Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.209.454
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Kad ovo vidim najradije bi im dosao kroz monitor tamo i isamarao ih mamu im hebem francusku smrdljivu..

Moj PC  
17 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
drahic kaže...

Kad ovo vidim najradije bi im dosao kroz monitor tamo i isamarao ih mamu im hebem francusku smrdljivu..

kriva tema... ovo je bf3 ne bc2..

14 godina
Battlefield 3

Da,zabrijao sam {#}

Mogu admini prebacit u bc2 ?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Uzeo sam BF LE na Originu, i nisam dobio nikakvu obavjest, niti na account niti mail da sam ista kupio. Koliko moze vremena proći dok ne "dobijem" igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
the_dammed kaže...

Uzeo sam BF LE na Originu, i nisam dobio nikakvu obavjest, niti na account niti mail da sam ista kupio. Koliko moze vremena proći dok ne "dobijem" igru?

Lol? Meni je odma doša mail i vidia san igru pod my games.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da, i ja isto te na mail potvrdu od EA i PayPal

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Ako imaš Origin (program, ne da si kupio na internetu nego baš program), ulogiraj se i ajde na onaj simbol zupčanika (settings) i klikni na Refresh My Games.

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Ne razumijem. Koji je razlog? {#}

EDIT: Oprostite zbog krive teme ali me baš zanima

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 9:17 (IfeCro).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Di bi sve trebao vidjeti da sam kupio igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pa možda hoceju da samo francuzi igraju na tom serveru
★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Našao sam, u Origin manageru mi je. Piše da mi je licence key XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. To OK?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Našao sam, u Origin manageru mi je. Piše da mi je licence key XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. To OK?

da

15 godina
oo7 kaže...
pa možda hoceju da samo francuzi igraju na tom serveru

joj

16 godina
moderator
Battlefield 3

Svi znate šta se dogodilo s ovim ključevima od DiRTA 3 kod eplati...

Pa s obzirom da i base-host nabavlja od "nekud" slične ključeve,dal tko misli otkazat preorder kod base hosta?

Ja se sad premišljam oko toga,da otkažem kod njega i uzmem na originu...Šta je sigurno je sigurno...ili ne?

Ne kažem da će biti ukradeni ti ključevi od BF3,a opet,tko zna od kud su ti ključevi {#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
pirat kaže...

Pa s obzirom da i base-host nabavlja od "nekud" slične ključeve,dal tko misli otkazat preorder kod base hosta?

Ja se sad premišljam oko toga,da otkažem kod njega i uzmem na originu...Šta je sigurno je sigurno...ili ne?

Ne kažem da će biti ukradeni ti ključevi od BF3,a opet,tko zna od kud su ti ključevi {#}

vidjet ćemo 27.,ako nebude isporučeno tražit ću novac natrag

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
pirat kaže...

Ne znam za tebe, ali ja sam trenutno 95% siguran da ću uzeti na Originu (vjerovatno par dana prije bete, (da igram betu 2 dana prije ostalih :)). Od Base-hosta sam odustao zbog Z[C]onvict-ovog "lošeg iskustva" i te balade sa Dirt 3 ključevima.

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
16 godina
moderator
M4X kaže...
vidjet ćemo 27.,ako nebude isporučeno tražit ću novac natrag

Onda je već kasno.

Jer LE vrijedi samo za preorder,poslije možeš se je8at.Onda trebaš čekad kad dođe DLC i platit ga 100kn.

Gunner11 kaže...
Ne znam za tebe, ali ja sam trenutno 95% siguran da ću uzeti na Originu (vjerovatno par dana prije bete, (da igram betu 2 dana prije ostalih :)). Od Base-hosta sam odustao zbog Z[C]onvict-ovog "lošeg iskustva" i te balade sa Dirt 3 ključevima.

Eplati je imao te ključeve,a ne base-host...

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 20:11 (pirat).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

1.25 miliona predbiljezbi za BF3, kazu 10 puta vise nego sta je bilo za BFBC2

http://www.gamespot.com/news/6333124.html?tag=newsticker%3Bheadline%3B2

Kad ce vise beta, ja sam kupio direktno na Originu tako da sam siguran, j.... ti base host i sl....

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Preordao sam na originu ali nisam dobio bonus igru kako su neki govorili da su dobili.

Jel se treba nešto posebno popunit ili sam izvisio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

wow. čovjek jednom zariba i sad je zauvjek "nepouzdana osoba"

Have Some

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
diy_jova kaže...

wow. čovjek jednom zariba i sad je zauvjek "nepouzdana osoba"

Have Some

Zaribao? Rekao nam da su kljucevi 100% pouzdani i da nema nikakvih sansi da su to isti ti leakani kljucevi.

Drugi dan kljucevi deaktivirani. Sto da su bannali accounte? Jel bi on snosio stetu? 

To je sramota i ostat ce na losem glasu kao nepouzdan itd.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 20:33 (rebelsy).
14 godina
Battlefield 3

Ovih dana,ako ne i sutra cu uzet preko Origina.

Planirao sam platit kreditnom karticom iliti MasterCard-om. Jel to prolazi ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Preordao sam na originu ali nisam dobio bonus igru kako su neki govorili da su dobili.

Jel se treba nešto posebno popunit ili sam izvisio?

Istekla je ponuda.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
...

Eplati je imao te ključeve,a ne base-host...

On je imao ruske, a na base-hosteu uopće nismo ni dobili keyeve nego povrat novca par dana nakon izlaska igre pa sam ja na kraju uzeo s gamea :/

Uglavnom tko hoće nek uzme gdje hoće, ne govorim ništa protiv nikoga. Ja čekam i uzimam vjerojatno tek tjedan dana prije izlaska na nekom od službenih servisa za prodaju, kak stvari stoje vjerojatno na Originu.

EDIT: ups, zapravo točno je ovo što kažeš, ja sam malo krivo shvatio i mislio da govoriš o CoD:BO

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 20:45 (ZC_Someone).
14 godina
Battlefield 3

Ima li itko info dali ce In game nick bit upisivan kao i u Bc2 ili ce bit nick onaj koji je na Originu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
drahic kaže...

Ima li itko info dali ce In game nick bit upisivan kao i u Bc2 ili ce bit nick onaj koji je na Originu ?

mislim da onaj koji imaš na originu, a k tome govore da više nečemo moći praviti više solđera{#}

14 godina
Battlefield 3

Znaci morat cu napravit novi acc s nickom koji cu htjet imat i sa tim acc kupit Bf3 Le?

Ako sam dobro shvatio?

Debilno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja 99% uzimam Limited Edition sa game.co.uk. Ali poslije izlaska. Za sada je cijena oko 250kn. Vidjet ćemo, game.co.uk, ili Origin budući da Steama nema više.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}

1 0 hvala 0
16 godina
drahic kaže...

Znaci morat cu napravit novi acc s nickom koji cu htjet imat i sa tim acc kupit Bf3 Le?

Ako sam dobro shvatio?

Debilno.

Ne neces morati imato novi račun.

Pa loginas se na origini sa istim mailom i šifrom kao i na bc2. Pa možeš na originu imati više igara odjednom. Isto kao na steamu jedino je razlika što su na originu samo EA igre.

17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Ja 99% uzimam Limited Edition sa game.co.uk. Ali poslije izlaska. Za sada je cijena oko 250kn. Vidjet ćemo, game.co.uk, ili Origin budući da Steama nema više.

Pogledaj si Direct2Drive, oni su meni zakon.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice