Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.221.141
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
athlon64 kaže...

lol,gledao sam par bc2 multiplayera na youtube,pa šta je meni bilo da sam gubio vrijeme uz cod4 -.-,nego da vas pitam,koliko je cheatanje rašireno u bc2 bilo,u call of duty-u su više nepodnjošljivi,ima ih ko gamadi.

Vidi sad, za CoD ima velika količina raširenih hackova, a za BF ne (možda samo oni šta budale koje ne znaju igrat plaćaju, a za to moraš bit toliko glup da ti se IQ utrkuje s temperaturom zraka u studenom (u °C naravno)).

Recimo, za naći dobar undetected hack za MW2 -

aimbot, ESP, auto-knife, tube-bot, VAC ga nikad neće otkriti zato jer koristi Windows Aero, odnosno ne ubacuje se u kod igre nego samo čita informacije o položajima igrača i preko Aerove transparencije se prikazuje preko prozora igre (igra mora bit u Windowed modeu)

- (bacio sam se na istraživanje jedan dan) i to besplatan, trebalo mi je svega 15 minuta (dao bi link, al' možda na forumu ima h4x0rza).

Za BFBC2 ga još nisam našao.

Tako da, nema frke, haksora je malo, hakova jos manje

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo.
15 godina
ZC_Someone kaže...

Vjerojatno nije fake. Ista stvar je bila i na Originu. Ak si na Originu napravio preorder na BF3 u određenom razdoblju dobio si jednu igru besplatno. Bilo je na izbor par njih, između ostalog i ME2. Možda ta akcija čak još i traje.

Da. Traje do kraja ovog mjeseca. (Još 7 dana)

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 12:49 (Gunner11).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

BF3 TDM limitiran do 24 igrača.

http://bf3blog.com/2011/08/bf3-team-deathmatch-only-supports-24-players-on-all-platforms/

Nemam pojma jeli bilo, nedami se kopat po temi jer je prenatrpana. Oprostite ako je.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.

4 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hocu li dobiti onaj DLC free samo ako preorderam limited ediciju ili mogu dobit ako preorderam i normalnu verziju?

Kurwe, alkohol i torcida!

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Šta svima teško prelistati par stranica unatrag i onda ako ne nađu odg postave pitanje?

Uz LE ćeš dobiti taj DLC besplatno, uz normal ćeš ga moći kasnije kupiti.

Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kad ju ponovite.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

Vidi sad, za CoD ima velika količina raširenih hackova, a za BF ne (možda samo oni šta budale koje ne znaju igrat plaćaju, a za to moraš bit toliko glup da ti se IQ utrkuje s temperaturom zraka u studenom (u °C naravno)).

Recimo, za naći dobar undetected hack za MW2 -

aimbot, ESP, auto-knife, tube-bot, VAC ga nikad neće otkriti zato jer koristi Windows Aero, odnosno ne ubacuje se u kod igre nego samo čita informacije o položajima igrača i preko Aerove transparencije se prikazuje preko prozora igre (igra mora bit u Windowed modeu)

- (bacio sam se na istraživanje jedan dan) i to besplatan, trebalo mi je svega 15 minuta (dao bi link, al' možda na forumu ima h4x0rza).

Za BFBC2 ga još nisam našao.

Tako da, nema frke, haksora je malo, hakova jos manje

ma moj frend ima neki nedetektirani (neki hrvat ga složio). i onda kad mu se ne javim na skype, on uleti u bc2 i reda mi sniper hedashotove sa 2 kilometra... tako da ima toga. ali on to eto ni ne koristi jer kaže bilo mu fora 2 dana i dosadilo.

15 godina
neaktivan
Pa istina, to dosadi strašno brzo i ubije zabavu (i igraču, ne samo ostalima) jer više nemaš osjećaj da si ti to uspio, mislim hack radi za tebe...

Nego, jeste li čuli da je red čekanja za igrat BF3 na gamescomu bio dug do ulaza u halu, a trebalo se čekat 12 sati?
15 godina
Ranko Kukumar kaže...

BF3 TDM limitiran do 24 igrača.

http://bf3blog.com/2011/08/bf3-team-deathmatch-only-supports-24-players-on-all-platforms/

Nemam pojma jeli bilo, nedami se kopat po temi jer je prenatrpana. Oprostite ako je.

ma ok je to,i sa 24 igraća će bit rusvaj a kamoli više.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Ovisi kolike veličine budu mape, poznavajući DICE učinit će ih velikim, vjerojatno nešto većim od mapa u MoH TDM-u (a one u usporedbi s CoD-om imaju veličine na bacanje)
15 godina
roko121roko kaže...
Ovisi kolike veličine budu mape, poznavajući DICE učinit će ih velikim, vjerojatno nešto većim od mapa u MoH TDM-u (a one u usporedbi s CoD-om imaju veličine na bacanje)

mhm,i like big maps :D,istina cod  je iritantan s nikakvim mapama,bolje da ima lufta pa može bit i više igraća,a ima i više spotova za skrivanje koje je teže pokrit.

15 godina
neaktivan
Dobre su i male mape, ali jako brzo dosade, odma znaš di će ko bit, aha onaj je na onoj zgradi, onaj se sakriva tamo u sobi a onaj ima snajper i stoji u onoj ruševini. Tri, četri, sad, idemo!
15 godina
roko121roko kaže...
Dobre su i male mape, ali jako brzo dosade, odma znaš di će ko bit, aha onaj je na onoj zgradi, onaj se sakriva tamo u sobi a onaj ima snajper i stoji u onoj ruševini. Tri, četri, sad, idemo!

da,to i govorim,nakon 5 odigranih partija znaš napamet mapu i u roku od minut možeš pokrit sve spotove,yebes to.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Problemi oko bete kodova bar za njemce trenutno 
http://www.pcgames.de/Battlefield-3-PC-221396/News/Battlefield-3-EA-hat-keine-Beta-Keys-mehr-Leser-News-von-vavier-840963/
To ej to za sada,tj kodova vise nema niti za one koji su prednarucili niti za one koji imaju MOH

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 14:25 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

ma moj frend ima neki nedetektirani (neki hrvat ga složio).

Ziher Nax. :)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Problemi oko bete kodova bar za njemce trenutno :
http://www.pcgames.de/Battlefield-3-PC-… er-840963/

To ej to za sada,tj kodova vise nema niti za one koji su prednarucili niti za one koji imaju MOH

Link mi ne radi, ali ako je istina šta govoriš trčim u EA/DICE i nekome čupam zube!

16 godina
moderator
Battlefield 3

LINK na ovo gore.

Ma nek na samo daju open betu i gotovo.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
Tommy_123 kaže...

Problemi oko bete kodova bar za njemce trenutno :
http://www.pcgames.de/Battlefield-3-PC-… er-840963/

Link mi ne radi, ali ako je istina šta govoriš trčim u EA/DICE i nekome čupam zube!

http://www.pcgames.de/Battlefield-3-PC-221396/News/Battlefield-3-EA-hat-keine-Beta-Keys-mehr-Leser-News-von-vavier-840963/ Neam više niti za europu HAHAHAHAH nevjerovatno.

15 godina
neaktivan

Nek je samo daju, pa i da bude svima istovremeno ok samo nek je 48 sati prije xD, inače ću imat osjećaj da sam bacio lovu za Origin preorder... a i dijelom na MoH (dobra igra, al skupa jeeeee)

EDIT: UPRAVO POGLEDAO LINK, PA KAKO BI IM SAD MAMICU... IMAM SVAKI BATTLEFIELD OD BATTLEFIELDA 2, KUPIM MOH LE (nisam ga kupio zbog Bete ali očekujem da mi daju debilni Key!!!!) I KUPIM BF3 NA ORIGINU, A ONI OSTALI SMO BEZ KEYEVA?????? What the Phuck?

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 14:28 (roko121roko).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Šta su uopće takve gluposti stavljali ako će bit open beta lol.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zato jer su neki od nas kvalificirani za dobiti Betu prije ostalih... samo šta onda to obećanje moraju i ispunit... Komunjare :P (zezam se)
15 godina
Battlefield 3

Ko će sad dočekat 27. listopada..

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
leobugi kaže...

Ko će sad dočekat 27. listopada..

Svi?

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Cek nisam bas skuzil !

Ocemo mi koji nismo uzeli MoH i nismo preordali za origina moc uopce igrat betu?????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
datum izlaska je 25. 10. koliko ja znam
15 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
datum izlaska je 25. 10. koliko ja znam

ja sam cuo da za europu 28.10 tek krece! link

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 16:08 (made).
15 godina
neaktivan
Da, ali ja vjerujem da je to datum izlaska u trgovinama, odnosno na Originu će biti dostupan dva tjedna prije 25. 10. a na 25. 10. ćemo ga moć igrat bez obzira gdje živimo... (hopefully)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

25 Ameri,28.Europa.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Ko je narucio preko basehosta, nece imati CD key prije 27.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
made kaže...

Cek nisam bas skuzil !

Ocemo mi koji nismo uzeli MoH i nismo preordali za origina moc uopce igrat betu?????

Zna neko??{#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da.

Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice