Koji kua?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
neznam jeli bilo...
http://www.gametrailers.com/video/pax-2011-battlefield-3/720067?
ugl. tip je naveo jednu boljku battleloga... a to je da će bit neovisna o igri i moći će je stano nadograđivat i poboljšavat. Što je po meni dobro jer ingame browser kao u bc2 nije riješenje najbolje.
Da a na pitanje za specs. req. njegov odg je- safe with x2 580 he says. LOL ?
lol, x2 580 bi vrtilo 15 battlefield 3-a na high..
...
Da...15 komada...zato su na Gamescomu koristili dvije 580 za samo jednu kopiju BF3.
Razvoj igre se gotovo uvijek radi na najjačem dostupnom single gpu procesoru. Nema se vremena da se isproba na svim karticama, puno developera čak proba samo na jednom brandu i razvija igru (najčešće nvidia) onda se nakon izlaska događaju svakakva nestabilna sranja koja treba patchevima pokrpati.
Vidim da se prica cijelo vrijeme o Nvidi-i i da je ona ˝najkompatibilnija˝ sa igrom.
Sta je sa ekipom koja ima sapphire? Recimo,ja-Sapphire 6850hd.
Vidim da se prica cijelo vrijeme o Nvidi-i i da je ona ˝najkompatibilnija˝ sa igrom.
Sta je sa ekipom koja ima sapphire? Recimo,ja-Sapphire 6850hd.
Žao mi je, ali tvoja kartica nije i neće biti podržana.
evo potvrdio sam naruždbu na base hostu za običnu verziju 145 kn,odem samo uplatit u banku ovih dana :D
nego kakva su iskustva s base hostom?tek sam saznao za tu stranicu i sve pa nisam previše informiran,a cijena od 145 kn mi se čini super jeftina za preorder.
evo potvrdio sam naruždbu na base hostu za običnu verziju 145 kn,odem samo uplatit u banku ovih dana :D
nego kakva su iskustva s base hostom?tek sam saznao za tu stranicu i sve pa nisam previše informiran,a cijena od 145 kn mi se čini super jeftina za preorder.
I ja sam prvi put naručio kod njih,samo što sam ja uzeo LE ver.
Kaže ekipa da nisu loši,a vidjet ćemo 27.9.2011 :)
a sad sam već potvrdio naruždbu na ovom :D
Kaže ekipa da nisu loši,a vidjet ćemo 277.9.2011 :)
hehe ajde vidjet ćemo,ja nisam htio Le uzet jer prvi put naručujem tako pa ako slučajno bude komplikacija nekih bolje jeftinije proć :D
a to će se moći dodatno upgrejdat kad izađe taj DLC tj mape i te šeme?
Da. Biti će moguće kupiti DLC nakdnadno kad igra izađe. (nakon mjesec dana DLC će biti u prodaji).
A koja je razlika između LE i obicne?
A di je najjefinije?
A di najpouzdanije?
A ovo?
A ono?
a di ti je
Hoću li moći pokrenut na svojoj konfi???
a di ti je
Ti sigurno ne..jer ipak su "oni" BF3 vrtili na 2xGTX580 kaj je isto ko i jedna GTX1160 tak da osim ako ne kupiš još 3,14 GTX280 i staviš u paralelku nema šanse....ja velim
lol, x2 580 bi vrtilo 15 battlefield 3-a na high..
...
Da...15 komada...zato su na Gamescomu koristili dvije 580 za samo jednu kopiju BF3.
wau. šalo sam se..
stim da je igrica u alpha i neoptimiziranom stanju normalno da ti treba 2x 580 za svaku sigurnost. ali tjekom optimiziranja i patcheva će bolje raditi i bez tvije 580. normalo ako oces na "Ultra settings" postavit onda ti dvije treba.
a di ti je
Ti red_bull i da imaš dvije gtx580 nebi mogao igrat,jer si mučki provokator.
stim da je igrica u alpha i neoptimiziranom stanju normalno da ti treba 2x 580 za svaku sigurnost. ali tjekom optimiziranja i patcheva će bolje raditi i bez tvije 580. normalo ako oces na "Ultra settings" postavit onda ti dvije treba.
S obzirom da je igra u alphi,ja sam ju na high igrao na ugodnih 55fpsa (bilo je padova ali ništa strašno).
Kaže ekipa da nisu loši,a vidjet ćemo 27.9.2011 :)
A , kaj znači dijeli keyeve dan prije, valjda će biti nešto tipa kao na Steamu da ranije skinemo...
A , kaj znači dijeli keyeve dan prije, valjda će biti nešto tipa kao na Steamu da ranije skinemo...
Pa rekao je da će biti dan prije ili na dan izlaska,ovisi kako dobije.
A daj nije fer prekratko je haha.
my new attachment.
Wallhack
Kak je trailer filmski slozen,moguce je da ce postojat nekakva vrsta battlerecordera.
OMG stvarno su pretjerali oni iz DICE-a!!
Aj ne se*i,kao da je IW dizajnirao i napravi to oružje,hvala bogu da nisi rekao "pogledaj granata kao u CoD-u!"
pa jel ovaj GL uopce eksplodira??
Tko bi rekao da u stvarnosti ne odjekne ko 10kg TNTa. :)
IMHO svi zvukovi oružja u igrama su skoro uvijek debelo prenapuhani i s puno dodanog basa da bi bi zvučali bolje cool.
0:57 striker sacma iz mw2
Hm, ja mislim da je u BF-u isto bila ta sacmarica ispravi me ako griješim.
Da, imaš ju u BF2.