Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.217.025
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
athlon64 kaže...
gjurki kaže...
athlon64 kaže...

PONAVLJAM! PUSTI SP I TE GLUPOSTI NEĆE TE TO NIŠTA POBOLJŠAT KAO IGRAČA, ODI ODMAH IGRAT MP I TAMO VJEŽBAJ, TAKO ĆEŠ NAJBRŽE NAPREDOVAT.

da,a nije ti možda palo napamet da bi se netko osjećao kao debil da preskoći sp,mislim da se mene pita,stvarno bi bilo ŠTETA ne odigrat sp prvo,pogotovo nakon mjesec dana bete mp-a.

Ma on je mislio da se najbolje uči igrajuć MP i to vjerujem, ali uvijek prvo pređem sp onda idem na MP:)

to je istina ali mislim stvarno ko bi žrtovao 2 dana sp-a da vježba mp -.-

Ja bi žrtvovao jer SP ga nisam ni pipnuo. Jednostavno me ne zanima... ima igara sa puno boljim SP-om i smatram da je BF čisto MP igra.

I nije tu stvar nikakvog vježbanja to je čista zabava... kroz igru se vježba, ali se kroz igru i zabavlja i zato ne igram SP jer mi je MP stoput zabavniji. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 12:10 (sinister_axe).
16 godina
Tony CRO kaže...

Ljudi šta će vam pogled iz 3. lica to je nepotrebno jedino ako želite uživat u grafici. {#}

kad vozis helic,lakse je sletit ako si u 3.licu

bar meni.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
moderator
Battlefield 3

LOL dečki,ja namogu zamislit letit u 3. licu.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
protjeran
lollik91 kaže...
Tony CRO kaže...

Ljudi šta će vam pogled iz 3. lica to je nepotrebno jedino ako želite uživat u grafici. {#}

kad vozis helic,lakse je sletit ako si u 3.licu

bar meni.

Ajde to sam zaboravio ta svoje leteće ljubavi i sljetanje ali to bi bilo jedino dobro da bude omogućeno na helijima i avionima.

Živjeti za BUG i umrijeti za BUG
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

to je istina ali mislim stvarno ko bi žrtovao 2 dana sp-a da vježba mp -.-

38 Igram SP odmah
5 Igram SP poslje
27 Igram SP kad nebude interneta
3 Vjerojatno ne igram SP
5 Ne igram SP
a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
odjavljen
pirat kaže...

LOL dečki,ja namogu zamislit letit u 3. licu.

ni ja () kad mi je kamera u k***... ona stoji a helic se okrece. za blackhawk bi bilo super da je normalna (arkadnija) pa bi bilo lakse izbjegavat projektile a sad sam si  vjerovatno i odgovorio na pitanje zasto su uopce i stavljali takvu kameru... pa da..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zaboravio si napisat igram SP nakon sat vremena MP.

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Ma iz 3d nemžeš uopče gađati, pogotovo iz tenka, pre neprecdizan si na malo veću daljinu, a za heliće da ne govorim jer nemaš nikakv crosshair.

3d v cam sam samo koristim ponekad samo kako bi pogledao dali mi netko ljepi C4 po vozilu, a da i kod ruskog Havoc helića jer se s njim ružno spuštati

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tony CRO kaže...
Jack Sparrow kaže...

Samo jedno...u ratu nema pravila{#}

Tony CRO kaže...

A sad sam se sjetio šta bi mogli stavit u BF3 zamijenit ili dodat tenk za M95 degman. Tenk je iz hrvatske ima samo dva prototipa gledo sam na youtube-u kažu da je najbolji na svijetu u usporedbi sa t-90, leopard i M1A2.

Evo slike mislim da bi svi željeli ovu mrcinu u BF3

Pa di se to može mjeriti sa T90, a kamo li sa abramsom ,a još manje s laopardom. Ovaj naš je ništa drugo nego nadograđem stari T72, slično kao i T90 samo što on ima nešto i T80. 

Ispred tog našeg ima još puno drugih tenkova. Challenger 2 on je u rangu sa Ambramsom i Leopardom, onda francuski Leclerc, pa onda kinseki Type 99, pa onaj Izraelski, a mislim da ih ima još.

I makar je tenk prototip nemože biti jako dobar ako je samo nadograđeni T72, a i zar nije zaustavljen razvoj tog tenka zauvijek?

Pogledaj ovo i sam se uvjeri znam da je nadograđeni t72 ali to je kako kažu najbolji evo što ovaj kaže mislim da će svi željet M95 degman sada u BF3

ti stvarno mislis da se tenk proizveden u hr(koji je vec 10+ godina u fazi prototipa) se moze natjecat sa drzavama koje lupaju milijarde u razvoj tenkova?

a o glupostima u usporedbi, da niti ne pricam.

npr. abrams koji je limitiran na cca 45mph, jer ima turbinski pogon, pa moze actualy ici preko 60mph, ali ga limitiraju da duze traje.

merkava koja nije ni cisti tenk, nego je nekakv APC frankenstain (odnosno prevozi i squad ljudi u sebi).

Leopard 2 za koji se gotovi svi svjetski strucnjaci slazu da je top tenk trenutno.

britanski challenger 2, koji ima najbolji oklop od svih danasnjih tenkova, za koji nitko nezna od cega je zapravo sastavljen i kako se izraduje

dalje necu ni pricat, prvo istrazi ostale tenkove na trzistu danas, pa onda bacaj ovako hrabre izjave.

17 godina
neaktivan
kach kaže...

Zaboravio si napisat igram SP nakon sat vremena MP.

Istina, a zaboravio sam i opciju: Igram nakon 37 minuta MPa

15 godina

Ja bi žrtvovao jer SP ga nisam ni pipnuo. Jednostavno me ne zanima... ima igara sa puno boljim SP-om i smatram da je BF čisto MP igra.

I nije tu stvar nikakvog vježbanja to je čista zabava... kroz igru se vježba, ali se kroz igru i zabavlja i zato ne igram SP jer mi je MP stoput zabavniji. 

ma dobro,o ukusima se ne raspravlja,kome se igra sp igrat će ga,ja se definitivno prvo bacam na sp.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Battlefield 3

Gdje ćemo se prijavljivat za Betu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Kako to americani kazu deep analysis ,ako je pirat vec stavio {#}

www.bfwarzone.net BC2 server online
Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
Tony CRO kaže...

Zašto ne stave neku drugu vojsku ili zamjene M1A2 jer ima onaj pomalo neprecizan ciljnik kad pucaš u dalj, t90 napredniji zbog ciljnika mislim da bi taj M1A2 nestati iz igara{#}

Ček... ti actually misliš da je Abrams u stvarnosti neprecizan u dalj zbog ciljnika kakav je u igri? Sad mi je jasno da za neke ljude igre ipak jesu štetne.

Gle, većina američkih oklopnih vozila (pa tako i Abrams) za ciljanje koristi FCS, laserski sustav koji sam određuje nagib i rotaciju kupole/topa. Može gađati u pokretu te može gađati i pokretne mete, sustav radi gotovo sve po pitanju ciljanja umjesto tebe. Uzima u obzir brzinu i smjer kretanja mete kao i elevaciju. Tako da to što vidiš u igri ne znači da je preslika stvarnosti, štoviše, vrlo je daleko od prave stvari. T-90 u stvarnosti koristi SHTORA sistem za obranu od laserski navođenih projektila ali ipak u igri ga možeš farbati laserom.

Degman nije u rangu sa tenkovima sa kojima ga uspoređuješ. To ti je ko da uzmeš fancy opremu i staviš u Fiću i kažeš da je to u rangu sa novim Mercedesom jer ima kožna sjedala. {#}

3D dizajner
14 godina
protjeran
Minoza kaže...
Tony CRO kaže...

Zašto ne stave neku drugu vojsku ili zamjene M1A2 jer ima onaj pomalo neprecizan ciljnik kad pucaš u dalj, t90 napredniji zbog ciljnika mislim da bi taj M1A2 nestati iz igara{#}

Ček... ti actually misliš da je Abrams u stvarnosti neprecizan u dalj zbog ciljnika kakav je u igri? Sad mi je jasno da za neke ljude igre ipak jesu štetne.

Gle, većina američkih oklopnih vozila (pa tako i Abrams) za ciljanje koristi FCS, laserski sustav koji sam određuje nagib i rotaciju kupole/topa. Može gađati u pokretu te može gađati i pokretne mete, sustav radi gotovo sve po pitanju ciljanja umjesto tebe. Uzima u obzir brzinu i smjer kretanja mete kao i elevaciju. Tako da to što vidiš u igri ne znači da je preslika stvarnosti, štoviše, vrlo je daleko od prave stvari. T-90 u stvarnosti koristi SHTORA sistem za obranu od laserski navođenih projektila ali ipak u igri ga možeš farbati laserom.

Degman nije u rangu sa tenkovima sa kojima ga uspoređuješ. To ti je ko da uzmeš fancy opremu i staviš u Fiću i kažeš da je to u rangu sa novim Mercedesom jer ima kožna sjedala. {#}

PA Fićek će bit bolji {#}

Gle koja lijepa limuzina 10x bolja od mercedesa{#}

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo upravo pao moj LE preoder{#}.

Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

520kn za server od 64 ljudi..link(+ clanserver, Teamspeak 3 and webhosting))

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 15:54 (pirat).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pirat kaže...

Da ljudi nisu go*na svaki bi trebo dat 9 kn:)

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
15 godina
gjurki kaže...
pirat kaže...

Da ljudi nisu go*na svaki bi trebo dat 9 kn:)

Server nije ni naručen još, a već se ide pljuvat po ljudima. {#}

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Treba otvvorit novu temu: Žalimo se EA da su tenkovi u BF3 glupi i da treba stavit druge.
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

I Robert Bowling došao probat BF3.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
15 0 hvala 2
16 godina

A mora i on jedan pošten FPS probati :)

HTC Desire Android
14 godina
neaktivan
hhahahhaha da u mw3 majci
16 godina
moderator
Battlefield 3

U 5h počinje live iz gamescoma..LINK

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 6
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kak mi sad žao gledat ovu ekipu koja radi na MW3 {#} A jbg Activision ih forsira previše, možda se sad opamete i naprave stanku od 2-3 god.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Sad svi kao igrate SP prvo a 25.10.  necu moc uc na server od vas

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

U 5h počinje live iz gamescoma..LINK

baš pišu da je live frame a ne live stream...

16 godina
moderator
ranko091 kaže...
baš pišu da je live frame a ne live stream...

Da,valjda će popravit.

سمندری ڈاکو
15 godina
Battlefield 3

Razer naparvio BF3 tipkovnicu, miš i podlogu.

Dobro izgleda, samo skupo.

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 17:49 (Gunner11).
Moj PC  
5 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
CoKsA kaže...

Sad svi kao igrate SP prvo a 25.10.  necu moc uc na server od vas

Ma to sve njubine koje neznaju ni ljevi miš stisnut pa se prvo moraju i to negdje naučiti {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice