Bilo bi ti pametnije da j*beš, ili barem pokušavaš.
Hahah, čim sudjelujem u ovom forumu nisam skroz pri sebi
A kad dođe BF3 beta, nema šanse da j*bem il' pokušavam, bit će vremena za to, sad je vrijeme za
Hahah, čim sudjelujem u ovom forumu nisam skroz pri sebi
A kad dođe BF3 beta, nema šanse da j*bem il' pokušavam, bit će vremena za to, sad je vrijeme za
OT: Nema toga što bi DICE mogao izmisliti, a da spriječi njubine da poklanjaju tenkove protivnicima, ostavljajući ih prazne po mapi.
KRALJUUUUUU....
E to što si ti napisao je i ništa više.
OT: http://bf3basecamp.computerandvideogames.com
Jel' itko vidio ovo?
E to što si ti napisao je i ništa više.
OT: http://bf3basecamp.computerandvideogames.com
Jel' itko vidio ovo?
Jel ja to vidim HardCore Dommy-a hahahahahah
Too often in the past, tank drivers barreled headlong into combat zones only to abandon their tanks when the going gets tough.
Finally, Battlefield 3 will introduce armour recovery for vehicles that are only lightly damaged, but fending off the enemy until Engineer support can arrive is sure to result in some truly nail-biting moments.
Ne vidim baš kako će to zaustaviti napuštanje vozila kad ljudi redovito iskaču iz njih tek kad "zdravlje" vozila pade ispod 10-20%. A regen prestaje kad se vozilo jako ošteti.
Možda bi bilo bolje da ima animacija izlaska iz tenka koja traje nekoliko sekundi, pa da vidimo dal bi se onda zaletavali.
Tu se potpuno slažem, možda nešto poput ArmA-e, tamo ima kratka animacija ulaska i izlaska (kratka, ali radi).
Mislim da kad bi animacija trajala predugo to bi većini ljudi dosadilo i bilo bi puno manje ljudi u vozilima (je li to dobro ili loše, da se raspravljati)...
EDIT: Evo sad detaljno pogledao nešto Alpha gameplaya... Moram primijetiti da se health regenrira neko vrijeme nakon što si oštećen, a to vrijeme je proporcionalno količini štete. Recimo oštećenje 20%, čekaš 30 sekundi i regen tek tada počinje. Ali oštećenje 90%, moraš sjedit u grmlju i čekat a) 5 minuta b) medica.
Fak jea..
Ima da rejpamo brutalno..
Ni sekunde prekasno. Taman sam imao prst na obaraču.
EDIT: Sviđa mi se ovo biranje kanala za Voice Chat.
Zamislite, a la BF2:
- Team A Channel (ovdje cijeli tim može komunicirat)
- Command Channel (ovdje squad leaderi mogu komunicirat)
- Squad 1 Channel (sq1)
- Squad 2 Channel (sq2)
- Squad 3 Channel (sq3)
Early september,znaci sljdeci tjedan je ziher.
demize99 je rekao da ce u beti kad si mrtav i tvoj te oživi da se ne broji kao death, (znaci kao u bf2) a da će se u finalnoj verziji brojiti kao death. neznam zasto ali valjda žele testirat kako ispadne u beti.
Early september,znaci sljdeci tjedan je ziher.
Ne citas na kraju filmica gore lijevo.
kazu da se spekulaija jer je uskoro Tokyo Game show
Molim Danny(znam da imaš iskustva s time) ili netko drugi ako zna da li game.co.uk dozvoljava online plaćanje preko PayPala.Nedavno su redizajnirali stranicu i piše da ima plaćanje preko PayPala ali kad se ide na finalizaciju kupnje ne prikazuje PayPal kao moguće sredstvo plaćanja već samo kartice.
Naravno uzeo bi se preorder Battlefield 3 LE
kak za betu
kak za betu
wtf, čovječe, daj pojasni to pitanje
kak uć u betu
di ju skinut
rekil ste da dns počinje
kak uć u betu
di ju skinut
rekil ste da dns počinje
zaj3bali te neki,sarkazam
nezna se kad beta izlazi
UBUDUĆE:imate službene stranice,pratite ih i neće vam pobjeć beta ili bilo kakva novost
demize99 je rekao da ce u beti kad si mrtav i tvoj te oživi da se ne broji kao death, (znaci kao u bf2) a da će se u finalnoj verziji brojiti kao death. neznam zasto ali valjda žele testirat kako ispadne u beti.
Na ea forumu su to neki protumačili upravo suprotno. Oni su to shvatili ovako. rekao je da će taj sistem revive se ne računa kao smrt bit u finalnoj igri, ali ne u beti.
Jer mu je poslje jos jednom odgovorio na pitanje, evo pogledaj sliku
steta.
Onako si zapravo samo klinički mrtav
Na ea forumu su to neki protumačili upravo suprotno. Oni su to shvatili ovako. rekao je da će taj sistem revive se ne računa kao smrt bit u finalnoj igri, ali ne u beti.
Jer mu je poslje jos jednom odgovorio na pitanje, evo pogledaj sliku
demize99 nas sve trolla. nemoj mu baš sve vjerovat.
Cak i Bog nam pokazuje koju igru voli:
plus jedna koja pokazuje kako ćemo skužiti gdje se nalazi recon LINK
Bit će puno izmjena u odnosu na alphu.
Po ovome što piše kladio bih se da će beta početi krajem mjeseca.
http://www.pcgamer.com/2011/09/06/battlefield-3-beta-coming-soon-to-feature-hundreds-of-changes-from-alpha/
izgubio bi okladu. "early september" ne znači krajem mjeseca.
http://www.pcgamer.com/2011/09/06/battlefield-3-beta-coming-soon-to-feature-hundreds-of-changes-from-alpha/
izgubio bi okladu. "early september" ne znači krajem mjeseca.
early september je sad, tako da ako ne puste betu u opticaj ovog tjedna, već je sredina mjeseca. nadajmo se da sam u krivu, iako mi se ne čini tako.
Stvarno ti odgovara tvoj potpis.
Nebi nista rekao da si ovaj link stavio prije 2-3 mjeseca..
Cemu sada taj link????
ok ima li iko misljenje o ovome:
In the Russian fighter jet, do you go with anti-air missiles to dogfight enemy air targets, or would you rather mount a handful of laser guided air to ground missiles as your secondary weapon to harass opposing tanks? Do you equip it with IR flares to avoid missiles, or would you rather take your chances with the fire extinguisher in case you get hit?
Osim ovoga ROFL-a, zanima me kakav je postupak sa ORIGIN-om i BETA verzijom igre. Tek sam skinija Origin i kolko san skuzija kad igra izadje, mi imamo samo napravit Reedem keya i dobit ce mo link za skinut je ili sta vec.
A sta se desava sa betom kad nemamo jos key? Koji je postupak? oce ona bit prikazana negdi u origin-u? (blinkajuci "budalo ovdje san ako zelis igrat klini me " ili tako nesto)