Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.210.501
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3

kako ijedan od nas koji su imali priliku isprobat ALPHU mogu rec dal ce to utjecat na gameplay ili ne.dakle,govorimo o alpha verziji,gdje je bilo 1 vozilo na dijelu mape koji se moze prijec za 10 minuta,pa i ranije.

kad dode beta,ili jos bolje puna verzija,gdje ce bit po 5-6 vozila na svakoj strani,onda cemo moc pricat o tom famoznom regenu...a ovako se to nije nista osjetilo.jer se ljudi lakse fokusiraju na to jedno vozilo u alphi i lakse se unisti nego na 3-4 vozila u beti/punoj verziji.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

Pa, ako ti je tako nebitno, nisi morao uopće argumentirat protiv. Ima ljudi koje zanima kako je implementirana ta funkcija, narušava li ravnotežu, pod kojim uvjetima se aktivira...

Nisi skužio...ne da mi se više...čitaj ponovno ak hoćeš

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

kako ijedan od nas koji su imali priliku isprobat ALPHU mogu rec dal ce to utjecat na gameplay ili ne.dakle,govorimo o alpha verziji,gdje je bilo 1 vozilo na dijelu mape koji se moze prijec za 10 minuta,pa i ranije.

kad dode beta,ili jos bolje puna verzija,gdje ce bit po 5-6 vozila na svakoj strani,onda cemo moc pricat o tom famoznom regenu...a ovako se to nije nista osjetilo.jer se ljudi lakse fokusiraju na to jedno vozilo u alphi i lakse se unisti nego na 3-4 vozila u beti/punoj verziji.

Istina. Ali i bez regena se lakše uništi jedno nego pet vozila.

Ja sam uništio IFV sam bez ičije pomoći u Alphi, nekoliko puta. Stvar je u tome da će se počet regenerirat samo ako ga pustiš na miru par minuta. Znači, neće isti tren, regen nije konstantan. I to mi se čini kao najvažnija značajka ove regeneracije, nećeš se samo zavuć u neki kut na 30 sekundi, izać i nastavit sijat smrt. Nego se moraš povući na (relativno) duže vrijeme, i to čini balans između regeneracije i uništavanja vozila, umjesto da je uništeno i čekaš da se spawna, čekaš da se regenerira. Tako ja to vidim.

A @ZC_Someone, pa nema veze, ne da se ni meni, vidjet ćeš u Beti da to uopće nije loša funkcija. Kao što rekoh, nitko se ne žali šta engineer može popravit tenk sa par jednostavnih varova. Niti da te medic pukne strujom jedan put i ti skačeš ko klokan. Sad su odjednom svi uvrijeđeni jer se vozila regeneriraju...

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 18:42 (roko121roko).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

A pa razumin ih,ljudima ne smeta kad sa par "varova" tenk bude kao nov zato jer inzinjera koristi drugi igrac,to znaci da je tebe vratio u borbu suigrač a ne samo-popravljajuće vozilo,zato svima smeta.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...
roko121roko kaže...
... koja potiče timski rad,...

{#}

ako će BF3 imat t od timski bit će dobro

kao prva zapovijed ovdje na forumu prevladava: ubij druga svog samo da se dočepaš jeta{#}

onda ima dosta koji će zaigrat prvi put pa brzo odustat jer će ih stalno netko kefat,nakon toga su tu cod igrači naviknuti na run and gun

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
neaktivan
shady1024 kaže...

A pa razumin ih,ljudima ne smeta kad sa par "varova" tenk bude kao nov zato jer inzinjera koristi drugi igrac,to znaci da je tebe vratio u borbu suigrač a ne samo-popravljajuće vozilo,zato svima smeta.

Da, al' pazi, možda te je vratio suigrač ali protuargument za regen ne može biti: "to nije realistično", jer, budimo realni, u tom slučaju 85% Battlefielda uopće ne valja.

Shvaćam da to povećava teamplay, ali ako svi ti inženjeri pomru, a ti si u vozilu onda ćeš umrijeti i ako izađeš i ako ostaneš u njemu i napadneš, a hrabrim i genijalnim igračima povlačenje ne pada napamet. Ovako imaš više razloga za povući se umjesto da se samoubilački zaletiš u neprijateljske redove (čemu sam svjedočio više puta).

15 godina
neaktivan
M4X kaže...
ZC_Someone kaže...
roko121roko kaže...
... koja potiče timski rad,...

{#}

ako će BF3 imat t od timski bit će dobro

kao prva zapovijed ovdje na forumu prevladava: ubij druga svog samo da se dočepaš jeta{#}

onda ima dosta koji će zaigrat prvi put pa brzo odustat jer će ih stalno netko kefat,nakon toga su tu cod igrači naviknuti na run and gun

A ubijanje druga zbog jeta neće radit zato jer se možeš spawnat direktno u jet.

Sad ćeš ti reć da nijedan battlefield nakon BF2 nema timskog rada i da je BC2 crna rupa Battlefieldovog postojanja.

Nijs istina.

A osim toga, oni koji odustanu, odustat će i više neće igrat, a CoD igrači će većinom visit po TDM-u.

Stvarno, imajte malo povjerenja i poštovanja prema DICE-u...

16 godina
moderator
M4X kaže...

Pa ako ćemo imat server onda toga na našem serveru neće biti.

A ako će netko i prakticirat ovu "zapovijed",takav će biti "riješen" po kratkom postupku.{#}

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
M4X kaže...

Pa ako ćemo imat server onda toga na našem serveru neće biti.

A ako će netko i prakticirat ovu "zapovijed",takav će biti "riješen" po kratkom postupku.{#}

Kao što imamo prilike svjedočiti u Bad Company 2 temi u kojoj je prošli tjedan bila vrlo emotivna, dramatična i srčana rasprava o teamkillu zbog vozila, ubijanjem bush wookieja i slično.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Idući pametnjaković koji bude prodavao filozofiju i prosipao svoje ultimativno znanje o oružju, balistici, vojnoj mašineriji i sličnom, dobit će prekrasnu žutu značku zbog off-topica.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 20:41 (Danny_HR).

9 34 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kad će više objavit datum za betu? Svaki dan gledam na twitter-u stalno ljudi pitaju kad će beta,a iz ea odgovaraju negdje u 9. mjesecu, nek daju datum i niko više neće pitat!

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 22:42 (Barba007).
Moj PC  
2 3 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

znam da ti nije lako, nije ni meni :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Stvarno mi nije jasno čemu toliko tajnosti oko datuma bete ili min./prep. konfiguracije i masu drugih stvari.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
IfeCro kaže...

Stvarno mi nije jasno čemu toliko tajnosti oko datuma bete ili min./prep. konfiguracije i masu drugih stvari.

1. Tko zna, nadajmo se da ne žele dat datum bete jer je blizu pa nas hoće iznenadit {#}...

2. Nije tajnost oko min./prep. konfiguracije, nego je igra tek u Beti i imaju još posla za radit na njoj. Ne mogu ti dat informacije o konfiguraciji dok se ne uvjere da finalni proizvod radi na njoj.

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jedva čekam tu igricu, savršena je.

[url=http://www.zanimljivosti.hr]zanimljivosti.hr[/url]

1 10 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kao prvo i osnovno ne govori se "Igrica" jer na te tvoje tako zvane "igrice" se trosi toliko para i znanja koliko ti ne mozes ni zamisliti,to je omalovažavanje njihovog rada.
16 godina
odjavljen
Wolf88 kaže...
Masta1 kaže...
skank666 kaže...

ne stvarno, sto radi drugi djiber u avionu? bf2 sam igrao nesto malo protiv botova ali se ne sjecam kako je bilo u avionu... kad smo vec kod bf2 oce bit amfibijskih vozila?

Otkud ti uopće to da su dvojca u avionu? U traileru se vidi da je samo jedan u avionu. A ovi avioni koji nisu bili u traileru (a-10 i su-39) u stvarnosti ni nemaju dva sjedala tak da sumnjam da će staviti da oni budu dvosjedi.

on valjda misli na bf 2 gdje su bila dva tipa mig 29 jedan koji je bio namjenjen air to air i druga verzija mig 29 koji je imao dvije funkcije air to air i air to surface.

u biti sam mislio na bf3 a pretpostavio sam da ce ih biti dvojca zbog tog air to surface napada ili podrske... ne znam, mozda grijesim ali sumnjam da ce pilot moc pratit sto se sve dogadja u zraku i na zemlji i da je zbog toga potreban jos jedan koji ce bombardirati dole jadnicke.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

mozda je bilo, a mozda ne?

#!

jedva cekam ::DD 

bas tako :D

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jesi barem procitao od kad je taj filmic???

3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
MatijaCH kaže...

#!

majke ti, ovo je starije od biblije. jesi ti zaostao ili? znas ima vec puno trailera i gameplayeva.

15 godina
neaktivan
diy_jova kaže...
MatijaCH kaže...

#!

majke ti, ovo je starije od biblije. jesi ti zaostao ili? znas ima vec puno trailera i gameplayeva.

Zaostao je točno 240 dana, ako ja nisam sj*bo matematiku.

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

jebes ga ja zaosto :) sry :(

bas tako :D

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Np {#}

BTW očito je puno ljudi popiz... poludilo kad je DICE rekao da će biti armor regena jer su posvetili još jedan blog post toj famoznoj fuknciji:

http://www.battlefield.com/uk/battlefield3/blog/battlefield3-redefines-vehicular-manslaughter

Ovo je njihovo objašnjenje te naizgled glupave ideje:

Too often in the past, tank drivers barreled headlong into combat zones only to abandon their tanks when the going gets tough.

Finally, Battlefield 3 will introduce armour recovery for vehicles that are only lightly damaged, but fending off the enemy until Engineer support can arrive is sure to result in some truly nail-biting moments. 

EDIT: Pogledajte koliko je Danny dobio TD-a u zadnjem postu {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 11:41 (roko121roko).
17 godina
neaktivan
Angelx kaže...
Kao prvo i osnovno ne govori se "Igrica" jer na te tvoje tako zvane "igrice" se trosi toliko para i znanja koliko ti ne mozes ni zamisliti,to je omalovažavanje njihovog rada.

Bla bla bla...

Kako ste dosadni s tim sranjem.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan

Mora malo, osjeća se uvrijeđen... Ja redovito govorim igrice, pa me sad treba spaliti na lomači? Ne shvaćam uopće čemu raspravljati o tome, uvriježilo se da se kod nas kaže igrica i pritom se misli na videoigre...

EDIT: I da, ako se dosad niste zapitali, ja ako stignem većinu dana vrebam po forumu i samo čekam da se pojavi neka aktivnost u ovoj ili BC2 temi {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 11:59 (roko121roko).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bilo bi ti pametnije da j*beš, ili barem pokušavaš.

OT: Nema toga što bi DICE mogao izmisliti, a da spriječi njubine da poklanjaju tenkove protivnicima, ostavljajući ih prazne po mapi.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 12:04 (Vash).
Moj PC  
16 0 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...
Angelx kaže...

Bla bla bla...

Kako ste dosadni s tim sranjem.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice