Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.218.704
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
Danny_HR kaže...
Ja sam ionako bliži CQ modu, pod uvjetom da bude kao što je bio u BF2 i ranijim igrama.

Rush me u BF3 nije oduševio.

Naravno, ništa još nije fiksno, sve ćemo vidjeti kad dođe igra.

i ja vise volim Conquest, u bc2 samo to igram, rijetkost je kad poigram rush

rush mod me podsjeca na CoD

17 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

ja mislim da će se brzo napunit.. pa samo na base hostu ima više od 1000 preordera...

ako se server malo promovira mogao bi biti poprilično popunjen i uspješan (u što nesumljam :D)

Prvo oduzmi sve ove pa onda razmisli kolko će biti igrača:

1. Kao što kažu nisu svi preorderi za bf

2. Imaš dobar postotak pič**ca koje će igrati HC jer im je normal pretežak

3. Dosta početnika, pogotovo bivših CoDovaca, će se garantirano razbježati na TDM i SQDM jer će im CQ i RUSH biti u početku relativno kompliciran dok ne pohvataju malo kako funkcioniraju neke stvari

4. Od onih koji ostanu dobar dio će se razbježati na druge servere kad ih počne rejpati iskusnija ekipa koja zbilja igra timski. Oni koji su igrali BC2 znaju da je na BUGovom serveru bilo dosta teško igrati. Pogotovo kad se u priču umiješaju klanovi poput XII, LN i PiS koji su među boljima u Europi.

5. Onda imaš sve one koji ne podnose FF

6. I dodaj sve one koji su u svojoj glavi preveliki "pro igračine" pa je za njih uvreda kad ih se ubija s RPGom, GLom ili bejsrejpa

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Kako ja mrzim baseraper-e na Battlefield-u{#}.

Živjeti za BUG i umrijeti za BUG
Moj PC  
0 18 hvala 0
15 godina
protjeran
Tony CRO kaže...

Šta je to?

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
16 godina
neaktivan

Dovoljno da se skupi ekipa koja je igrala BC2, znači ova tri-četri klana (XII, LN, PiS,...) i ekipa s Foruma (Dannyevi Momčići). To ti je najmanje  32 slota, ostatak se napuni od ekipe koja ne zna igrat. I onda se međusobno rejpamo. :)

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 14:38 (Šef).
14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
ph3nom_gamer kaže...

ja mislim da će se brzo napunit.. pa samo na base hostu ima više od 1000 preordera...

ako se server malo promovira mogao bi biti poprilično popunjen i uspješan (u što nesumljam :D)

Prvo oduzmi sve ove pa onda razmisli kolko će biti igrača:

1. Kao što kažu nisu svi preorderi za bf

2. Imaš dobar postotak pič**ca koje će igrati HC jer im je normal pretežak

3. Dosta početnika, pogotovo bivših CoDovaca, će se garantirano razbježati na TDM i SQDM jer će im CQ i RUSH biti u početku relativno kompliciran dok ne pohvataju malo kako funkcioniraju neke stvari

4. Od onih koji ostanu dobar dio će se razbježati na druge servere kad ih počne rejpati iskusnija ekipa koja zbilja igra timski. Oni koji su igrali BC2 znaju da je na BUGovom serveru bilo dosta teško igrati. Pogotovo kad se u priču umiješaju klanovi poput XII, LN i PiS koji su među boljima u Europi.

5. Onda imaš sve one koji ne podnose FF

6. I dodaj sve one koji su u svojoj glavi preveliki "pro igračine" pa je za njih uvreda kad ih se ubija s RPGom, GLom ili bejsrejpa

znamo svi da ti nevidis neprijatelje bez 3D spotanja i da ti treba  ff off da ne ubijes slucajno svoje pa ko je onda pič*a?

Kaj Dinamo?
15 godina
gjurki kaže...
Tony CRO kaže...

Šta je to?

To su profesionalni igrači zvani mučka đubrad. Haraju u neprijateljskoj bazi i onesposobljavaju neprijateljima vozila. Kad bude vrijeme za povratak prema svojoj bazi kao suvenir si ponesu Kuky-ev dogtag. 

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je osobno bolje igrat s boljim igračima od mene.Razlog je taj što se od najboljih uči,a istodobno shvatiš kolki si ustvari n00b :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

A bit će dobro na Bug-u ako bude balans teamova dobar, a ne na jednoj strani ovi iskusni battlefieldaši a na drugoj novi u igri i serijalu.Btw. igrat će se rush i conquest?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HC for Life kaže...

znamo svi da ti nevidis neprijatelje bez 3D spotanja i da ti treba  ff off da ne ubijes slucajno svoje pa ko je onda pič*a?

Gle nemamo se više što raspravljati. Uvjerili smo se mnogo puta da se tebi ne vrijedi objašnjavati jer je tvoj jedini završni komentar s kojim znaš braniti HC: Mama ti je kur*a. U to su se uvjerili mnogi i ovak javno i na PPove koje sam čuo da rado šalješ okolo. I nakon toga redovito pobereš crveni karton, pa napraviš multi account, onda admini moraju banati novi account... zato za tvoje dobro, bolje šuti. Uostalom priznao si poraz čim si za ime odabrao: PIČ***A for Life {#} 

bb

14 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
HC for Life kaže...

Gle nemamo se više što raspravljati. Uvjerili smo se mnogo puta da se tebi ne vrijedi objašnjavati jer je tvoj jedini završni komentar s kojim znaš braniti HC: Mama ti je kur*a. U to su se uvjerili mnogi i ovak javno i na PPove koje sam čuo da rado šalješ okolo. I nakon toga redovito pobereš crveni karton, pa napraviš multi account, onda admini moraju banati novi account... zato za tvoje dobro, bolje šuti. Uostalom priznao si poraz čim si za ime odabrao: PIČ***A for Life {#} 

bb

Ja na tvom mjestu ne bih izgovaro riječ HC jer Danny mrzi čim to netko izgovori. Onda je Danny very angry i bolje ga se onda čuvajte{#}.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 15:00 (Tony CRO).
17 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...
HC for Life kaže...

bb

zašto pič** for life,HC je najteži mogući način u MP,nema ciljnika i 1 metak ubija

M4X @ 3.14zda GHz
17 godina
neaktivan
M4X kaže...

zašto pič** for life,HC je najteži mogući način u MP,nema ciljnika i 1 metak ubija

Potraži u BC2 temi, nema smisal sad spamati

15 godina
Battlefield 3

Znači kako sad ispada mi uopće nećemo imati ikonu za ulazak u igru ili neki meni prije ulaska. Nego sve moramo preko Battleloga? Čak i singleplayer? {#}

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Ferritin kaže...

Znači kako sad ispada mi uopće nećemo imati ikonu za ulazak u igru ili neki meni prije ulaska. Nego sve moramo preko Battleloga? Čak i singleplayer? {#}

Yep...

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...
M4X kaže...

možeš i tu,tko je igrao cod4 HC zna da je to najteže

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
protjeran
M4X kaže...
ZC_Someone kaže...
M4X kaže...

možeš i tu,tko je igrao cod4 HC zna da je to najteže

Da ali i ne treba bit, za noobove čak može bit i lagano, jer npr. dođe ti iza leđa, kad normalno igraš ti skočiš, čučneš okreneš se i u 70% slučajeva ga uspiješ ubit, a u HC-u on počne luđački pucat i jedan metak je dosta i mrtav si.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Baš mi je došlo do glave, koliko su dobru propagandnu kapanju EAovci odigrali, od reklama, do izbacivanja informacija u pravim dozama koje te nikad ni ne zasite, nit ih je pemalo pa te nezanimaju, hypeano do bola.

Svaka čast ekipi.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nemojte samo sad opet početi HC vs SC prepirke.Nek igra ko što voli i gotovo....

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
10 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kolko su rekli da ce se prodati primjerika otprilike?6m?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

ali svejedno bit će MW3 > BF3 šta se tiče zarade i prodanih primjeraka

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M4X kaže...

ali svejedno bit će MW3 > BF3 šta se tiče zarade i prodanih primjeraka

bmk

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina

U vezi prodanih primjeraka,pogledajte preordere na Steamu.Inače je CoD znao biti 1. na ljestvici kad se pojavio,a sada je tek 4.

HTC Desire Android
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

U vezi prodanih primjeraka,pogledajte preordere na Steamu.Inače je CoD znao biti 1. na ljestvici kad se pojavio,a sada je tek 4.

Neznam baš jeli to "tek", toliko se dugo zadržati pri vrhu.

Inače, znam da će MW3 biti prodaiji u tonu više primjeraka ali kako je netko ovdje već rekao, bmk.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina

conqest 64 samo na pc {#}

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan

nismo znali -.-

bc2 nick: herdjuro
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

zanima me kolki ce nam ping bit s obzirom da moras bit connectan i na Origin i na Battlelog i jos ako si u serveru sa 64 igraca. zanimljivo ako razmisliš...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
diy_jova kaže...

zanima me kolki ce nam ping bit s obzirom da moras bit connectan i na Origin i na Battlelog i jos ako si u serveru sa 64 igraca. zanimljivo ako razmisliš...

Da, potpuno ucitana stranica koristi previse bandwidtha.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Meni se ovo niti malo ne sviđa što neće biti in-game server browser nego će se trebat na battlebolg. To će nam povisit ping i nekima koji nemaju tako nove konfiguracije i ping ima je ovako visok biti će im još viši, kao da skidaju nešto.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 18:46 (Tony CRO).
Moj PC  
0 8 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice