Danny,
ako moze PP od mene ocekuj svaki mjesec neku kintu za server... komplikacije je da preko banke saljem lovu iz bih
Danny,
ako moze PP od mene ocekuj svaki mjesec neku kintu za server... komplikacije je da preko banke saljem lovu iz bih
Ne znam da li je bilo ali jako glupa odluka:
http://bf3blog.com/2011/08/battlefield-3-pc-version-wont-have-in-game-server-browser/
sad samo treba pricekat. ili ce bit BIG FAIL ili BIG WIN
29 | BIG FAIL |
---|---|
3 | BIG WIN |
7 | Pojma nemam |
Pa nije to tako loše,bilo je tako u alphi.
Al bilo bi super kad bi i u igri imali nekakav browser.
Ne znam da li je bilo ali jako glupa odluka:
http://bf3blog.com/2011/08/battlefield-3-pc-version-wont-have-in-game-server-browser/
sad samo treba pricekat. ili ce bit BIG FAIL ili BIG WIN
za poludit,jesi oni normalni?exit svaki put za promijeniti server omg.treba napraviti fan anketu kao što je bilo sa mw2 dedi serverima(je da je failano ali ipak)da se to ukine !
Iskreno se nadam da je to izmišljotina. Pola dobre MP igre čini dobar MP sustav.
Pa kolko ja znam već se i od prije zna da će se server tražiti na battlelogu. Pa mi je logično da nema ni in-game server browsera. A bilo bi deset puta bolje i jednostavnije da su battlelog ukomponirali u samu igru ili bar origin/steam, a ne u web browser.
Lol, ne sjećam se više tko, ali mislim da mi je čak netko rekao da ne će kupiti BF3 samo ako će morati ulaziti u igru preko weba. Previše zajebancije oko nečega što bi trebala biti banalna stvar. Ovo će ga još više razveseliti.
A mogu reći da čim više znam o Battlelogu tim mi se manje sviđa.
Pa nije to tako loše,bilo je tako u alphi.
Al bilo bi super kad bi i u igri imali nekakav browser.
A šta je sa onima koji imaju malo sporij komp? Uđeš u server i skužiš da su svi rage quit-ali i samo jedan cheater osto. I onda opet dok ti izađe iz igre, pa dok upališ internet browser pa dok ti se učitaju serveri, pa dok uđeš u igru pa onda u server i onda skužiš da imaš ping 500. Rage quitao bih odma i počeo igrat singleplayer.
Gle ta stvar je u alphi radila poprilično brzo.
Kad sam stisnuo da se spojim na server,vani u battlelogu za nekih 10sec sam već igrao na mapi.
Na battlelogu piše ping i sve informacije o serveru,tako da nemožeš doć na server s pingom 500.
Pa i u sp će se morat ulaziti preko web browsera...tako je barem bilo u alphi ponuđeno...lol
Meni je ovo potpuna debilana. Trebali su prvo napraviti battlelog in game, a onda tek razmišljati dali ga staviti na web browser. Ovo je sad kao BF heroes.
Mislim meni neće smetati jer ću igrati samo na bug serveru, ali mogu si misliti kako bi bilo da moram stalno tražiti servere
Moja reakcija na ovu vijest je:
dzaba, koliko god negodovanja u vezi web servera, tesko da ce to dice promjeniti, al kazu da ce biti brz ulazak u igru
a srota.... koji se redikul moze uopce sitit ovakve ideje???
IDIOTI....
pretjeruju sa dobron voljom igraca.... boli me
i za battlelog i za vas origin i za vas MOH. tu san radi BF3... vidi se kolko su isti kao i oni sta radu COD... jednostavno je nemoguce napravit normalnu dobru igru bez da netko ne bahati i misli na samu zaradu...
ajde odma pocnite ubacivat DLC-ove za 30 eura aj da vidim, nebi se cudija .... iskreno
Danas je demize na twitteru ojavio nešto za battlelog...
@Demize99 Battlelog IS the PC main menu. You go straight from Battlelog to playing. No splash screens, no menus. Just straight to the playing.
...i za in game komunikaciju:
@Demize99 And yes, we are working on team play communication features for ALL platforms. Not going into specifics right now.
Meni bi bilo dobro da možemo preko xfire-a tražit servere.
Ajde da idemo tražit preko Xfire servere kao za COD to bi bilo odlično. To bi bilo duplo bolje nego odlazit u browser pa na određenu stranicu i tražit.
koji fail, cod fanovi se sad sprdaju ziher na ovu vijest...
Meni bi bilo dobro da možemo preko xfire-a tražit servere.
Ajde da idemo tražit preko Xfire servere kao za COD to bi bilo odlično. To bi bilo duplo bolje nego odlazit u browser pa na određenu stranicu i tražit.
Sve može samo ne xfire
cek koja je shema sa SP? da li i on preko weba?
Sve je prek battleloga, SP, COOP i MP.
Ovo mi se jako svida,nemroas cekat 100 godina da ti ulazi u igru,odma instant igras,to je to.
Sve je prek battleloga, SP, COOP i MP.
znaci tehnicki gledano... BF3 ce bit web igra? tj. neka polu web-igra..... ajme srce ce me strefit...... kasno...
Battlelog rastura, a vi se plačljivci jednostavno morate pomiriti s tim.
Sada mi je žao bilo bi bi bolje da je server browser na ingame-u nego da ideš na web browser.
Joj zaboravio sam pitat dok ste imali alphu,dali je netko spojio xbox 360 controller?Zanima me dali radi desna palica,radi aviona i helilja.
kasnije cemo se smijati ovome kako smo kukali prije nego sto izadje igrica, kad se naviknemo na web browser
kasnije cemo se smijati ovome kako smo kukali prije nego sto izadje igrica, kad se naviknemo na web browser
Glupa internet revolucija.... Najdraze bi mi bilo pri prvom paljenju igre pogledat INTRO...
al mozda stvarno nesto revolucionarno...nadam se....
Al sad pada ona prica o igranju SP-a kad nebude interneta.... Kad oni misle da ce mo mi igrat SP???
Vegetacija izgleda odlično!!
Ne znam ja sam jedan od onih koji podržava battlelog.Ako se stvarno tako brzo ulazi i izlazi iz igre ne vidim u čemu je problem,a sigurno će to funkcionirati brže nego u BC2.
Ljudi trebate biti malo open minded i vjerovati u DICE.
Dal će se moć kampanja prolazit u COOP-u?!
Dal će se moć kampanja prolazit u COOP-u?!
Ne,za co-op su posebne misije(10)