Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.220.306
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
Tony CRO kaže...

Meni se ovo niti malo ne sviđa što neće biti in-game server browser nego će se trebat na battlebolg. To će nam povisit ping i nekima koji nemaju tako nove konfiguracije i ping ima je ovako visok biti će im još viši, kao da skidaju nešto.{#}

Daj molim te.

Nisam nista razumio sto si napisao, a i ne zelim.

To su EA i DICE.

Znaju oni sta rade.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
15 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...
diy_jova kaže...

zanima me kolki ce nam ping bit s obzirom da moras bit connectan i na Origin i na Battlelog i jos ako si u serveru sa 64 igraca. zanimljivo ako razmisliš...

Da, potpuno ucitana stranica koristi previse bandwidtha.

Battlelog also lets you manage your friends lists, squad up, create platoons, use voice chat and follow your friends’ progress in real-time, and more. bogme nece bit "potpuno ucitana stranica" ako je real time.

15 godina
Tony CRO kaže...

Meni se ovo niti malo ne sviđa što neće biti in-game server browser nego će se trebat na battlebolg. To će nam povisit ping i nekima koji nemaju tako nove konfiguracije i ping ima je ovako visok biti će im još viši, kao da skidaju nešto.{#}

De molim te ne ponašaj se ko malo dijete.. Ako imaš toliko lošu konekciju zovi službu za korisnike. A ako ti je ovo pod Moj PC istina što si napisao, nemoraš se ništa brinut.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 19:00 (leobugi).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Nisam mislio na moj PC nego na druge ali dobro ako vi tako kažete.

Živjeti za BUG i umrijeti za BUG
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tony CRO kaže...

Nisam mislio na moj PC nego na druge ali dobro ako vi tako kažete.

Kako ćeš ti popiti ban ako ne prestanes....

jokaCRO ingame
15 godina
Battlefield 3

Ping nema veze sa "slabim kompom" - kako ti kažeš.

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
diy_jova kaže...

Battlelog also lets you manage your friends lists, squad up, create platoons, use voice chat and follow your friends’ progress in real-time, and more. bogme nece bit "potpuno ucitana stranica" ako je real time.

Pa ne znači to da će se tebi stranica osvježavati svaki put kad tvoj frend dobi 10 bodova jer se netko spawnao na njega. To ćeš napraviti ti kad ti se prohtije.

Uostalom hoćeš se okladiti da će taj "real-time" biti isti ko u BC2 u kojem kad su serveru zauzeti update statistika zna potrajati cijeli dan.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 19:29 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
Tony CRO kaže...

Jednom kad ti se stranica učita ne koristi više bandwidth osim ako se ne učitavaju dodatni sadržaji, a pretpostavljam da će bit napravljeno da se ne učitavaju, ne bi imalo smisla da ti se učitava   nešto što ionako ne vidiš jer si zauzet pucanjem.

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Kako su neki koji su dobili Alphu onda igrali?

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Tony CRO kaže...

Kako su neki koji su dobili Alphu onda igrali?

To je top secret, ako ti kažemo dobit ćeš ban {#}

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
14 godina
Tony CRO kaže...

ma ne sikiraj se, meni je ping bio bolji u alpha verziji neg u bc2 sada, u bc2 mi se kreco vecinom do 150. jest i meni glupo sto nece biti in game browser, al valjda ce ispasti na dobro kako je to ea i dice zamislil, mada se ja ne zelim s time preopterecivati, meni je bitno samo da naprave pravu igricu, onako kako to lici battlefieldu, mada alpha verzija nije mi nimalo sjela, jer me podsjecala na cod, bez imalo teamworka, ako tako bude i kad izadje igrica, necu bf3 nikako igrati, radije cu ostati na bc2 do daljnjeg 

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Nije bilo teamwork-a na alphi jer je kolko saznajem bio je samo RUSH i mapa nije bila baš neka (To nije moje mišljenje nego njihovo) tako da bit će teamwork-a u Beti i kad izađe igra.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 20:18 (Tony CRO).
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
moderator
Tony CRO kaže...

Nije bilo teamwork-a na alphi jer je kolko saznajem bio je samo RUSH i mapa nije bila baš neka (To nije moje mišljenje nego njihovo) tako da bit će teamwork-a u Beti i kad izađe igra.{#}

Krivo.

Nije bilo timske igre zbog toga što squadovi nisu radili kako treba,a ne zbog mape ili moda.

سمندری ڈاکو
14 godina
protjeran
pirat kaže...
Tony CRO kaže...

Krivo.

Nije bilo timske igre zbog toga što squadovi nisu radili kako treba,a ne zbog mape ili moda.

To nije moje mišljenje to je mišljene drugih ljudi koji su igrali alphu (što sam ja naveo) a ja sam sa tim ljudima pričo. Tako da oni koji su igrali alphu neka govore kako je što bilo i neka se igraju Boga i batine u pitanju Alphe.{#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

igra mi se skoro zgadi kad vidim ovo 

nemogu jednostavno nemogu trpit to kampanje pola sata u cod stilu no onda se sjetim da nisu svi serveri takvi

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CODnubBFpro kaže...

nemogu jednostavno nemogu trpit to kampanje pola sata u cod stilu no onda se sjetim da nisu svi serveri takvi

Pa zato postoji RPG {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 21:08 (Jabulani).
14 godina
protjeran
CODnubBFpro kaže...

MA taj tip koji je igro je 100% noob samo kampa jer ga tako ne ubijaju.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ima negdje usporedba engine-a f1 i f2 ?? pc verzije ofc

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Jel još postoji bug server za BC2?!

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
diy_jova kaže...
rocker55555 kaže...
diy_jova kaže...

zanima me kolki ce nam ping bit s obzirom da moras bit connectan i na Origin i na Battlelog i jos ako si u serveru sa 64 igraca. zanimljivo ako razmisliš...

Da, potpuno ucitana stranica koristi previse bandwidtha.

Neće se raditi o streamu videa ili nečega, tako da sam prilično siguran da se ne moramo brinuti ako će biti nekakav real time feed. Prenosit će se samo brojkice (integeri) + resp/req što će rezultirati nikakvim opterećenjem.

KILL! Have no fear!
15 godina
Battlefield 3

kako mi se igra kad ce vise izic nemogu cekat :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
gjurki kaže...

Koje pitanje pa naravno da ne zašto bi se onda sakupljali na BattleBox-u.

15 godina
protjeran
Tony CRO kaže...
gjurki kaže...

Koje pitanje pa naravno da ne zašto bi se onda sakupljali na BattleBox-u.

Odkud da ja znam di se vi skupljate?! Daj i ja bi s vama, iako sam noob veliki, ali da igram ipak s poznatima:)

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
16 godina
MilkMan kaže...

conqest 64 samo na pc {#}

pa znam da ste znali ali ja nisam znao posto igram na konzoli {#}

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
odjavljen
CODnubBFpro kaže...

1:40 bug, puška lebdi

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
Tony CRO kaže...

Ne vidim zašto nebi bilo teamworka u rush modu

14 godina
CoKsA kaže...
Tony CRO kaže...

Ne vidim zašto nebi bilo teamworka u rush modu

dobro mozda sto je alpha, al tako je bilo, da niko nikome nije pomagao, ja sam medic vecinom, pa valjda je trebalo biti 1-2 level da bi dobio health box, al igraci su svi trcali prema mcom i ubijali ( tj svima je bio bitan k/d ratio ) stojim kraj lika i treba mi municije on one stoji, nista, jos mu na chat pisem, i onda medic ili ti ga assault nema nikakvu ulogu, dok sam dosao do lika kojem je trebala energija , njemu je vec energija regenerirala.

17 godina
protjeran
Indestructible kaže...
dobro mozda sto je alpha, al tako je bilo, da niko nikome nije pomagao, ja sam medic vecinom, pa valjda je trebalo biti 1-2 level da bi dobio health box, al igraci su svi trcali prema mcom i ubijali ( tj svima je bio bitan k/d ratio ) stojim kraj lika i treba mi municije on one stoji, nista, jos mu na chat pisem, i onda medic ili ti ga assault nema nikakvu ulogu, dok sam dosao do lika kojem je trebala energija , njemu je vec energija regenerirala.

Čuj to je sad problem jer se dosta tih CoD playera prebacilo na battlefield i zato nema teamworka, te mislim da će bit velike frke u B3 jer će svi okolo samo letit i nitko nikoga neće hebat ni pol posto.

14 godina
neaktivan

GJURKI

Da, inace je normalno da pod punom opremom kada tebi neko pridje sa ledja, da ti skocis, okrenes se i po mogucnosti tom istom opalis hs...

inace, te spike HC vs... su smjesne, neka svako igra sta mu pase...

A misljenje... misljenje je kao supak, svako ga ima, all nema potrebe da se nekom namece...

I see noob people
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 1:57 (Frozen Hell).
15 godina
Battlefield 3
Kako to cq ima teamwork a rush nema? Sta kad se ekipa okruzi oko zastave i skriva se od metka onda je to teamwork? Rotfl. Rush zahtijeva teamwork i nema pobjede ako svatko gleda samo svoje dupe.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 2:03 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice