- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo za one kojima se ne da čitat slova i brojke slike i sve živo ovdje:
http://bf3blog.com/battlefield-3-vehicles/
Ako vas zanimaju oružja i mape imate sastrane.
već vidim da će mi engineer biti najdraža klasa.
Ovaj COOP če rulat al tek kad se zasitimi multiplayer-a.Ovo prehebeno izgleda.Pomest će MW3 samo tako!
Jedva čekam sprobat AH-1 Z cobra čuo sam da je jako brza u okretanju
Oćemo se morat prijavljivat za Betu i gdje?
Iskreno, vozila su me malo iznevjerila :/
Nema apache (sto fkt nema smisla), samo 2 glavna tenka, 2 fighter jeta... Mislim nije lose, al mogli su oni jos toga ubacit :/
I vele da ima samo 9 mapa? Jel to ukljucuje back to karkand ili?
EDIT: nema ni blackhawk :(
Iskreno, vozila su me malo iznevjerila :/
Nema apache (sto fkt nema smisla), samo 2 glavna tenka, 2 fighter jeta... Mislim nije lose, al mogli su oni jos toga ubacit :/
I vele da ima samo 9 mapa? Jel to ukljucuje back to karkand ili?
EDIT: nema ni blackhawk :(
Nema ni Neostada 2000
Samo da ne pocnu izdavat DLC-ove sa vozilima i naplačivat ih(5.99$)
Koliko su to najavljivali, nadao sam s se da će biti više oružja i dodataka, ali ok. Jetovi su predobri, SCAR izgleda moćno. Recoil bi mogli još malo povećati.
Jedva čekam. Jesu rekli kada izlazi beta?
BTW jeste skužili puls kod postotka Healtha? Fora je.
Samo da ne pocnu izdavat DLC-ove sa vozilima i naplačivat ih(5.99$)
Ili kao activion po 14€
Uglavnom, prevazišlo je moja očekivanja, biti će odlično igrati 32vs32 na ovakvim mapama.
Posebno su me se dojmili avioni, izgledaju nevjerojatno...

Samo neka bude dovoljno stacionarnih muskopitraljeza
Fapfapfapfapfapfap jizz in my pants.

Samo neka bude dovoljno stacionarnih muskopitraljeza
Vec vidim kome će se dupe znojiti na njima
Meni malo na tralieru BF3 u avionima podseća na BF2 ali dobro možemo s tim bilo bi dobro da avioni budu brži od helikoptera jer tako je u stvarnosti a na tralieru se avioni i helikopteri doslovno mogu utrkivati jer skoro su jednake brzine.
Jeste skužili da mu je ostao crosshair od sačma na lmg-u kad su igrali co-op, poslje mu se maknuo kad je promjenio oružja.
Da li je ona lista oruzja i vozila sluzbena i hoce li biti jos nekih u konacnoj verziji igre?
Vjerojatno oće meni je žao zašto ne stave Mi-17 jer tako na MP bi bilo dobro napadat na conquest jer odpeljaš 10 ljudi na poziciju i letiš dalje. Isto mi je žao jer na piratovom postu ne piše da će bit Mi-24 HIND jer to je heli za ludovat
Vjerojatno oće meni je žao zašto ne stave Mi-17 jer tako na MP bi bilo dobro napadat na conquest jer odpeljaš 10 ljudi na poziciju i letiš dalje. Isto mi je žao jer na piratovom postu ne piše da će bit Mi-24 HIND jer to je heli za ludovat
Meni nije zao sto nece biti Mi-17. On je dobar zato sto u njega stane 24 osobe, ali potpuno nepotrebno u timu od 32 igraca. Na Piratovom popisu je KA-60 Kasatka koji je noviji od Mi-17 skoro 20 godina.
Mi-17 je transpotret isto kao i UH-60 Black Hawk. Ali da, oba mogu biti i naoružana, iako naravno ne mogu parirati pravim borbenim helikopterima jer nisu stvoreni za takvo što.
Meni nije zao sto nece biti Mi-17. On je dobar zato sto u njega stane 24 osobe, ali potpuno nepotrebno u timu od 32 igraca. Na Piratovom popisu je KA-60 Kasatka koji je noviji od Mi-17 skoro 20 godina.
Ali Mi-24 hind je živi zakon da su stavili bacače raketa u njega na BC2 ne bi ga nikad bilo na spawn kolko bi ga ljudi koristili.
za boga miloga.. caspian border izgleda je8enica. najvjerovatnije ce ovo biti jedina igra koju cu kupiti u narednih godinu dana... a ne zato jer nemam para
Ma mene sad samo zanima kad će prokleta beta???
Ma mene sad samo zanima kad će prokleta beta???
Sljedeći mjesec!
Za betu treba imati preoder?
Za betu treba imati preoder?
Da,zato jer je open beta
Šteta što na basehost-u nije više ona akcija sa preoder LE nisam se uspio preodrat.
Šteta što na basehost-u nije više ona akcija sa preoder LE nisam se uspio preodrat.
Ma Genije,pa ako je open beta,to znači da će svi igrat betu.
A ako preprderaš na originu onda upadaš u betu 48h prije svih ostalih.