Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.187.932
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kakvo je stanje sa destrukcijom jel poboljšana šta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

.

Tu sam: lzgr.me@gmail.com ..... Nemoj ici od nas, okolo svuda je tama. A ti si lijepa i mlada, nemoj ici od nas

2 5 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Da bi slike bile vjerodostojne, prebacio sam ih u PNG format...

Moj PC  
9 1 hvala 4
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
Spyware kaže...

Da bi slike bile vjerodostojne, prebacio sam ih u PNG format...

imaš pohrani.com ili slike.hr

imageshack.us

tu bi bile u punoj veličini

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prilikom raspakiranja onih rar fileova s rapida dođe mi do "CRC greška u kriptiranoj datoteci 'Data\Win32\Chunks0.sb'Kriva lozinka?""CRC greška u kriptiranoj datoteci 'Data\Win32\Chunks1.sb'Kriva lozinka?"

U čemu je problem?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NFSPredator0010 kaže...

Prilikom raspakiranja onih rar fileova s rapida dođe mi do "CRC greška u kriptiranoj datoteci 'Data\Win32\Chunks0.sb'Kriva lozinka?""CRC greška u kriptiranoj datoteci 'Data\Win32\Chunks1.sb'Kriva lozinka?"

U čemu je problem?

Kriva lozinka?

16 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

U čemu je problem?

skini opet paket na kojem je stalo...

14 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

U čemu je problem?

Upisi pw nemoj ga kopirat jer ako kopiras razmak s bilokoje strane nece ti prihvatit.

17 godina
Battlefield 3

HAHA dobio sad ključ :D

jao večeras nema spavanja do zore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zahvaljujem se bfAddict-u !!!

edit:samo mi je zao sto si nisam piva pripremio :)

http://www.youtube.com/watch?v=QsLjkDkWhtU
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 23:27 (crozoki).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
NFSPredator0010 kaže...

U čemu je problem?

I ja sam imao tu grešku sa 7zip-om. No kada sam ga ugasio primjetio sam da je uspješno otpakovao arhivu.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja još ništa nisan dobia a vjerojatno večeras ni neću. Dakle tek sutra oko 17:30 kad dodjen s posla ću moć downloadat ako dobin mail do tad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

1080p na tubu prvih 10sec je smiješno kak mu je puška zapela u glavu to ja snimio danas {#}

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57

6 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Napokon dobio key. {#}

OverlordCRO
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HC for Life kaže...

1080p na tubu prvih 10sec je smiješno kak mu je puška zapela u glavu to ja snimio danas {#}

haha pazi još puca,zamisli da je neko naletio i ubije ga......

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

To je bilo baš podmuklo od EA.Svi koji su kupili MoH međuostalim zbog early access-a imaju puno pravo biti ljuti.

1)Što je samo 2 dana igranja ranije?Ništa!To nisu spomenili ljudima koji su čak vjerovali da će biti closed beta samo za njih...

2)Na kraju će od ta 2 jadna dana imati samo jedan(možda)!Znači popušili su big time!DICE/EA su nas toliko puno lagali i muljali od samog početka da je to katastrofa.

Čitam da su dva dana nakon alphe objavili kako su "popravili" scope glint,a ljudi se masovno žale da se ništa nije promijenilo.Potpuno ista stvar sa 3D spottingom--ništa se nije puno promjenilo(ni ukupno u odnosu na alphu,a neće se ni puno promjeniti(ako išta)u odnosu na završni proizvod jer imaju vrlo malo vremena)

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Nemaju vise vremena za zavrsni proizvod.

Jedino neki  patch day 1  (28.10.) moze to popraviti.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

To je bilo baš podmuklo od EA.Svi koji su kupili MoH međuostalim zbog early access-a imaju puno pravo biti ljuti.

1)Što je samo 2 dana igranja ranije?Ništa!To nisu spomenili ljudima koji su čak vjerovali da će biti closed beta samo za njih...

2)Na kraju će od ta 2 jadna dana imati samo jedan(možda)!Znači popušili su big time!DICE/EA su nas toliko puno lagali i muljali od samog početka da je to katastrofa.

Čitam da su dva dana nakon alphe objavili kako su "popravili" scope glint,a ljudi se masovno žale da se ništa nije promijenilo.Potpuno ista stvar sa 3D spottingom--ništa se nije puno promjenilo(ni ukupno u odnosu na alphu,a neće se ni puno promjeniti(ako išta)u odnosu na završni proizvod jer imaju vrlo malo vremena)

Niti mislin da će se puno prominit do 25.

Jako puno BUG-ova koliko san po ekipi ode skužia a pričamo tek o jednoj mapi.

Neću se nimalo čudit ako odgode igru za tommorow.

16 godina
HC for Life kaže...

Evo još par bug-a...

15 godina
neaktivan

Evo još par bug-a...

Pa ovo čudo ima više BUG-ova nego u mom vrtlu.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

2 su pala 2 su pala lala laala lalala lalala {#}

1080p 

prvi je danny a drugi pirat hahahah (šalim se nisu njih dvojica nego neki drugi hrvati sa diabolic servera baš sam fino naoštrio nož {#}

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1430605-dice-bf2-vet.html

"We as a clan can see that it tends toward teamwork even in horrible rush mode."

kaže veteran sa   2061 h bf2

Ljudi stvarno imaju različita mišljenja-neću znati dok ne probam.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
Napokon...
[url=http://www.points2shop.com/?ref=davidri]Points2Shop[/url]
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Probao igru. Mogu reći da je to više MOH nego BF/BC. Istina je da ima još puno bugova, propadaju kroz mapu, kad se nekome previše približiš pucaš kroz njega itd...itd...itd. Nevjerujem da će to popraviti do full igre, jedino sa nekim patchem kasnije.

Inače na mojoj konfiguraciji igra ide na avg 22 fps-a, na low reza 1920x1080,ponkead poraste na 30-40 ali to je rijetkost, više puta cak padne i na 18-17. Probao sam promjeniti rezu ali svega 2-3 fpsa razlike.

Onda sam baš išao pogledati u procese i vidim da mi BF3 koristi 100% procesora stalno, a grafička na oko 50% loada. Što znaći da će se igraći sa dual core procesorima naptiti, osim ako ne kupe x3/x4.

E da i kao što sam rekao destrukcija je ostala ista kao u alphi...mučka đubrad...kako su nas lagali.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 0:08 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 7
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kolko otprilike vremenski treba kad kliknes u battlelogu join server da ude u igru?10 sekundi?Moze netko filmic snimit:D

1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Preordao sam igru na originu a imam i moh le tako da imam cd key viška pa ga davam onome tko bude najbrži... :-)

4VYQ-RLAT-QBKM-QP7A-HKWA

1 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako itko ima dodatni key koji mu netreba molio bi da meni date :D

Karlovačko ^^

1 0 hvala 0
16 godina
forzzuk kaže...

Isuse šta se patite više, stalno vajnanje oko obične igre!

Priznajem da je i sam jedva čekam ali postoje druge obaveze..posao,fax..

Ovako kad pogledam, izgleda mi kao hrpa osnovnoškolaca koja nema pametnijeg posla u zivotu nego kukati da li je dobila key.

Trebali su isporučiti na vrijeme, nisu.

Trebali su određeni ljudi dobiti, nisu.

Šta sad?

Polako..doći će sve na svoje.

NHF, ne hejtam, samo primjećujem ton i stil svakog novog napisanog posta u zadnjih 10ak strana.

Ovo sa osnovnoškolcima si u pravu ali ovo drugo baš i ne.

Pljunio sam 50 eura za igru uz koju mi je obećan onaj DLC i 48 sati bete prije ostalih.

Vrlo vjerojatno ju nebi niti zaigrao(posao,obaveze a na posljetku tu je fifa, f1 2012 i wot) i da mi dodje ključ ali majstore ja sam platio,masno sam platio i sada hoću ono što mi je obećano.U nekim zemljama se za ovo odgovara pred zakonom. Odgovara se za prodavanje magle i to još kako. Po čemu je tamo neki švabo bolji od mene da on dobije ključ a ja ne???Po čemu je tu netko s foruma bolji od mene da dobije ključ a ja ne? Ili svi ili nitko.Niti malo me ne interesiraju njihovi problemi.Ako nisu u stanju ostvarit obećanja neka ih niti ne davaju i nek vrate pare ili nekako kompenziraju.

Bezobrazluk

Ajd u piksnu

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 0:34 (Kill Frenzy).
14 godina
neaktivan

ako smo kupili moh le preko origina kaj nebi trebali dobiti beta key?

17 godina
Zločko kaže...

Preordao sam igru na originu a imam i moh le tako da imam cd key viška pa ga davam onome tko bude najbrži... :-)

4VYQ-RLAT-QBKM-QP7A-HKWA

Hvala, ali nisam bio prvi...

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
forzzuk kaže...

Isuse šta se patite više, stalno vajnanje oko obične igre!

Priznajem da je i sam jedva čekam ali postoje druge obaveze..posao,fax..

Ovako kad pogledam, izgleda mi kao hrpa osnovnoškolaca koja nema pametnijeg posla u zivotu nego kukati da li je dobila key.

Trebali su isporučiti na vrijeme, nisu.

Trebali su određeni ljudi dobiti, nisu.

Šta sad?

Polako..doći će sve na svoje.

NHF, ne hejtam, samo primjećujem ton i stil svakog novog napisanog posta u zadnjih 10ak strana.

Ovo sa osnovnoškolcima si u pravu ali ovo drugo baš i ne.

Pljunio sam 50 eura za igru uz koju mi je obećan onaj DLC i 48 sati bete prije ostalih.

Vrlo vjerojatno ju nebi niti zaigrao(posao,obaveze a na posljetku tu je fifa, f1 2012 i wot) i da mi dodje ključ ali majstore ja sam platio,masno sam platio i sada hoću ono što mi je obećano.U nekim zemljama se za ovo odgovara pred zakonom. Odgovara se za prodavanje magle i to još kako. Po čemu je tamo neki švabo bolji od mene da on dobije ključ a ja ne???Po čemu je tu netko s foruma bolji od mene da dobije ključ a ja ne? Ili svi ili nitko.Niti malo me ne interesiraju njihovi problemi.Ako nisu u stanju ostvarit obećanja neka ih niti ne davaju i nek vrate pare ili nekako kompenziraju.

Bezobrazluk

Ajd u piksnu

Potpuno si u pravu, ja sam karikirao.

Naravno da kao kupac očekuješ ispunjenje obećanog, pogotovo kada je toliko vremenski unaprijed najavljeno i pošteno plaćeno s tvoje (i vaših) stran(a)e.

Inače, osobno, nisam klinac od 15-16 da me pucaju takvi hypeovi oko igre, koliko god potencijalno dobra bila

a vidim da je ovdje na forumu takvih jedno 85% i zato me zasmeta ponekad

kad vidim teško spamanje tipa 'mamaaa, zašto mi ne radi/nemogu dobiti'.

OT:

Dice n' EA su definitivno zaribali stvar s marketinške strane kao i s tehničke.

Bring out your dead!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice