Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.215.066
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 3

Kad se sjetim samo kolko su neki klanovi kenjali kad ih je netko mazno GL-om ili CG-om.

Mislim da bi pola takvih letjelo van da je vote kick bilo uključe. Prvenstvano zato jer su ti neki klanovi imali po 10 članova na serveru.

Bolje je ovako kako je sad, da nemože svaki igrač na serveru pokrenuti kick za nekoga.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 12:17 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Votekick je dobra ideja na papiru, na žalost ne tako dobra ideja općenito.

Tko zbilja misli da Dado ne bi izletio sa servera kad je imao 88-3?
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Kad se sjetim samo kolko su neki klanovi kenjali kad ih je netko mazno GL-om ili CG-om.

Mislim da bi pola takvih letjelo van da je vote kick bilo uključe. Prvenstvano zato jer su ti neki klanovi imali po 10 članova na serveru.

Bolje je ovako kako je sad, da nemože svaki igrač na serveru pokrenuti kick za nekoga.

Ako imaš 32 igrača, i ako je 16 klanskih igrača u jednom timu i svi u tome timu kake o CG-ovima, oni da bi nekoga kickali putem vote kicka moraju imati glasove i druge ekipe. Da bi nekoga izbacio putem vote kicka moraš imati 85-90% glasova oba tima. Dakle, morao bi imati   skoro 30-ak glasova da nekoga šikneš van.

Nitko ne bi letio zbog CG-ova sa servera putem vote kicka.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 12:23 (MegaMass 2000).
16 godina
MegaMass 2000 kaže...
Da bi nekoga izbacio putem vote kicka moraš imati 85-90% glasova oba tima. Dakle, morao bi imati   skoro 30-ak glasova da nekoga šikneš van. 

nije istina,moras imat 50% + 1 glas,znaci vise od pola.neznam od kud ti to za 90%.tako nikad onda nebi izglasao nesto

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
17 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
MegaMass 2000 kaže...
Da bi nekoga izbacio putem vote kicka moraš imati 85-90% glasova oba tima. Dakle, morao bi imati   skoro 30-ak glasova da nekoga šikneš van. 

nije istina,moras imat 50% + 1 glas,znaci vise od pola.neznam od kud ti to za 90%.tako nikad onda nebi izglasao nesto

Vote kick funkcionira onako kako autori igre ili admin odlučio da će se koristiti.

U AA serijalu moraš imati debelo više od pola da bi netko putem vote kicka odletio. Ljudi su AA serijalu letili putem vote kicka ako su baš očito varali, bili idle, vrijeđali druge igrače itd.... Lako se skupi više od pola ljudi ako netko baš očito kvari zabavu.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 12:31 (MegaMass 2000).
15 godina
neaktivan
kach kaže...

Zasto svaki put kad izade update za origin nemrem ga updejtat nego moram ic na uninstall i install.Jel svima normalno radi update origina?

Samo idi na task manager i zaustavi proces EAProxyInstaller.exe i onda updejtaj, tako ja radim.

Danny_HR kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Ne ne bi, jer BF serijal igra odrasla ekipa, a ne balavunderija.

Igram AA3 i još trebam vidjeti zloupotrebu vote kicka.

Ja sam vidio preko nekoliko puta na BF2.

pirat kaže...

Možda nam DICE da mod toolse ...LINK

Ovo bi bilo jeb*no, ne zbog toga što je MOD zajednica nešto uber kreativna - nije i uglavnom radi lošije od originala - već zbog toga što postoji jedan biser u blatu, a to je ekipa koja stoji iza PR moda na BF2 (Prioject Reality).

Ja još uvijek gulim PR, nedavno je izašla nova verzija a ArmA-u II i Operation Arrowhead sam kupio samo zbog njega... (još nisu izbacili PR A2, a najavljuju ga godinu dana {#})

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo.
16 godina
MegaMass 2000 kaže...

Vote kick funkcionira onako kako autori igre ili admin odlučio da će se koristiti.

U AA serijalu moraš imati debelo više od pola da bi netko putem vote kicka odletio. Ljudi su AA serijalu letili putem vote kicka ako su baš očito varali, bili idle, vrijeđali druge igrače itd.... Lako se skupi više od pola ljudi ako netko baš očito kvari zabavu.

a to je druga prica ako admini odluce kako koristit.ja sam mislio da si pricao za opcenito,jer nisi konkretizirao.

15 godina
neaktivan

Dobro je bilo na BUG serveru. IMHO ne treba ništa mijenjati. Sjećam se da su neki kenjali za CG (i ja sam), al to je bilo glupo. {#}

16 godina

po mom misljenju,cg je bio jedan od efikasnijih rijesenja za infestaciju medika na bugovom serveru.

15 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
Vash kaže...

Bilo bi krasno da je stvarno tako, ali u zadnje vrijeme djece ima kolko hoćeš.

Skoro na svakom serveru se nađe nekoliko jadnika koji plaću da imam hackove i tule za adminom.

Možda jesam mućko đubre (ok, sigurno jesam), ali nisam varalica.

I gdje je proble ako plaču? Dali si letio zbog vote kicka sa servera?

I Danny je tulio BC2 da su PIS-ovci mučki čiteri pa nije nitko letio. Svi tule kad im ne ide (moja malenkost), ali razlika je ipak u trezvenijoj glavi odraslih.

Nisam jer vote kicka nije bilo.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
16 godina
moderator
Battlefield 3

سمندری ڈاکو
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Taman mislio neki novi gameplay:),al dobro nije lose ni ovo.

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Votekick je dobra ideja na papiru, na žalost ne tako dobra ideja općenito.

Tko zbilja misli da Dado ne bi izletio sa servera kad je imao 88-3?

Ja j**eno ne kužim kako netko može tako ownati???Takav K/D bi naživcirao bilo koga u protivničkom timu jer bi svi mislili da je cheater.

Ja kad se stvarno trudim imam oko 40 killova i malo manje smrti,a za ovo moraš biti superman ili cheater

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
17 godina
Battlefield 3

Svi znaju da je on mučko đubre tako da se ne obaziru na njega. Njegov score se ni ne gleda, kada on ima 88-3, ti imaš 40-35 i drugi si, ti si zapravio prvi {#}

Inače, dobar team work i svatko može imati dobar score, bez toga je teško.

Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kad ju ponovite.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

Na nogama bi to teško izveo, oni su genijalni u heliću :)

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bok ljudi...Gledam sada na base-hostu da se moze kupiti Limited Edition...Zanima me oce li oni dobiti nova oruzja i mape (tako sam bar cuo)?Ako ne koja je razlika i oce li oni igrati protiv nas i sa nama ili ce biti posebno odvojeni ili ?

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters

0 0 hvala 0
15 godina
retardinjo25 kaže...

Bok ljudi...Gledam sada na base-hostu da se moze kupiti Limited Edition...Zanima me oce li oni dobiti nova oruzja i mape (tako sam bar cuo)?Ako ne koja je razlika i oce li oni igrati protiv nas i sa nama ili ce biti posebno odvojeni ili ?

Imaš gore desno search opciju pa si trazi sam.

Što se tiče vote kick-a. Mogli bi sredit da votekick mogu samo VIP članovi servera (kao u Battlefield Heroes). VIP se postaje tako da ti ga admin da i onda imaš rezervirano mjesto na serveru i još neke gluposti. Mislim da bi to bilo najbolje.

www.facebook.com/Battlefield3.Info
16 godina
Battlefield 3

Rezervirana mjesta, FUJ !

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Ja j**eno ne kužim kako netko može tako ownati???Takav K/D bi naživcirao bilo koga u protivničkom timu jer bi svi mislili da je cheater.

Ja kad se stvarno trudim imam oko 40 killova i malo manje smrti,a za ovo moraš biti superman ili cheater

Najbitnije od svega je da imaš dobar i uigran skvad iza sebe, samćeš teško nešto posebno napraviti. Isto tako, kad je naš dan i kad igramo zajedno kako treba onda je to neuništivi stroj. :) Kad imaš dobrog pilota nije to tako teško kako se čini, evo nekoliko mojih, njegovih i Butcherovih skorova...

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da ne znaš slučajno koliko ti je trebalo do zadnjeg, pedesetog levela?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mogli bi promjenit naziv teme na battlefield 3 bad company 2 + Razlika izmedu limited i obicnog izdanja.

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Ko ce biti glavni na serveru i kako će se zvat?

server

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
borna666 kaže...

Ko ce biti glavni na serveru i kako će se zvat?

server

Glavni će biti Mučku đubrator,a server će se zvati Mučka Đubrat.

Šalim se,treba vidjet  kako će sve to biti.

Ima još dosta vremena.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 16:12 (pirat).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Najbitnije od svega je da imaš dobar i uigran skvad iza sebe, samćeš teško nešto posebno napraviti. Isto tako, kad je naš dan i kad igramo zajedno kako treba onda je to neuništivi stroj. :) Kad imaš dobrog pilota nije to tako teško kako se čini, evo nekoliko mojih, njegovih i Butcherovih skorova...

Sve je to ok ,samo vidim u zadnje vrijeme nitko i ne pokusava srusit helic samo gledaju kao telad u sarena vrata.

(=XII=)SandMan_CRO....
14 godina
Battlefield 3

to su serveri sa cca 500 ticketa ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
Danny_HR kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Sve je to ok ,samo vidim u zadnje vrijeme nitko i ne pokusava srusit helic samo gledaju kao telad u sarena vrata.

Vjerojatno znaju da je to nemoguće

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...
Y2K2 kaže...
Danny_HR kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Da sigurno to misle.

(=XII=)SandMan_CRO....
15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...
Y2K2 kaže...
Danny_HR kaže...
NFSPredator0010 kaže...

nista nije nemoguce ako znas igrat {#}

16 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

zato bf3 ima stingere... nema više da heli bježi okolo koliko hoće...

17 godina
protjeran
Battlefield 3

Mislim da taj vote kick ne treba pogotovo ako danny bude uzeo server. Mislim da vote kick je qurac jer jako puno puta sam doživio da se taj sistem zloupotrebljava, tako da ljudi najbolje par dobrih admina tipa danny, pirat, mesar ili tako nešto i gotova priča.

Da server ima taj vote kick mene bi prvog izbacili jer ja jako puno psujem ali jednostavno sam takav tip, ništa loše ne mislim nikom jednostavno kad mi neide i neki krelac me 5 puta redom killa ja počnem da psujem.{#}

Što se tiče sa heli ekipom oni su dobri da i garantiram vam da nemaju aimbot to što nas kolju je zato što nitko baš nitko ih ne pokušava skinut sa neba. Svi igraju sa medic (meni je fascinantno kako vide kamo pucaju sa tim gunovima) ili recon klasom i nedaj bože da malo nešto drugo počnu radit ili kad vide heli da promjene klasu omg mislim da bi propao u zemlju.

Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice