Rush me u BF3 nije oduševio.
Naravno, ništa još nije fiksno, sve ćemo vidjeti kad dođe igra.
i ja vise volim Conquest, u bc2 samo to igram, rijetkost je kad poigram rush
rush mod me podsjeca na CoD
i ja vise volim Conquest, u bc2 samo to igram, rijetkost je kad poigram rush
rush mod me podsjeca na CoD
ja mislim da će se brzo napunit.. pa samo na base hostu ima više od 1000 preordera...
ako se server malo promovira mogao bi biti poprilično popunjen i uspješan (u što nesumljam :D)
Prvo oduzmi sve ove pa onda razmisli kolko će biti igrača:
1. Kao što kažu nisu svi preorderi za bf
2. Imaš dobar postotak pič**ca koje će igrati HC jer im je normal pretežak
3. Dosta početnika, pogotovo bivših CoDovaca, će se garantirano razbježati na TDM i SQDM jer će im CQ i RUSH biti u početku relativno kompliciran dok ne pohvataju malo kako funkcioniraju neke stvari
4. Od onih koji ostanu dobar dio će se razbježati na druge servere kad ih počne rejpati iskusnija ekipa koja zbilja igra timski. Oni koji su igrali BC2 znaju da je na BUGovom serveru bilo dosta teško igrati. Pogotovo kad se u priču umiješaju klanovi poput XII, LN i PiS koji su među boljima u Europi.
5. Onda imaš sve one koji ne podnose FF
6. I dodaj sve one koji su u svojoj glavi preveliki "pro igračine" pa je za njih uvreda kad ih se ubija s RPGom, GLom ili bejsrejpa
Kako ja mrzim baseraper-e na Battlefield-u.
Šta je to?
Dovoljno da se skupi ekipa koja je igrala BC2, znači ova tri-četri klana (XII, LN, PiS,...) i ekipa s Foruma (Dannyevi Momčići). To ti je najmanje 32 slota, ostatak se napuni od ekipe koja ne zna igrat. I onda se međusobno rejpamo. :)
ja mislim da će se brzo napunit.. pa samo na base hostu ima više od 1000 preordera...
ako se server malo promovira mogao bi biti poprilično popunjen i uspješan (u što nesumljam :D)
Prvo oduzmi sve ove pa onda razmisli kolko će biti igrača:
1. Kao što kažu nisu svi preorderi za bf
2. Imaš dobar postotak pič**ca koje će igrati HC jer im je normal pretežak
3. Dosta početnika, pogotovo bivših CoDovaca, će se garantirano razbježati na TDM i SQDM jer će im CQ i RUSH biti u početku relativno kompliciran dok ne pohvataju malo kako funkcioniraju neke stvari
4. Od onih koji ostanu dobar dio će se razbježati na druge servere kad ih počne rejpati iskusnija ekipa koja zbilja igra timski. Oni koji su igrali BC2 znaju da je na BUGovom serveru bilo dosta teško igrati. Pogotovo kad se u priču umiješaju klanovi poput XII, LN i PiS koji su među boljima u Europi.
5. Onda imaš sve one koji ne podnose FF
6. I dodaj sve one koji su u svojoj glavi preveliki "pro igračine" pa je za njih uvreda kad ih se ubija s RPGom, GLom ili bejsrejpa
znamo svi da ti nevidis neprijatelje bez 3D spotanja i da ti treba ff off da ne ubijes slucajno svoje pa ko je onda pič*a?
Šta je to?
To su profesionalni igrači zvani mučka đubrad. Haraju u neprijateljskoj bazi i onesposobljavaju neprijateljima vozila. Kad bude vrijeme za povratak prema svojoj bazi kao suvenir si ponesu Kuky-ev dogtag.
Meni je osobno bolje igrat s boljim igračima od mene.Razlog je taj što se od najboljih uči,a istodobno shvatiš kolki si ustvari n00b :)
A bit će dobro na Bug-u ako bude balans teamova dobar, a ne na jednoj strani ovi iskusni battlefieldaši a na drugoj novi u igri i serijalu.Btw. igrat će se rush i conquest?
znamo svi da ti nevidis neprijatelje bez 3D spotanja i da ti treba ff off da ne ubijes slucajno svoje pa ko je onda pič*a?
Gle nemamo se više što raspravljati. Uvjerili smo se mnogo puta da se tebi ne vrijedi objašnjavati jer je tvoj jedini završni komentar s kojim znaš braniti HC: Mama ti je kur*a. U to su se uvjerili mnogi i ovak javno i na PPove koje sam čuo da rado šalješ okolo. I nakon toga redovito pobereš crveni karton, pa napraviš multi account, onda admini moraju banati novi account... zato za tvoje dobro, bolje šuti. Uostalom priznao si poraz čim si za ime odabrao: PIČ***A for Life
bb
Gle nemamo se više što raspravljati. Uvjerili smo se mnogo puta da se tebi ne vrijedi objašnjavati jer je tvoj jedini završni komentar s kojim znaš braniti HC: Mama ti je kur*a. U to su se uvjerili mnogi i ovak javno i na PPove koje sam čuo da rado šalješ okolo. I nakon toga redovito pobereš crveni karton, pa napraviš multi account, onda admini moraju banati novi account... zato za tvoje dobro, bolje šuti. Uostalom priznao si poraz čim si za ime odabrao: PIČ***A for Life
bb
Ja na tvom mjestu ne bih izgovaro riječ HC jer Danny mrzi čim to netko izgovori. Onda je Danny very angry i bolje ga se onda čuvajte.
bb
zašto pič** for life,HC je najteži mogući način u MP,nema ciljnika i 1 metak ubija
zašto pič** for life,HC je najteži mogući način u MP,nema ciljnika i 1 metak ubija
Potraži u BC2 temi, nema smisal sad spamati
Znači kako sad ispada mi uopće nećemo imati ikonu za ulazak u igru ili neki meni prije ulaska. Nego sve moramo preko Battleloga? Čak i singleplayer?
Znači kako sad ispada mi uopće nećemo imati ikonu za ulazak u igru ili neki meni prije ulaska. Nego sve moramo preko Battleloga? Čak i singleplayer?
Yep...
možeš i tu,tko je igrao cod4 HC zna da je to najteže
možeš i tu,tko je igrao cod4 HC zna da je to najteže
Da ali i ne treba bit, za noobove čak može bit i lagano, jer npr. dođe ti iza leđa, kad normalno igraš ti skočiš, čučneš okreneš se i u 70% slučajeva ga uspiješ ubit, a u HC-u on počne luđački pucat i jedan metak je dosta i mrtav si.
Baš mi je došlo do glave, koliko su dobru propagandnu kapanju EAovci odigrali, od reklama, do izbacivanja informacija u pravim dozama koje te nikad ni ne zasite, nit ih je pemalo pa te nezanimaju, hypeano do bola.
Svaka čast ekipi.
Nemojte samo sad opet početi HC vs SC prepirke.Nek igra ko što voli i gotovo....
Kolko su rekli da ce se prodati primjerika otprilike?6m?
ali svejedno bit će MW3 > BF3 šta se tiče zarade i prodanih primjeraka
ali svejedno bit će MW3 > BF3 šta se tiče zarade i prodanih primjeraka
bmk
U vezi prodanih primjeraka,pogledajte preordere na Steamu.Inače je CoD znao biti 1. na ljestvici kad se pojavio,a sada je tek 4.
U vezi prodanih primjeraka,pogledajte preordere na Steamu.Inače je CoD znao biti 1. na ljestvici kad se pojavio,a sada je tek 4.
Neznam baš jeli to "tek", toliko se dugo zadržati pri vrhu.
Inače, znam da će MW3 biti prodaiji u tonu više primjeraka ali kako je netko ovdje već rekao, bmk.
conqest 64 samo na pc
nismo znali -.-
zanima me kolki ce nam ping bit s obzirom da moras bit connectan i na Origin i na Battlelog i jos ako si u serveru sa 64 igraca. zanimljivo ako razmisliš...
zanima me kolki ce nam ping bit s obzirom da moras bit connectan i na Origin i na Battlelog i jos ako si u serveru sa 64 igraca. zanimljivo ako razmisliš...
Da, potpuno ucitana stranica koristi previse bandwidtha.
Meni se ovo niti malo ne sviđa što neće biti in-game server browser nego će se trebat na battlebolg. To će nam povisit ping i nekima koji nemaju tako nove konfiguracije i ping ima je ovako visok biti će im još viši, kao da skidaju nešto.