off topic...
joj da mi je znati kako će meni radit...joj sigurno 32 fps na max bez filtera jelda?
podržavate battlelog sistem s obzirom što znamo?
23 | da |
---|---|
4 | ne |
0 | nadate se privatnim profilima? |
off topic...
joj da mi je znati kako će meni radit...joj sigurno 32 fps na max bez filtera jelda?
podržavate battlelog sistem s obzirom što znamo?
23 | da |
---|---|
4 | ne |
0 | nadate se privatnim profilima? |
Ali shvati, stalno će neko to pitat, i nema vam smisla svaki put nakon što neko pita dali će mu radit, govorit kako na 5 stranici piše, niko ne čita niti jednu stranicu, dođu na zadnju i napišu pitanje, tako da bezveze trolate,umjesto da pomognete čovjeku i svakomu nadalje koji postavi to pitanje.
ma otvorit temu "oće li mi radit BF3?!" i linkat je na ovu temu. i svi koji pitaju samo ih prebacit tamo...
Na Base Hostu je cijena 159 kn!
ja ionako nemislim odmah org uzet neg cu samo crk verziju isprobat tj samo sp pa onda cu vidit dojmove vase i tako isto za mw3 inace najvise igram cod 2
Nema potrebe da skidaš i krekaš igru,ako želiš probat bit će open beta početkom drugog mjeseca.
open beta, to znaci da ce svi imati pristup beti? pa kojeg vraga sam uzeo medal of honor?
Nema potrebe da skidaš i krekaš igru,ako želiš probat bit će open beta početkom drugog mjeseca.
open beta, to znaci da ce svi imati pristup beti? pa kojeg vraga sam uzeo medal of honor?
aj, moći ćeš 2 dana prije igrača bez MOH-a igrat
normalne verzije , ne LE-a??
normalne verzije , ne LE-a??
A da pogledaš?
O jbt....
Obična verzija je 159.00
A LE je 235.00
Što mislite hoće li cijene cd key-a još porast prije nego što igra izađe?
6 | Da |
---|---|
25 | Ne |
bilo već...kakva ti je to profil slika??? cod lover u bf temi RAAWWWGGGHHH !!!
zezam se.
zezam se.
Nisam cod lover samo volim igrat dobre fps igre od coda mi je jedino dobar mw2, a ovaj mw3 mi se uopće ne da igrat jel je sve isto ko u mw2 malo ima razlike, a bettlefield 3 će bit najbolja igra godine!
Inače igro sam batllefield 1942, 2 i BC2
zezam se.
Nisam cod lover samo volim igrat dobre fps igre od coda mi je jedino dobar mw2, a ovaj mw3 mi se uopće ne da igrat jel je sve isto ko u mw2 malo ima razlike, a bettlefield 3 će bit najbolja igra godine!
Inače igro sam batllefield 1942, 2 i BC2
@pirat
nije li trebao ići neki stream danas?
Zaboravio sam spremit link pa stavi ponovo za takve kao što sam ja.
buahahaha
Pa šta je neko dao 150 kn za MOH, da bi mogo igrat betu mjesec dana prije izlaska igrice? hahah
Mora se priznat da su na jadan način htjeli prodat MoH i na kraju nisu dali onima koji su ga kupili ni tjedan dana Bete prije ostalih nego samo 2
@pirat
Mislim da je ovo: http://www.livestream.com/ea
@pirat
Dao sam stranu prije,al pošto tebe znamo kao mučkog provokatora i vodećeg falsifikatora svega,evo ti linkovi opet :)
Stream linkovi za gaymescom:
http://live-event.ea.com/gamescom/
http://live-event.ea.com/gamescom/chats/
http://battlefieldo.com/bf3-gamescom-coverage-stream-incoming/
Danas u 16.00 će bit EA Press Conference
U četvrtak u 11.30 Battlefield 3 Team Broadcast
buahahaha
Još kad se sjetim da su neki dali 30 ojra
Al dobro,za 30€ će igrat ćak 48h prije
@pirat - popravi ovo u prethodnom postu,ljudi će misliti da je EA konferencija sutra,a zapravo je danas u 16.00h.
@pirat - popravi ovo u prethodnom postu,ljudi će misliti da je EA konferencija sutra,a zapravo je danas u 16.00h.
Pa piše u zagradi utorak.
Pa piše u zagradi utorak.
ma znam,ali prije zagrade piše sutra umjesto danas.
Za preorder BF-a 3 na Originu dobit ćete jednu igru besplatno, a na izboru imate Medal of Honor, Mass Effect 2 ili Dead Space 2.
Ponuda vrijedi samo ovaj mjesec.
Nemožeš preko origina ili base hosta?
Nisam baš skužio ni ostatak.
Ako naručite preko origina,onda možete birat jednu od tri ponuđene igre besplatno.
Ako naručite preko base-hosta onda ništa od besplatnih igrica.
Ako naručite preko origina,onda možete birat jednu od tri ponuđene igre besplatno.
Ako naručite preko base-hosta onda ništa od besplatnih igrica.
na base hostu sam si preorderao le za 195 kn,umjesto 350kn na originu.za razliku si kupim jos jednu igru na base hostu.
Za 150 kn moš kupit 2 te igre koje oni nude ako preorderaš na Originu. Ostane ti 150kn, za to moš uzeti i mass effect 2 + dead space 2 origin key na g2play.
Za 150 kn moš kupit 2 te igre koje oni nude ako preorderaš na Originu. Ostane ti 150kn, za to moš uzeti i mass effect 2 + dead space 2 origin key na g2play.
Ma to sam si ja i računao,ako nas ne zaje8e za BF3,onda ću si tamo uzet još F1 2011.