Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.208.619
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

OK mislim da je cijela rasprava o kutiji vs digitalnom izdanju nepotrebna. Na kraju ćemo svi završiti igrajući istu igru

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
roko121roko kaže...

Lol, pročitao sam to. I opet vrijedi ista stvar ko i za regen vozila. Uopće mi je nebitno kakav je 3D spotting. Može biti nerfan, overpowered,... nebitno. Svejedno bi rađe igrao bez njega.

Btw. nadam se da su ga popravili u odnosu na alphu:

Ma igrao sam Alphu. U Alphi je 3D spotting bio skoro isti k'o BC2, znam. Popravili su ga, onaj link ti sve kaže. Zašto ti ne smeta 2D spotting? Jer, ionako u recimo Project Realityju za BF2, u kojem nema ni 2D ni 3D spottinga (može se označiti neprijatelj na mapi, ali ikona je samo orijentacije radi, ne prati njegov položaj i sl.), a opet uspijemo pronaći neprijatelja i to na način da imamo kompas i opišemo suborcu da je on "na 250 stupnjeva na lijevom prozoru drugog kata one zgrade". I to je to.

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 22:24 (roko121roko).
16 godina
Battlefield 3

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
HC for Life kaže...

koja jealousy momci {#}

Više od pola foruma je napravilo preorder, nevjerujem da je itko ljubomoran...

15 godina
protjeran
pirat kaže...

fap fap fap fap fap...

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
15 godina
Battlefield 3

ekipa jel stoji da je beta za 3 dana? tj 12-og

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

dreammaker ćemu td,koliko ja znam ima već mjesec dana se zna da je beta 12-og ?

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

{#}

Nemojte da podijelim kartone.

@Athlon još se nezna kad će beta,nagađaju da počinje krajem mjeseca.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
4 1 hvala 2
15 godina
pirat kaže...

{#}

Nemojte da podijelim kartone.

@Athlon još se nezna kad će beta,nagađaju da počinje krajem mjeseca.

kako sad tolika odgoda ? pa trebala je bit gotova krajem mjeseca, hoće li te bete uopće bit ??

16 godina
moderator
athlon64 kaže...
kako sad tolika odgoda ? pa trebala je bit gotova krajem mjeseca, hoće li te bete uopće bit ??

Bit će bete ovaj mjesec sigurno.

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield 3

Pricao sam sa deckom jednim sta zivi u Svedskoj,preko Ts-a,prijatelj njegov(radi za neki game casopis)  je radio interviju sa Dice/Ea i receno im je krajem-KRAJEM 9. mjeseca..

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 0:06 (drahic).
Moj PC  
0 1 hvala 2
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
HC for Life kaže...

koja jealousy momci  {#}

Kaj si dosadan dečko,zaboli me za tvoj preorder isee -.-"

{#}

Kad je Danny napisao kako je napravio pre-order na Originu dobio je masu TU-ova. Kad je to isto napravio Dommy tj. HC for Life, dobio je masu TD-ova...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina

Bez Dannya očito nemamo servera niti organizaciju istog.

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
luka94 kaže...

eo jedne ankete,za šta ste napravili pre-order

ljudi morao sam... SKYRIM!!{#}{#}

17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

Ma igrao sam Alphu. U Alphi je 3D spotting bio skoro isti k'o BC2, znam. Popravili su ga, onaj link ti sve kaže. Zašto ti ne smeta 2D spotting? Jer, ionako u recimo Project Realityju za BF2, u kojem nema ni 2D ni 3D spottinga (može se označiti neprijatelj na mapi, ali ikona je samo orijentacije radi, ne prati njegov položaj i sl.), a opet uspijemo pronaći neprijatelja i to na način da imamo kompas i opišemo suborcu da je on "na 250 stupnjeva na lijevom prozoru drugog kata one zgrade". I to je to.

Ma nitko sretniji od mene da dobijmo BF3 koji je zapravo PR na Frosbiteu 2. Ali naravno to ne bi nitko igrao pa o tome možemo samo sanjati.

A za 3D smatram da previše olakšava stvari, zato mi se ne sviđa. 2D je već OK jer ipak moraš pogledati bar na minimapu, ograničen si na određenu udaljenost ili moraš otvoriti punu mapu i nije tako lako odrediti točnu lokaciju neprijatelja. I neka vrsta komunikacije između random ekipe na publicu ipak mora postojati a mimapa je sasvim dovoljna za to.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

ovaj grad na početku je Sarajevo???

16 godina

Film zove Guillotine ;)

Vjerojatno onda nije Sarajevo :D

HTC Desire Android
14 godina
neaktivan

ovaj grad na početku je Sarajevo???

Nope. Teheran.

16 godina
moderator
Battlefield 3

"The battlefield trailers work with anything"..LOL

سمندری ڈاکو
Moj PC  
42 1 hvala 5
14 godina
Battlefield 3

Looooooooool

ovo uopce nisam ocekivao !! hahahahaha

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

"The battlefield trailers work with anything"..LOL

Ubio ga s Destruction 3.0.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

#!

Moj PC  
17 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam osjećaj da stanoviti korisnik ovog foruma po imenu R3ap3r ima nekih velikih problema sa svim porukama koje smo napisali na ovoj stranici...

15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
roko121roko kaže...

Ma nitko sretniji od mene da dobijmo BF3 koji je zapravo PR na Frosbiteu 2. Ali naravno to ne bi nitko igrao pa o tome možemo samo sanjati.

A za 3D smatram da previše olakšava stvari, zato mi se ne sviđa. 2D je već OK jer ipak moraš pogledati bar na minimapu, ograničen si na određenu udaljenost ili moraš otvoriti punu mapu i nije tako lako odrediti točnu lokaciju neprijatelja. I neka vrsta komunikacije između random ekipe na publicu ipak mora postojati a mimapa je sasvim dovoljna za to.

Igralo bi nas par luđaka {#} i mislim da bi platili i dvostruko više da dobijemo takvu igru.

Slažem se s tobom i mislim da je DICE ubacio 3D spotting upravo iz razloga što često komunikacije nedostaje osim ako igrači igraju klanski. Ma, vidjet ćemo kad izađe igra, ionako možemo ugasiti 3D spotting pa koga briga.

14 godina
Šef kaže...
Tommy_123 kaže...
HC for Life kaže...

koja jealousy momci {#}

Kaj si dosadan dečko,zaboli me za tvoj preorder isee -.-"

{#}

Kad je Danny napisao kako je napravio pre-order na Originu dobio je masu TU-ova. Kad je to isto napravio Dommy tj. HC for Life, dobio je masu TD-ova...

Tako je.

I zbog toga savjetujem Dannyu da prosiri analni otvor tako da mogu stati svi koji mu se uvlace,a ima ih jako puno.{#}

Stoga,Danny, stisni dupe,vec puno glava viri iz tvoje guzice. {#}

Naravno,ovo sta si naveo je samo jedan primjer uvlakuse.

Edit- A sada cemo po TD-u vidjeti ko se prepoznao sve. ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 13:31 (drahic).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kad sam vidio da su ovi iz DICE-a rekli da im je inspiracija za SP bila Generation kill mini serija odlučih pogledat i odlična je.Preporučam svima koji vole Band of Brothers i Pacific da pogledaju.

naj scena

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 14:20 (NFSPredator0010).
Moj PC  
6 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Kad sam vidio da su ovi iz DICE-a rekli da im je inspiracija za SP bila Generation kill mini serija odlučih pogledat i odlična je.Preporučam svima koji vole Band of Brothers i Pacific da pogledaju.

naj scena

Čini se dobro. Ajd' pa da i to pogledamo...

Da nije tebe ne bih se odlučio na gledanje {#}

15 godina
eo prepurchase pao :D
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
16 godina
drahic kaže...

kao prvo,boli me ku*ac ko je preorderao,i kak je preorderao

kao drugo,boli me ku*ac za dannya,njega nabijem do jaja ;)

kao trece,hc 4 life je dobio td zbog nacina na koji je postao,ja sam to dozivio kao neku bahatost i ku*cenje i zato sam mu dao td,a nije ni prvi ni zadnji koji ce preorderat bf3

mislim da ljudi pocnu postat slike svojih preordera da im skoro nitko nebi dao td osim ako nebi isli s namjerom trolanja i kak sam vec rekao kur*enja.dapace,meni je drago da ljudi postaju svoje ordere,jer onda dobivamo neku relativnu sliku kog cemo sve gledat u expansion packu,da si znam naostrit noz i pripremim novu kutiju za vase dogtagove.

sad sčilajte i prestanite spammat jer se svaki put ponadam da je nesto zanimljivo postano,a ono neke babe se natezu ko ima veceg.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice