Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.211.513
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3

Pa ne moraš svih 250str prelistati, svakih par stranica netko postavi isto pitanje bez da prvo malo prelista nekoliko stranica pa onda postavi pitanje... Samo to, ništa više.

BF3 LE

Volim seks i rado ga se sjećam...
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

ne stvarno, sto radi drugi djiber u avionu? bf2 sam igrao nesto malo protiv botova ali se ne sjecam kako je bilo u avionu... kad smo vec kod bf2 oce bit amfibijskih vozila?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

U BF2 su bile dvije vrste aviona. U jednog je stao sam jedan igrač, a u drugi naravno dvojica. U ovim drugim je jedan vozio i rokao one prateće rakete s kojima rušiš avione ,a drugi je mogao gađati po podu tenkiće ili ljude jer je imao više vrsta raketa. Mislim da je bilo nešto tog tipa, ne sječam se sad ono točno u detalje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 11:08 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Gunner11 kaže...
roko121roko kaže...

Vas puno se nije slagalo s ovim, ali mislim da je ovo dobro, jer zapamtimo ovo je Battlefield 3, a ne Battlefield 2 i ovo je jako korisna promjena - recimo da niste engineer nego eto, support klasa. I uđete u vozilo, netko vas ošteti za 20% armora. Sakriješ se iza brda i pričekaš par minuta i kao nov si. Ionako, da je onome koji te gađao tako stalo da te uništi, pratio bi te i dokrajčio. Na ovaj način se samo pomaže non-engineer klasama da imaju šansu izvući tanji kraj u borbama vozila.

Ovo ti je velika glupost što si napisao. Jesi li uopće igrao BF prije?

Igrao sam Battlefield 2 (imam complete collection), Battlefield 2142 (deluxe edition) i Bad Company 2. Za one besplatne se ne računa jer to ionako nije pravi BF. I igrao sam BF3 alphu, i taj regen uopće ne remeti ravnotežu igre, pročitaj onaj battleblog; ako je vozilo previše oštećeno neće se regenerirat, a osim toga - regen je jako spor i kad sam bio engineer u alphi nisam imao problema s uništavanjem IFV-a.

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo.
17 godina
neaktivan
Nisam ni ja imao problema s uništavanjem onog đubreta. Da nisu rekli da ima regen ne bih ni znao.

Ipak, to je glup dodatak.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Nisam ni ja imao problema s uništavanjem onog đubreta. Da nisu rekli da ima regen ne bih ni znao.

Ipak, to je glup dodatak.

Složio bih se s tobom da mi se nije nekoliko puta dogodilo (u bilo kojem battlefieldu kojeg sam igrao) da proklinjem sve duhovne vođe zato jer nisam uzeo engineer klasu pa me to zeznulo. Valjda vam se to svima bar jednom dogodilo.

P.S. @Gunner Imam i BF2 Modern Combat ali on je za PS2 pa ga nisam naveo {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kad počinje beta i kako uč u nju

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
andrej555 kaže...

Zar ti je teško otić na stranicu prije i viditi to pitanje je bilo postavljano 100000000000 puta več ste dosadni s tim.

17 godina
neaktivan
andrej555 kaže...

Počinje sutra, da bi ušao trebaš blagoslov Sai Babe.

17 godina
odjavljen
andrej555 kaže...

skinut se gol i onda možeš uć u nju{#}

http://www.ea.com/1/beta

M4X @ 3.14zda GHz
17 godina
andrej555 kaže...

Sutra jbte... Et i šta reći ovakvim padobrancima? Dobro pa ne piše 2,3 str prije o tome, nagađa se 11.09. ali to nije sigurno...

edit: prestigle me cure {#}

Volim seks i rado ga se sjećam...
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 12:47 (Pero Dinamit).
15 godina
neaktivan

Vidim da je općenito mišljenje kako je onaj health regen glup (i u teoriji zvuči glupo), ali bitan detalj je da je on:

- spor (jaaaako spor, vidit ćete u beti)

- počinje samo ako neko vrijeme nisi primio nikakva oštećenja

- počinje samo ako si lagano oštećen, ako prijeđe granicu gotovo je, onda ti treba engineer

i kladim se da DICE nije obznanio da to postoji, vi ne biste ni primijetili da on postoji, kao što nismo ni mi igrajući Alphu.

Mislim, ajde pokažite malo povjerenja u DICE, ovako je bilo prije izlaska BF2, svi su govorili kako ne valja ovo, ne valja ono (kad su bila beta testiranja), a kad je igra izašla odjednom je postala najbolji MP FPS ikada...

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Beta sutra?

odakle ti ta informacija...

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Neki Ruski community manager za DICE rekao da će početi 15(closed) a 17(open) beta.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 4
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

If you own Medal of Honor Limited Edition you will receive an invitation to the Battlefield 3 beta within 12-months following the release of Medal of Honor

kad je izašao MOH,12. listopada? znači da bi beta za ove sa MOH LE mogla počet oko 12. ili 13. a open beta 2 dana kasnije

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 3
Negdje sam pročital da će Beta trajati čak mjesec dana, ima li istine u tome?
“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Promster kaže...
Negdje sam pročital da će Beta trajati čak mjesec dana, ima li istine u tome?

Ima istine u tome!

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ako ovaj tjedan ne najave betu onda ce trajat manje od pola mjeseca.

od previše čekanja ću ovako izgledat

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
pirat kaže...

Neki Ruski community manager za DICE rekao da će početi 15(closed) a 17(open) beta.

to nije bila najava za betu nego za tokyo game show.{#}

16 godina
moderator
Wolf88 kaže...
to nije bila najava za betu nego za tokyo game show.{#}

Da vidio sam onu sličicu na forumu.{#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 15:32 (pirat).
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ne stvarno, sto radi drugi djiber u avionu? bf2 sam igrao nesto malo protiv botova ali se ne sjecam kako je bilo u avionu... kad smo vec kod bf2 oce bit amfibijskih vozila?

Otkud ti uopće to da su dvojca u avionu? U traileru se vidi da je samo jedan u avionu. A ovi avioni koji nisu bili u traileru (a-10 i su-39) u stvarnosti ni nemaju dva sjedala tak da sumnjam da će staviti da oni budu dvosjedi.

17 godina
Masta1 kaže...
skank666 kaže...

Otkud ti uopće to da su dvojca u avionu? U traileru se vidi da je samo jedan u avionu. A ovi avioni koji nisu bili u traileru (a-10 i su-39) u stvarnosti ni nemaju dva sjedala tak da sumnjam da će staviti da oni budu dvosjedi.

on valjda misli na bf 2 gdje su bila dva tipa mig 29 jedan koji je bio namjenjen air to air i druga verzija mig 29 koji je imao dvije funkcije air to air i air to surface.

17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

Vidim da je općenito mišljenje kako je onaj health regen glup (i u teoriji zvuči glupo), ali bitan detalj je da je on:

- spor (jaaaako spor, vidit ćete u beti)

- počinje samo ako neko vrijeme nisi primio nikakva oštećenja

- počinje samo ako si lagano oštećen, ako prijeđe granicu gotovo je, onda ti treba engineer

...

I makar je to možda i istina recimo meni je to uopće nebitno. Čisto zato jer se kosi s zdravim razumom da stroj sam od sebe ozdravi. Pa ako već BF3 hoće biti neka kvazi simulacija ratovanja neki stupanj realizma bi morao postojati.

A da u naslovu piše Battlefield 2143, nikome ništa.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
roko121roko kaže...
(...)

I makar je to možda i istina recimo meni je to uopće nebitno. Čisto zato jer se kosi s zdravim razumom da stroj sam od sebe ozdravi. Pa ako već BF3 hoće biti neka kvazi simulacija ratovanja neki stupanj realizma bi morao postojati.

A da u naslovu piše Battlefield 2143, nikome ništa.

Nije možda, nego je istina.

Isto tako je istina da se kosi s zdravim razumom da stroj sam od sebe ozdravi.

Isto tako se kosi s zdravim razumom da medic može doć, elektrošokirat i oživjet čovjeka kojem je u čelu rupa od metka kalibra .50.

Isto tako se kosi s zdravim razumom da taj isti medic baci na pod paket za prvu pomoć i ljudi na samrti za 30 sekundi počnu trčat i skakat okolo kao da su tek primljeni u rat.

Isto tako se kosi s zdravim razumom da avion može biti tako spor da mu treba pola minute preletjeti mapu iz Battlefielda (bilo BF2 ili BF3), ako bi mu u stvarnosti pri brzini recimo Mach 2 za to trebalo 1,5 sekundi.

Pa se ne žališ na to.

DICE-ov cilj je stvoriti zabavnu igru koja potiče timski rad, ima velike prostore i vozila. Ne stvoriti kvazisimulaciju.

Ako hoćeš realizam, igraš OFP, ArmA-u ili (my personal favourite) Project Reality (kad sam već kod toga, PR Beta za ArmA-u II je izašao).

Onda su uzeli najbolje iz BF2, najbolje iz BC2 i promislili "gdje još mogu popraviti ovu igru, da bude zabavnija, a da ne ispadne bolesna arkada i da ne narušimo ravnotežu...".

"Aha! Ajmo dat vozilima lagani regen. To bi moglo ići".

Jedina greška im je što su to objavili. Da nisu, mi sad ne bi vodili ovu raspravu, a nitko ionako ne bi primijetio da se vozilo regenerira.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 17:12 (roko121roko).
17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
... koja potiče timski rad,...

{#}

15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
roko121roko kaže...
... koja potiče timski rad,...

{#}

Kao da nikad nisi igrao Battlefield pa se sad praviš - a ako nisi, onda nemaš pravo komentirat. Ja sam onaj koji je igrao BF3, a ne ti. Valjda bolje znam kako su izveli igru. Ako mi ne vjeruješ, pitaj pirata.

I točka.

17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

Kao da nikad nisi igrao Battlefield pa se sad praviš - a ako nisi, onda nemaš pravo komentirat. Ja sam onaj koji je igrao BF3, a ne ti. Valjda bolje znam kako su izveli igru. Ako mi ne vjeruješ, pitaj pirata.

I točka.

evo jednoga koji je igrao

15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
roko121roko kaže...

I točka.

evo jednoga koji je igrao

Da, on je isto rekao da nema problema s uništavanjem vozila UNATOČ REGENU.

Da ga citiram:

"Da nisu rekli da ima regen ne bih ni znao"

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 17:27 (roko121roko).
17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

Da, on je isto rekao da nema problema s uništavanjem vozila UNATOČ REGENU.

Da ga citiram:

"Da nisu rekli da ima regen ne bih ni znao"

Kao što rekoh:

ZC_Someone kaže...

I makar je to možda i istina recimo meni je to uopće nebitno. ...

15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
roko121roko kaže...
(...)

Kao što rekoh:

ZC_Someone kaže...

I makar je to možda i istina recimo meni je to uopće nebitno. ...

Pa, ako ti je tako nebitno, nisi morao uopće argumentirat protiv. Ima ljudi koje zanima kako je implementirana ta funkcija, narušava li ravnotežu, pod kojim uvjetima se aktivira...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice