Lol, sad mi EA već izgleda malo očajan. Tolko tih bonusa daju samo da nagovore ljude na preorder kao da znaju da će igra biti sranje pa moraju zaraditi čim više na preorderima jer kad jednom izađe nitko je ne će kupiti xD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lol, sad mi EA već izgleda malo očajan. Tolko tih bonusa daju samo da nagovore ljude na preorder kao da znaju da će igra biti sranje pa moraju zaraditi čim više na preorderima jer kad jednom izađe nitko je ne će kupiti xD
Krivo
Alpha koju sam igrao daje naslutiti da će igra biti jako dobra,već sama apha je poprilićno dobra.
A ja pak mislim da kao prvo daju sranje od igara a kao drugo žele privući ljude na origin.
Dobro. f2011 nije sranje..
Ma znam, ali svejedno mi se čine očajnima, bore se za svaki preorder kao da je kila zlata :)

Ma znam, ali svejedno mi se čine očajnima, bore se za svaki preorder kao da je kila zlata :)
A čuj lova je u pitanju :)
red_bull F1 radi Codemasters.
ti si me zahebao kad si napisao da bus uzeo f 2011. vidiš kak sam naivan i lako me nagovorit..
neka gay muzika je trenutno.
ti si me zahebao kad si napisao da bus uzeo f 2011. vidiš kak sam naivan i lako me nagovorit..
E javio se meni kenijski princ da si dobio na njihovoj lutriji, daj mi samo broj svoje kartice i CCV da mogu lutriji dokazati da te poznam i da su to zbilja ti
E javio se meni kenijski princ da si dobio na njihovoj lutriji, daj mi samo broj svoje kartice i CCV da mogu lutriji dokazati da te poznam i da su to zbilja ti
JUPIIIIIIIIIIIII!!
evo
VISA electron. br kartice 2360000- 2331139 kod za autentifikaciju 006
pin 1122.
a kliko san cua triba bi izac najesen al ce bit bolji od mw3 sto posto
WAT, lik je reko da cemo vidit 10 igara ffs očekivo sam samo bf3 sad će me maltretirat s sportskim igrama i slicnim sranjima.
WAT, lik je reko da cemo vidit 10 igara ffs očekivo sam samo bf3 sad će me maltretirat s sportskim igrama i slicnim sranjima.
Čitaj malo komentare streama dolje.. Could it bee?? fifa street is back?
jesu li rekli kad je bf3 jer mi se neda baš čekat, a imam neka posla...?
jesu li rekli kad je bf3 jer mi se neda baš čekat, a imam neka posla...?
Mislim da je zadnji.
Mislim da je zadnji.
Zlobe...! :)
Mislim da je zadnji.
Zlobe...! :)
i evo ga ide... taman na vrijeme...
Evo ga počeo je BF3.
BF3 time!!!!
hahha
prc,prc
Karl Magnus: “Battlefield 3 is the best, modern warfare experience game this year.”
http://bit.ly/oVdJWc
igraju na gamepadovima... loše... ccc
Preloše očekivo sam vidit 64 player mp, dobio sam ružan i dosadan ps3 co op gameplay.
EDIT: Evo na kraju su odvrtili MP trailer izgleda predobro
Preloše očekivo sam vidit 64 player mp, dobio sam ružan i dosadan ps3 co op gameplay.
a da pricekas do kraja? :P
ja sam lagano speechless!
Sutra prva stvar, idemo po novu grafu, u ovome zelim uzivat!!!! :D