Hmm stay hidden with flash suppresor,a odaje te glint kao da netko svijetli reflektorom prema tebi i to u mraku....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
my new attachment.
nemoj zahebavat da će stvarno bit onaj heartbeat sensor ko što je bio u MW2?
my new attachment.
nemoj zahebavat da će stvarno bit onaj heartbeat sensor ko što je bio u MW2?
ma fejkčina,amo na mw3 live stream da vidimo konkurenciju...
sta ste me zasuli sa td neznam kako cu sada zivit....nisam mislio nis lose s tim postom sta sam napiso
Lol ovi na codu. There will be no Last Stand, i svi se derali kao da su sletjeli na mjesec xD
ja upravo na base hostu
sviđa mi se LE :D ovo di sniper gađa..jel to metro ili neka druga mapa?
btw, ne želim počet nikakav flame war al pogledao sam mw3 i grafika u usporedbi sa bf3 je nebo i zemlja. i sve je isto...nek se bar potrude neki novi engine napraviti ili štogod. koriste godinama star engine a prodaja ide i ide.. :/
btw, ne želim počet nikakav flame war al pogledao sam mw3 i grafika u usporedbi sa bf3 je nebo i zemlja. i sve je isto...nek se bar potrude neki novi engine napraviti ili štogod. koriste godinama star engine a prodaja ide i ide.. :/
I zašto si to napiso u BF3 temi?
zašto ne?
čisti osvrt, nemoj započinjat.
zašto ne?
čisti osvrt, nemoj započinjat.
blatit mw3 u bf3 temi i obratno je samo "dolijevanje ulja na vatru"... bespotrebno po meni.
A što si dobio s tim?
evo da ne bude zabune, ja volim cod i sve njegove dijelove. ali čini mi se da ga je vrijeme "pregazilo". pa me zanima kakav je trenutno omjer bf3 : mw3 igrača, koji će igrat jednu od te dvije igre preko zime (ili obje ako mogu).
61 | bf3 |
---|---|
4 | mw3 |
Kome idu na kitu više BF vs. COD priče/prepucavanja/pisdarije?
1 | Meni |
---|---|
3 | Meni isto |
80 | Burek |
7 | Mojim susjedima |
Kome idu na kitu više BF vs. COD priče/prepucavanja/pisdarije?
a vidiš da to nije dugo bilo... bilo je di kupit, oće mi radit i to nekih 6 mjeseci valjda. sad kad su svi kupili šta su htjeli sad se samo čeka. ko hladni rat na kubi. :) Mislim da bi Sinatra to dobro "odradio". On samo "zapali fitilj i ode." a moderatori poslije moraju čistit za njim... :)

Ma samo tu kliknite i dobit če te ga 100%
Meh, rađe ću kupiti nek da nekome moram davati email, podatke od Steama i još se k tome registrirati za neki k.
Meh, rađe ću kupiti nek da nekome moram davati email, podatke od Steama i još se k tome registrirati za neki k.
Ja sam dao samo email adresu...
No, ja bih dao te podatke i za burek, pa...
Ne znam je li već bilo, novi Battleblog.
Detaljno su objasnili dinamiku korištenja vozila u BF-u 3 i onaj famozni armor regen.
Znači, armor (kao i health koji se spominje tu negdje) se regeneratea samo ako je vozilo lakše oštećeno i u određenom periodu nije primilo novu štetu (znači vjerojatno to vrijedi i za health), odnosno kad se dođe do toga da je vozilo disabled (ne može se više kretati i počne gorit, dimit i iskrit) potreban je engineer da ga ručno popravi.
Vas puno se nije slagalo s ovim, ali mislim da je ovo dobro, jer zapamtimo ovo je Battlefield 3, a ne Battlefield 2 i ovo je jako korisna promjena - recimo da niste engineer nego eto, support klasa. I uđete u vozilo, netko vas ošteti za 20% armora. Sakriješ se iza brda i pričekaš par minuta i kao nov si. Ionako, da je onome koji te gađao tako stalo da te uništi, pratio bi te i dokrajčio. Na ovaj način se samo pomaže non-engineer klasama da imaju šansu izvući tanji kraj u borbama vozila.
Znači nisam jedini tip s takvim BF kompleksom ovdje da sam platio 350 kuna za igru koju mogu dobit za 215
P.S. tada se nisam sjetio basehosta
Vjerujem da su dobro promislili sta rade,tak da mislim da kolko kog glupo zvucalo,bit ce dobara ta mini regeneracija.
Ocijenite koliko vam je Caspian Border trailer EPIC, treba mi kao argument u jednoj raspravi s par prijatelja (rekao je jedan da mu je BF trailer vise epic od MW3 MP trailera pa se onda par CoD fanboya uhvatilo )
66 | 5 - BF HAZ EPIC TRAILERZ |
---|---|
3 | 4 - Trailer je j*ben |
4 | 3 - Trailer je dobar |
1 | 2 - Moglo je i bolje |
4 | 1 - Uopće nije nešto |
Vas puno se nije slagalo s ovim, ali mislim da je ovo dobro, jer zapamtimo ovo je Battlefield 3, a ne Battlefield 2 i ovo je jako korisna promjena - recimo da niste engineer nego eto, support klasa. I uđete u vozilo, netko vas ošteti za 20% armora. Sakriješ se iza brda i pričekaš par minuta i kao nov si. Ionako, da je onome koji te gađao tako stalo da te uništi, pratio bi te i dokrajčio. Na ovaj način se samo pomaže non-engineer klasama da imaju šansu izvući tanji kraj u borbama vozila.
Tako je, jeb*š timski rad. Bolje da netko kempa 1km od borbe dok čeka da mu tenk magično ozdravi.