Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.215.211
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Battlefield 3

Kratite citate.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
7 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Tommy_123 kaže...

Volim odigrat kvalitetan sp uvijek i volim sp možda i više od multija.Pogotovo kakva će bit kampanja za bf3.Rasturat će.Na hard 18-20 sati taman :D

Blago rečeno, gade mi se ovakve izjave.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
neaktivan

lol 20h? jako teško prije bi reko nekih 6-10h max, rjetko koja igra danas traje 20h.

Dobro kolko već xD

Ako bude preko 6-7 sati otvaraj šampanjac, između ostalog, od BF kampanje još dosta dugo nečeš dobiti ono što dobijaš i CODove kampanje, što ti točno očekuješ?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

između ostalog, od BF kampanje još dosta dugo nečeš dobiti ono što dobijaš i CODove kampanje, što ti točno očekuješ?

Pa mislim da će ove godine Bf biti jako blizu MW3 kampanji. Ona misija koju smo vidjeli sa tenkovima je zadivljujuća.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Ma singleplayer šta se mene tiče može bit prosječan, samo da me osnove nauči i to je to, iako znam već ic BBC2 ali opat, mozda se nesto promjenilo ili slicno.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

pa nije danas singleplayer presudan kao nekada, sad je sve u mp, cak danas sp postoji, et samo nek je tu, znate sami kakvi su bili battlefieldi pocev od bf1942, nema sp, sve do battlefield 2 special forces.

ocekujem 5-7 sati singleplayera, nista vise, igrat cu prvenstveno zbog toga sto pocetak pocinje u sarajevu, i sto mi je singleplayer drazi od mp ;)

2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

SP je tu reda-radi. Isto kao i BC2. Samo da pokaže osnovno.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan

10 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

..., znate sami kakvi su bili battlefieldi pocev od bf1942, nema sp, sve do battlefield 2 special forces...

Tako kaže da nije bilo. Moglo se igrati protiv botova offline :)
A to bi po meni u BF3 bilo deset puta korisnije od klasičnog SPa, pogotovo za skužiti osnove i malo upoznati mape. Bilo bi super da to vrate. Ako ništa drugo bar bi wannabe piloti mogli protiv botova naučiti osnove letenja i gađanja. Možda bi online bilo manje slučajeva da se helić nakon poljetanja zaleti u prvo drvo {#}

15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
roko121roko kaže...

Ovako, ja sam igrao Alphu, da, vezani ste uz nick na Originu kojim ste kupili BF3.

Znam da je netko pitao da su se možda kontrole promijenile:

(...)

P.P.S. GLEDAJTE U 720p ĐAVA VAS ODNIJA!

koja je to snimka na kojoj si stavio grafiku na high?

Mislim zadnja. Ali to je prealpha, tako da ce grafika bit bolja.

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2011 16:41 (roko121roko).
16 godina
moderator
roko121roko kaže...
Mislim zadnja. Ali to je prealpha, tako da ce grafika bit bolja.

Moram te ispravit,nije to prealpha,to je samo alpha :)

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan

Imas pravo, al spava mi se, jbg {#}

15 godina
Battlefield 3

pa vi tražite razlog da spammate i međusobno se trollate,kome može smetati 20h kvalitetne kampanje s dobrom prićom,morate vi sa genijalnim izjavama,bolje da kampanje i nema,kampanja je nepotrebna,zašto se trude oko sp-a,itd...

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

pa vi tražite razlog da spammate i međusobno se trollate,kome može smetati 20h kvalitetne kampanje s dobrom prićom,morate vi sa genijalnim izjavama,bolje da kampanje i nema,kampanja je nepotrebna,zašto se trude oko sp-a,itd...

Dvadeset sati gameplaya, dobra priča... ajde molim te, ak je nešto realno za očekivati onda je to maksimalno 5-10h generičkog FPS gameplaya, s ocrtanom pričom u rangu Seagalovih filmova i linearnim "hodnicima" po kojima treba doći od točke A do točke B. I zato bi bolje bilo da naprave još 5 dobrih MP mapa, do kraja ispoliraju stvari i dodatno izbalansiraju oružja nego da troše vrijeme na nešto što mnogi ne će ni pogledati.

14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Kakva crna dobra priča? BC2 je imao IMHO lošu priču u SP komponenti. SP će trajati vjerovatno 6-8 sati i bit će čisto nabacan. A sudeći po BC2, SP nije mjerilo ničeg. Čak ni perfomansi igre. Meni se MP pokreće puno teže i zahtjevnije od SP.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
17 godina
odjavljen
Ranko Kukumar kaže...
athlon64 kaže...

Kakva crna dobra priča? BC2 je imao IMHO lošu priču u SP komponenti. SP će trajati vjerovatno 6-8 sati i bit će čisto nabacan. A sudeći po BC2, SP nije mjerilo ničeg. Čak ni perfomansi igre. Meni se MP pokreće puno teže i zahtjevnije od SP.

pa bc2 SP je bio sasvim ok,inače tražim od igre i dobar SP,najbolji SP mi još uvijek ima wolfenstein

obično je mp manje zahtjevan od sp,drugo je ako veza šteka

M4X @ 3.14zda GHz
14 godina
neaktivan
M4X kaže...

pa bc2 SP je bio sasvim ok,inače tražim od igre i dobar SP,najbolji SP mi još uvijek ima wolfenstein

obično je mp manje zahtjevan od sp,drugo je ako veza šteka

Ako tražim SP igram druge igre. U Battlefieldu očekujem super MP. Što se tiče perfomansi to apsolutno nema veze sa brzinom internet veze niti stabilnošću iste, već čisto do opterećenja većeg nego u SP (Više modela na ekranu, veća destrukcija). Pogotovo u Rush modu igre sa više igrača.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Troše resurse na šugavi SP koji ćemo proć u 10h...

Bolje da su to uložili u MP koji će se igrati godinama i u koji će mnogi uložiti tisuće sati.

Mapa više vrijedi kao cijeli SP...

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nuclear kaže...

Bolje da su to uložili u MP koji će se igrati godinama i u koji će mnogi uložiti tisuće sati.

Nema se što više trošiti resursa kada razvoj ide paralelno. Postoji dio ljudi u DICE-u koji razvija SP, postoji dio ljudi koji radi samo MP. Ali zajedno su na sastanku gdje su odluke donosene kakav će biti tip gameplaya i vrsta igre i kako će izgledati. Svatko radi svoj dio posla i nema tu trošenja, odnosno nedostatka resursa. Broj mapa čuvaju za kakav DLC koji mogu opet naplatiti i više zaraditi.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma mislim da će bit ko i sa BC2, tek tolko reda radi neka priča,  i da pokažu malo kako igra funkcionira...

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

zasto nebi odigrali single player prije nego multiplayera? ako niste znali beta ce vam bit skoro citav mjesec tako da... nema smisla ne odigrat..

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Ranko Kukumar kaže...
athlon64 kaže...

BC2 je imao super priću i malo je reć da sam uživao u singleplayeru,a multi ti više tereti komp radi velikog broja igraća,velike destrukcije itd... to je normalno.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Nuclear kaže...

Nema se što više trošiti resursa kada razvoj ide paralelno. Postoji dio ljudi u DICE-u koji razvija SP, postoji dio ljudi koji radi samo MP. Ali zajedno su na sastanku gdje su odluke donosene kakav će biti tip gameplaya i vrsta igre i kako će izgledati. Svatko radi svoj dio posla i nema tu trošenja, odnosno nedostatka resursa. Broj mapa čuvaju za kakav DLC koji mogu opet naplatiti i više zaraditi.

Kako se ne troše resursi!? Evo odma tri primjera: plaćaju se scenaristi, voice actori i MOCAP actori... Masa primjera ima...

Da nema SPa, otpuste taj tim i od tog novca plate na primjer dizajnere koji bi mogli napraviti novu mapu ili sl.

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.
15 godina
Battlefield 3

Sve će oni vas slušat??? Pa njima je u interesu da naprave igru sa SP i MP komponentom jer to ima i konkurencija (CoD). Nemam ništa protiv dobre kampanje i ne treba mi više od 5-6 sati, ali da nema dosadnih dijelova!

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Nuclear kaže...

Da sigurno ih cuvaju da naplate, kao sto su ih naplatili u BC2.

(=XII=)SandMan_CRO....
14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
athlon64 kaže...

(...)

Dvadeset sati gameplaya, dobra priča... ajde molim te, ak je nešto realno za očekivati onda je to maksimalno 5-10h generičkog FPS gameplaya, s ocrtanom pričom u rangu Seagalovih filmova i linearnim "hodnicima" po kojima treba doći od točke A do točke B. I zato bi bolje bilo da naprave još 5 dobrih MP mapa, do kraja ispoliraju stvari i dodatno izbalansiraju oružja nego da troše vrijeme na nešto što mnogi ne će ni pogledati.

I find your lack of faith... disturbing.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2011 23:15 (Masta1).
15 godina
Battlefield 3

Istina oni koji će kupit igru zbog SP-a su budale jer SP mogu i piratski igrat.To su priče za malu djecu svi mi kupujemo zbog MP-a

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja ću prvo it igrat SP čisto da vidim kako izgleda i dali je priča dobra, ako je onda ću je preć! Ali mi je MP bolji od SP, jer SP ću brzo preć ako naprave od jedno 5-10h, a MP mogu igrat kolko oću!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ova igra se kupuje zbog MP.

Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Ova igra se kupuje zbog MP.

TOČNO, ZBOG MP, Inače prva igra koju ću kupit!

15 godina
neaktivan

Ma Battlefield kupiš zbog Multiplayera, a Singleplayer odigraš prvi tako da se malo uživiš, ionako ćemo imat Open Betu za trening u multiplayeru...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice