a?

Nemam pojma, jos nisam dobio key {#}

pwn too much... http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/agent_00klc
15 godina
neaktivan

Jeste primjetili da mrtvaci lagano kližu po podu, pa nisi siguran da li su živi ili ne. Carski. {#}

-=PiS=- www.pis-klan.com
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nisam doma na kompu pa ne mogu baš ni pogledat, pa ću tu postaviti par glupih pitanja:

Imam instaliran Origin. No svejedno, odakle skinem Betu, di je link "download"?

Di trebam dobiti key?

Čuo sam da će biti driver za BF3 izdani od strane Nvidie i Atia. Dali ima potrebe za time?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Nisam doma na kompu pa ne mogu baš ni pogledat, pa ću tu postaviti par glupih pitanja:

Imam instaliran Origin. No svejedno, odakle skinem Betu, di je link "download"?

Di trebam dobiti key?

Čuo sam da će biti driver za BF3 izdani od strane Nvidie i Atia. Dali ima potrebe za time?

Ufff...

Kad dođeš doma na komp ići ćeš na http://battlefield.com/beta

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo par gameplay s cijele mape za nas koji čekamo betu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

"Gabrielle:
Thank you for contacting Origin Help. My name is Gabrielle. How may I assist you today?
you:
Hello.
you:
I'm here because I didn't receive my Battlefield 3 Early Access code yet.
you:
I have Battlefield 3 Limited Edition pre-ordered on Origin.
Gabrielle:
Unfortunately, the early beta access is only for the US, so you do not qualify for a code
Gabrielle:
EARLY BETA ACCESS VALID ONLY IN U.S. CUSTOMERS WILL BE NOTIFIED ABOUT THE EARLY ACCESS AND PRE-LOAD VIA EMAIL
you:
Great. Waited 2 and half hours for someone to tell me that I wasted 50 euro to buy MOH LE and another 50 euro to pre-order BF3 LE and not to be able to play in the early access.
Gabrielle:
http://store.origin.com/store/ea/html/pbPage.battlefield3_US_LE?easid=Origin-BF3_Web_Hero_PreorderNow
Gabrielle:
I am sorry
you:
Then how come
you:
a friend of mine from Kuwait is playing it.
you:
and there are other people from my country and neighbor countries playing with early access...
Gabrielle:
Some people get the codes that shouldn't have been sent, some do.
you:
haha great, great. thanks a lot. this is the last time i pre-order anything with EA stamp on it. nice job.
Chat session has ended."

U chatu nisam ja, ali nije bitno...

Što reći osim:

{#}

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
(...)

Djelomično krivo. Medal of Honor LE vrijedi u svim zemljama za Betu - ja sam ga kupio u Hrvatskoj i na kutiji piše na hrvatskom jeziku: Uključuje pozivnicu za Battlefield 3 Betu.

Pa dobio sam Beta key!

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Isuse lik leži u nekom hodniku u totalnom mraku (camping) no to nije ni bitno...ali pogledajte scope glint ko da lik ima maglenku s auta{#}

(vidi na 0:48)

Moj PC  
8 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 3
Nevjerovatno. Jos key nisam dobio. Nije da placem,jer ionako nisam doma pa niti nebi mogao igrat nego je stvar u hebenom principu. Ako nesto obecas to i napravis. U krajnjem slucaju i ako ne ispunis obecano,oduzis se na neki drugi nacin. Na koji? Neka to oni smisle. Ipak su "experti". Dam 50 ebenih € na originu i onda te tako naguze. Jedva cekam petak da dodem doma i odem na ea live chat-ako ce uopce radit jer su nesposobni ga popravit vec 10 dana. A vide da ljudi imaju problema. Kao sto rekoh, bas me zanma odgovor njihov.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Omg kako ova igra zdere gpu i cpu i to na medium postavkama.

Sve radi full, komp mi radi ko turbina.

Gameplay mi nije legao i uz to igra je nedovrsena i neoptimizirana full po meni.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IfeCro kaže...

Isuse lik leži u nekom hodniku u totalnom mraku (camping) no to nije ni bitno...ali pogledajte scope glint ko da lik ima maglenku s auta{#}

Istina ovaj scope glare je potpuno glup... trebaju napraviti da se glare vidi samo pod određenim kutom i samo ako svjetlo nekako dopire do tog scopea... a ne da snajperi svijetle. {#}

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danas bi mogla stići najava Caspian Bordera za betu.

Zhinto kaže:

If things go the way they are intended today, I´ve got a nice surprise for my PC forum family tomorrow.
Nadam se, jer me nada da je CQ drastično drugačiji drži prisebnim. :)
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja to nisam vidio, svagdje piše ako preorderaš dobiješ early access, nigdje nisam vidio da to vrijedi samo za US???

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3
Us only???? Ma nabijem ih na hard on!! Ma gdje je to pisalo??? Da sam znao nebi sa origina uzimao nego sa base hosta npr i ustedio 120 kn koje sam u krajnjem slucaju mogao zapit.. a open betu mogao igrat ovako i onako! Prokleti amerikanci debeli. Dabog da propali.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
IfeCro kaže...

ko mu kriv kad pada na blještave drangulije

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

E ljudi, jel se može kako otkazat preorder preko Origina?

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ma nemojte me zezat... Taman da će download brzo završiti i onda Battlelog kaže Update in progress...
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Danas bi mogla stići najava Caspian Bordera za betu.

Zhinto kaže:

If things go the way they are intended today, I´ve got a nice surprise for my PC forum family tomorrow.
Nadam se, jer me nada da je CQ drastično drugačiji drži prisebnim. :)

jeje,ako je metro katastrofa i sa bugovima,caspian border će bit još veća katastrofa

malo je dice zagrizao na veliko

M4X @ 3.14zda GHz
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

mislim da cu ja jos ostat na odlicnom bbc2 neko vrijeme... dok nevidim kako ce se situacija razvijat..vidim na engine su nakrcali blooma i ostalih sranja da boze sacuvaj..

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vash kaže...

E ljudi, jel se može kako otkazat preorder preko Origina?

naravno da možeš.

BF3:crna_bandera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice