Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.191.740
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Ne dobivamo  u obicnoj verziji ono sta dobivamo sa limited {#}

Ja te nista nisam razumio{#}

U limited edition ne dobivamo {#}

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 19:56 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
Re: Battlefield 3
Joe Cooker kaže...

Ne dobivamo  u obicnoj verziji ono sta dobivamo sa limited {#}

Ja te nista nisam razumio{#}

U limited edition ne dobivamo {#}

{#}Ok skuzio sam znaci LIMITED je sve,full pack!

Hebe me rijec LIMITED(Limitirano,ograniceno....)Kuzis?{#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

To je zato što je nekada limited edition stvarno bio limited,a sad ga svi mogu kupiti u unlimited količinama...{#}

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da, limited po novom znači da je ta verzija ograničena na broj ljudi koji ju kupi :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 20:29 (ZC_Someone).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

S cime ekipa misli vozit helikoptere, avione...? Ja sam sebi narucio xbox 360 kontroler za pc. Nadam se da ce sa gamepadom biti lakse nego sa tipkovnicom i misem, jer u bfbc2 sam bio los sa helikopterime, ali nisam bas ni ulozio mnogo vermena da naucim.

U svakom slucaju gamepad ce mi bit dobar za 2d platformere i racing game itd, ako ispadne preveliki njub sa zracnim prometalima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Ja s tipkovnicom i miškecom,isto kao i BC2.

Probao sam BC2 sa onom palicom,al mi je bilo poprilično loše(sporo).

سمندری ڈاکو
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...

Ja s tipkovnicom i miškecom,isto kao i BC2.

Probao sam BC2 sa onom palicom,al mi je bilo poprilično loše(sporo).

I meni isto, ali u battlefieldu 2 potpuno druga priča, joystick je obavezna oprema!

jokaCRO ingame
16 godina
moderator
red_bull kaže...
I meni isto, ali u battlefieldu 2 potpuno druga priča, joystick je obavezna oprema!

Probao sam,al isto mi je bolje na štakorčinu.

سمندری ڈاکو
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Ja sam si mislio uzet koji joystick od thrustmastera ali još nisam siguran jer neznam kako se avioni ponašaju.

Moram pričekat igru očito da to saznam a mislio da ću u beti to saznat..na kraju k.{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...
red_bull kaže...

Pa da ak ti paše zakaj ne... trebaš vidjet butchera kaj radi sa gamepadom, skoro ko i ja sa stickom {#}serem 

stvar je u tome sto sam kupio stika za bc2 i odonda mi stoji pa se sad potajno nadam da će mi trebat:)

jokaCRO ingame
16 godina
moderator
Battlefield 3

Ma ja jedino što ću kupit za BF3 je monitor,da vas opet bez monitora ne ownam,kao na BC2.

Iskreno već mi je neugodno tako igrat.{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...
pirat kaže...
red_bull kaže...

Pa da ak ti paše zakaj ne... trebaš vidjet butchera kaj radi sa gamepadom, skoro ko i ja sa stickom {#}serem 

stvar je u tome sto sam kupio stika za bc2 i odonda mi stoji pa se sad potajno nadam da će mi trebat:)

Uzmi još i logitechov volan (ako nemaš) kad sidneš u auto da imaš sučin vozit {#}. Joke {#}

16 godina
pirat kaže...

Ma ja jedino što ću kupit za BF3 je monitor,da vas opet bez monitora ne ownam,kao na BC2.

đubre:)

a ja trebam dobit naočale ovih dana veli žena da prestanem buljit u mikrovalnu{#}

jokaCRO ingame
17 godina
hellbyte0 kaže...

Ja sam si mislio uzet koji joystick od thrustmastera ali još nisam siguran jer neznam kako se avioni ponašaju.

Moram pričekat igru očito da to saznam a mislio da ću u beti to saznat..na kraju k.{#}

Ponašanje aviona će biti vrlo slićno BF 2142

15 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...
hellbyte0 kaže...

jedino šta 2142 nema avione.

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
15 godina
Battlefield 3

Neke stvari vezane za betu (manje-vise vec poznate):

http://bf3blog.com/

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Trebalo bi pitati koliko stara verzija bete će se koristiti u testiranju. Ak se zbilja toliko čekalo na QA Sonya i Microsofta onda vjerojatno i nije baš najnovija. Možda još nešto i uspiju ispolirati do izlaska. Ajmo twiteraši...

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

A jbg ja cu uzet tipkovnicu i mis, brate dojadilo bez njih {#}

A da, mogao bi i monitor upalit kad si vec rekao.

LoL acc THCJoshi
17 godina
roko121roko kaže...
Wolf88 kaže...
hellbyte0 kaže...

jel si ti igrao bf 2142?

14 godina
Battlefield 3

ali bf 2142 je imal mecha,helija,tenka i terenca..ili me sjecanje vara?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...
roko121roko kaže...
Wolf88 kaže...
hellbyte0 kaže...

jel si ti igrao bf 2142?

Imam 2142 Deluxe. Ima heliće i gunshipove (ekvivalent attack helija a ne aviona). Avione nema, osim ako ne misliš na Titan, a to bi bilo jako čudno.

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
14 godina
zjaka kaže...

S cime ekipa misli vozit helikoptere, avione...? Ja sam sebi narucio xbox 360 kontroler za pc. Nadam se da ce sa gamepadom biti lakse nego sa tipkovnicom i misem, jer u bfbc2 sam bio los sa helikopterime, ali nisam bas ni ulozio mnogo vermena da naucim.

U svakom slucaju gamepad ce mi bit dobar za 2d platformere i racing game itd, ako ispadne preveliki njub sa zracnim prometalima

ma zaboravi to, u bf3 ce biti teze neg kao sto je u bc2 bilo voziti helikoptere, sto se toga tice, ja bi zabranio da recon moze uci u helic, tj da ostali mogu a recon ne moze

16 godina
neaktivan
Indestructible kaže...
zjaka kaže...

ma zaboravi to, u bf3 ce biti teze neg kao sto je u bc2 bilo voziti helikoptere, sto se toga tice, ja bi zabranio da recon moze uci u helic, tj da ostali mogu a recon ne moze

neznam baš... ja helije vozim na samo tastaturi. i to sasvim dobro. učio kakvih tjedan dana po praznim serverima. nikakvi gamepadi, miševi ili joystici... i redovito me pohvale ljudi...

14 godina
Battlefield 3

:(

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

If not official

then not relevant.

15 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

nisam siguran ako je to official ili home-made.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Fan Made je, OST još nije izašao.

LoL (EU-W): Thermoblaze

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mape nisu veće nego u BF2 kao što su nam govorili. Recimo Caspian Border (1524m) je ipak dosta manja u rasponu od Kubra Dama ili FuShe Pass. http://www.bfwarzone.net/index.php?p=4347&jfile=viewtopic.php&option=com_jfusion&Itemid=198#p4347

Drugi problem je dizajn zastava, jer očito je da se DICE vraća na dizajn iz 1942, gdje su zastavice sve u sredini.

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja ne vidim za koliko je igrača ta verzija Caspiana..

Kolko sam shvatio svaka mapa će dolaziti u više veličina, jesi sugran da je taj Caspian za 64??

17 godina
neaktivan
Rekli su da Caspian nije najveća mapa, pa ćemo vidjeti...
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice