Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.209.729
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
antimadridista kaže...

ne razumijem što će ti bolja tipkovnica za takvu igru,da si rekao da trebaš bolji miš onda bi te razumio,ali tipkovnica ti ne treba bolja od one koja košta 50 kn.

treba mi osvjetljenje tipaka i makro tipke

stalno se spominje kako je BF3 izuzetno taktična igra(puno oružja,tenkovi,jet,izdavanje naredbi...) pa sam zaključio da mi treba bolja tipkovnica sa makro tipkama

M4X @ 3.14zda GHz
16 godina
odjavljen

imam pravu stvar za tebe onda.. povoljno!

OT>

sto onaj drugi u avionu radi? koje oruzje on koristi?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
M4X kaže...

stalno se spominje kako je BF3 izuzetno taktična igra(puno oružja,tenkovi,jet,izdavanje naredbi...) pa sam zaključio da mi treba bolja tipkovnica sa makro tipkama

ovo bi i meni dobro došlo, jer mi se zna desit kad je mrak u sobi, sletim s helićem i da ću ga popravit a lupim po bazuki i raznesem si heli... :)

17 godina
Battlefield 3

ja koristim u bc2 dvije makro tipke na misu (g700) i to kad sam medic da baci medic pack i odmah vrati na pusku i da opali pedalama i vrati automatski na pusku,ista stvar je i za assaulta i ammo pack.

a imam tipkovnicu od 100 kuna jer mi gamerska tipkovnica ne treba jedino bi isto volio osvjetljene tipke.

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

ja isto planiram sad kupiti jednu tipkovnicu da imam za bf 3

a kupio bi http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169417800/categoryId.35156900

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
M4X kaže...

ovo bi i meni dobro došlo, jer mi se zna desit kad je mrak u sobi, sletim s helićem i da ću ga popravit a lupim po bazuki i raznesem si heli... :)

Meni se isto s tenkovima događa:-)

16 godina
neaktivan
oo7 kaže...

a kupio bi http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169417800/categoryId.35156900

ovo si uzmi... http://img.artlebedev.com/everything/optimus/optimus_maximus_01w.jpg

al za cijenu ne pitaj... :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 17:41 (ranko091).
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
oo7 kaže...

ovo si uzmi... http://img.artlebedev.com/everything/optimus/optimus_maximus_01w.jpg

al za cijenu ne pitaj... :)

{#}  u 2008 godini cijena za tu tipkovnicu je bila 9484 kn. 3 godine poslje i jos uvjek je cijena ista...

15 godina
neaktivan

{#} Ma hebeš ti tu tipkovnicu kad ja nemogu nju tresnit kad me neide, od straha da se šta ne razbije. Iman g11 i više san nego sritan sa iston, a kat-kad i dobije po tamburi kad nesluša.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 18:14 (Hedrick).
17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

Tko još gleda tipke, pogotovo u FPSu

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
Šef kaže...

Ima netko kakvu preporuku za sjedalicu za BF3?

Ne valja mi ta sjedalica...

Treba mi neka s odmorištem za ruke, grijačem i hlađenjem i po mogućnosti s masažerom. I osvjetljenjem, tako da kad igram u mraku mogu sjedit na njoj, da ne fulam! Jer ipak   gledam u sjedalicu dok igram, ne u ekran.

To posebno sad za BF3, jer mi ova sadašnja ne odgovara za BF3, pošto je on drugačiji!

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 18:38 (Šef).
14 godina
neaktivan
Šef kaže...
pirat kaže...
Šef kaže...

Ima netko kakvu preporuku za sjedalicu za BF3?

Treba mi neka s odmorištem za ruke, grijačem i hlađenjem i po mogućnosti s masažerom. I osvjetljenjem, tako da kad igram u mraku mogu sjedit na njoj, da ne fulam! Jer ipak   gledam u sjedalicu dok igram, ne u ekran.

To posebno sad za BF3, jer mi ova sadašnja ne odgovara za BF3, pošto je on drugačiji!

Zaboravio si reći da mora imati i mali lcd na sebi {#}

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

... nije smiješno

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

sve je to super....210 stranica, il kolko vec texta ste napisali na ovom forumu o toj igri...i jos cete pisat
al kad izadje nitko od vas je nece igrat, tako je bilo i s bad company 2, pisali pisali pisali, izaslo ...svima super svi kupili....nitko vise ne igra!

yeahh....wake up fools, you're doing it all ower again!

««««☻

0 21 hvala 0
15 godina
neaktivan
MaxyBoy kaže...

sve je to super....210 stranica, il kolko vec texta ste napisali na ovom forumu o toj igri...i jos cete pisat
al kad izadje nitko od vas je nece igrat, tako je bilo i s bad company 2, pisali pisali pisali, izaslo ...svima super svi kupili....nitko vise ne igra!

A  gdje si ti vidjeo da vise nitko neigra, a da malo posjetis temu BC2.

(=XII=)SandMan_CRO....
15 godina
neaktivan
MaxyBoy kaže...

khm

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 18:54 (NFSPredator0010).
16 godina
moderator
MaxyBoy kaže...

Igramo još uvijek, i nemoj vrijeđat.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Evo, sve što trebaš.

Ima odmorište za ruke, kad trebaš grijanje zagrli te da ti je toplije, kad trebaš hlađenje maše da te rashladi, pri svakoj temparaturi radi i kao masažer, ima i osvjetljenje u vidu upaljača koji možeš fiksirati u bilo koju ruku stolca.

16 godina
MaxyBoy kaže...

odokud si ti sletio majke mi..

jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

A  gdje si ti vidjeo da vise nitko neigra, a da malo posjetis temu BC2.

oprosti druze al upravu je....
kao sto reces tamo ima 700 stranica texta, ima 20 rijesenih problema (tipa x-fire, ili BC2 NECE UPALIT)....svi pisu nitko ne igra xD!

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 19:15 (Maxy).
14 godina
Battlefield 3

Igra se skoro svaki dan. Ekipa koja je na ts-u,zna kada i gdje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

{#}

Ajde se sad vratite na temu.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
15 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

eo jedne ankete,za šta ste napravili pre-order

10 BF3
44 BF3 LE
2 MW3
17 burek
0 :D
Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Battlefield 3: Focussing on Innovation

Moj PC  
1 1 hvala 3
15 godina
crozoki kaže...
dekstroza kaže...

Ja sam kupio ovdje.

Samo 120 kuna s poštarinom.

pa i ja bih isto nesto kupio tu da se bavim baletom,al posto imam oko 110 kg zive vage tako da tesko mogu biti tako graciozan

pa cu ja vjerojatno kupiti na basehostu :)

a i cudno mi je sto je samo 120 kuna,mozda dobijes popust ako kupis balerinke {#}

sto si ti kupio dekstro?

kak tako jeftino? jel mi mos reci razliku izmedju limited editiona i ove po 150kn...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 8:53 (psihoroba).
17 godina
ranko091 kaže...
M4X kaže...

Majketi, a da bolje probaš upaliti monitor da vidiš šta imaš u ruci? Mislim, ne vidim koja je poanta svjetleće tipkovnice da bi vidio kako u ruci imaš bazuku {#}

psihoroba kaže...
kak tako jeftino? jel mi mos reci razliku izmedju limited editiona i ove po 150kn...

Kako i samo ime kaže, to je samo limitirano izdanje i ništa novo ne dobiješ{#}

Ako ovo već nije odgovoreno jedno 50x, onda stvarno ne znam...

Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kad ju ponovite.
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Kak ne bi dobio, uz limitirano izdanje dobiješ Back to Karkand ekspanziju besplatno.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
Battlefield 3

Znam Danny, samo se svake 2 str postavlja jedno te isto pitanje, prije se nađe odgovor da se samo u gugle upiše BF3 LE i to je to... Ili se samo par stranica unatrag prelista tema, al dobro.

Volim seks i rado ga se sjećam...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...
Pero Dinamit kaže...

Kak ne bi dobio, uz limitirano izdanje dobiješ Back to Karkand ekspanziju besplatno.

jbg brate nisi ti moro odg.ak ti je tesko... di da ja sad listam 250stranica imam pametnija posla... ak ces tako ali hvala

16 godina
Battlefield 3

A koja je razlika između Limited edition i normalne igre?{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice