Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.211.875
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Battlefield 3
mitchell kaže...

Sad sam pitao ovog sa Live Support-a za to s imenom i on tvrdi da cemo kao u BBC2 sami na pocetku kreirati igraca i stavljati ime.

Bas mu i ne vjerujem.

A očito nije informiran.Jer zh1nt0 je potvrdio da ništa od toga.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2011 18:13 (pirat).
14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Da ali koliko sam razumio na Origin nemas opciju za mjenjanje nicka (osim preko suporta) a cim ja moram suport kontaktirat s mojim datumom rodjenja, adresom, JMBG, stanjem na racunu nije to to. . .

Aha, u tome je problem. A onda je stvarno blago rečeno retardirano.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
15 godina
neaktivan

Ovako, ja sam igrao Alphu, da, vezani ste uz nick na Originu kojim ste kupili BF3.

Znam da je netko pitao da su se možda kontrole promijenile:

Mijenjanje oružja se vraća u BF2 stil po pitanju granata i noža, odnosno:

- granate možete uzeti na broj 5 ili samo stisnuti G kao u CoD-u da ju odmah bacite

- nož možete uzeti, mislim broj 6 ali nisam probao jer sam koristio F kao quick-knife (V u CoD4, E u CoDMW2) pritisnuti F je quick-knife, a hold F ili broj 6 je za uzeti nož

- dodan je crouch toggle (tipka X)

- možete skočiti iz sprinta u prone (shift+Y)

- dodan je i mantle (u stilu Call of Duty-a), ali bolji od onoga u CoD-u jer za razliku od CoD igara u kojima možete mantle-at samo predodređene objekte, u BF3 možete preskočit sve, od kante za smeće do stabla koje je palo na tlo

- i ooo, da, nije baš do kontrola, ali MOŽETE VIDJETI SVOJE NOGE, i to smatram da su animacije (ne samo te, nego općenito) u ovoj igri jedne od najboljih što sam ikad vidio

Ja sam u svim svojim igrama kontrole već promijenio po uzoru na BF3 :) (Ponavljanje je majka znanja, moram se uvježbati)

Pogledajte ovaj video da vidite šta ima (ja sam to puno koristio u Alphi - da, ovo je moja snimka, EA će me ubit):

P.S. framerate mi nije nešto, ali to je do FRAPS-a, većinu videa setting je stavljen na Low ali čini mi se da ima jedna snimka na kojoj sam slučajno ostavio grafiku na High

P.P.S. GLEDAJTE U 720p ĐAVA VAS ODNIJA!

PROSTOR NA IZNAJMLJIVANJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2011 19:19 (roko121roko).
16 godina
moderator
roko121roko kaže...

- nož možete uzeti, mislim broj 6 ali nisam probao jer sam koristio F kao quick-knife (V u CoD4, E u CoDMW2)

Ako držiš F,onda mu nož ostane u ruci :)

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
roko121roko kaže...

- nož možete uzeti, mislim broj 6 ali nisam probao jer sam koristio F kao quick-knife (V u CoD4, E u CoDMW2)

Ako držiš F,onda mu nož ostane u ruci :)

Dobro, onda znači nije broj 6 nego hold F? Evo, ispravio sam. Dobro je znati da je i još koji hrvat bio jedan od 22648 (čini mi se da je to točan broj) sretnika koji su upali u Alphu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2011 18:36 (roko121roko).
16 godina
moderator
roko121roko kaže...
Dobro, onda znači nije broj 6 nego hold F? Evo, ispravio sam. Dobro je znati da je i još koji hrvat bio jedan od 22648 (čini mi se da je to točan broj) sretnika koji su upali u Alphu.

Ma i 6 je,ali mogao si držaš F i na isto ti dođe.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da bar u singleplayeru uvrste quicksave. Najgore je u bc-u 2 kad pogineš prije checkpointa i moraš sve ispočetka.{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Podsjeća na CoD :)... nažalost mislim da neće biti quicksave jer nije bilo nikakve naznake saveanja u Fault Line trailerima, pa pretpostavljam da su auto-checkpointi na svakom objectiveu?

14 godina
Battlefield 3

ako drzis F kod protivnika, onda pokazuje kako ga ufati i ubode, a kad samo kratko pritisnes, on ga bas kao u CoD ubije

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Ma mene je razočaralo to što će biti singleplayera.

Izvorni Battlefield to uopće nema niti to treba.

Samo multi...i to je to..

Kome paše,paše kome ne ima druge igre...

Po meni samo su potrošili dragocjeno vrijeme na sp da bi se svidili većini(care..samo pare)

Umjesto da su se posvetili samo mp i odradili to kako treba..

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2011 22:43 (Crojumper).
Moj PC  
0 19 hvala 0
15 godina
Crojumper kaže...

{#}  prasnuo sam u smijeh.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Odradili su oboje sigurno kako treba,tak da ne jebi bezveze.

6 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Crojumper kaže...

Po meni samo su potrošili dragocjeno vrijeme na sp da bi se svidili većini(care..samo pare)

Ajd mi objasni onda kako bi većina cod igraća koja pređe na bf,naućila osnove i ostale stvari.Sp je jako važan,na temelju toga se daju ocjene cijelokupnoj igri uz multiplayer.Tako da sumnjam da bi igra dobro prošla bez singla     {#}

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2011 22:47 (Tommy_123).
15 godina
athlon64 kaže...
Crojumper kaže...

Valjda si još zelen..moj sin je tvojih godina...

14 godina
neaktivan
Crojumper kaže...
athlon64 kaže...
Crojumper kaže...

Valjda si još zelen..moj sin je tvojih godina...

A sin moga sina je tvojih godina.

Ja uživam u dobrom singleplayeru. Ti samo nemoj palit SP, ja znam da ću prvo odigrat par partija multija i onda se bacit na kampanju.

15 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

Ovako, ja sam igrao Alphu, da, vezani ste uz nick na Originu kojim ste kupili BF3.

Znam da je netko pitao da su se možda kontrole promijenile:

Mijenjanje oružja se vraća u BF2 stil po pitanju granata i noža, odnosno:

- granate možete uzeti na broj 5 ili samo stisnuti G kao u CoD-u da ju odmah bacite

- nož možete uzeti, mislim broj 6 ali nisam probao jer sam koristio F kao quick-knife (V u CoD4, E u CoDMW2) pritisnuti F je quick-knife, a hold F ili broj 6 je za uzeti nož

- dodan je crouch toggle (tipka X)

- možete skočiti iz sprinta u prone (shift+Y)

- dodan je i mantle (u stilu Call of Duty-a), ali bolji od onoga u CoD-u jer za razliku od CoD igara u kojima možete mantle-at samo predodređene objekte, u BF3 možete preskočit sve, od kante za smeće do stabla koje je palo na tlo

- i ooo, da, nije baš do kontrola, ali MOŽETE VIDJETI SVOJE NOGE, i to smatram da su animacije (ne samo te, nego općenito) u ovoj igri jedne od najboljih što sam ikad vidio

Ja sam u svim svojim igrama kontrole već promijenio po uzoru na BF3 :) (Ponavljanje je majka znanja, moram se uvježbati)

Pogledajte ovaj video da vidite šta ima (ja sam to puno koristio u Alphi - da, ovo je moja snimka, EA će me ubit):

P.S. framerate mi nije nešto, ali to je do FRAPS-a, većinu videa setting je stavljen na Low ali čini mi se da ima jedna snimka na kojoj sam slučajno ostavio grafiku na High

P.P.S. GLEDAJTE U 720p ĐAVA VAS ODNIJA!

koja je to snimka na kojoj si stavio grafiku na high?

Vrbaa'''
15 godina
Tommy_123 kaže...
Crojumper kaže...

Ajd mi objasni onda kako bi većina cod igraća koja pređe na bf,naućila osnove i ostale stvari.Sp je jako važan,na temelju toga se daju ocjene cijelokupnoj igri uz multiplayer.Tako da sumnjam da bi igra dobro prošla bez singla   {#}

Evo tu je problem(podebljano)...sam si ga iznio..

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hmm,malo gledam ove animacije najfanja i nisam jo švidio da lik leži na podu i da ga najfa,jel će to bit moguće ili samo dok stoji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Hmm,malo gledam ove animacije najfanja i nisam jo švidio da lik leži na podu i da ga najfa,jel će to bit moguće ili samo dok stoji?

Lik se digne i onda ga najfaš. Malo bezveze, frajer se prvo mora dignut da ga koknes. Valjda budu nekaj oko toga napravili. {#}

15 godina
neaktivan
Cheezl kaže...
Tommy_123 kaže...

Lik se digne i onda ga najfaš. Malo bezveze, frajer se prvo mora dignut da ga koknes. Valjda budu nekaj oko toga napravili. {#}

Rađe metak u glavu nego da ja njega ćekam da se digne xD :)

14 godina
Battlefield 3

Koja je razlika izmedu bf3 i bf3 limited edition??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

www.google.hr

Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Cheezl kaže...
Tommy_123 kaže...

ma nek naprave animaciju da legne na njega koljenima, stavi mu ruku pod glavu i lagano nožem... i nek tako ostane na podu, kad mu se već leži...

15 godina
gamer34 kaže...

Koja je razlika izmedu bf3 i bf3 limited edition??

na svakoj stranici je isto pitanje i isti odgovor, tako da neces dugo traziti odgovor,

LoL Nick (EU): hRay
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
Tommy_123 kaže...
Cheezl kaže...
Tommy_123 kaže...

ma nek naprave animaciju da legne na njega koljenima, stavi mu ruku pod glavu i lagano nožem... i nek tako ostane na podu, kad mu se već leži...

To bi bilo dobro :D

15 godina
Crojumper kaže...
Tommy_123 kaže...
Crojumper kaže...

Ajd mi objasni onda kako bi većina cod igraća koja pređe na bf,naućila osnove i ostale stvari.Sp je jako važan,na temelju toga se daju ocjene cijelokupnoj igri uz multiplayer.Tako da sumnjam da bi igra dobro prošla bez singla   {#}

dobro,ti već imaš iskustva s battlefieldom pa ti ne treba singleplayer da se navikneš na oružja i naućiš igrat,to ne znaći da ti neće bit samo takav užitak odigrat 20h kampanje sa odlićnom prićom.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Battlefield 3

Bilo bi dobro kada bih ušao prvi puta u Battlefield 3 da te pita jesi li ikada igro Battlefield 2 ili 2142. Ako nisi da te odmah na neki trening pošalju da naučiš koristit Command Rose i ostale unique stvari iz tih Battlefielda (conquest način igre itd.) {#}

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
Crojumper kaže...
Tommy_123 kaže...
Crojumper kaže...

Ajd mi objasni onda kako bi većina cod igraća koja pređe na bf,naućila osnove i ostale stvari.Sp je jako važan,na temelju toga se daju ocjene cijelokupnoj igri uz multiplayer.Tako da sumnjam da bi igra dobro prošla bez singla     {#}

dobro,ti već imaš iskustva s battlefieldom pa ti ne treba singleplayer da se navikneš na oružja i naućiš igrat,to ne znaći da ti neće bit samo takav užitak odigrat 20h kampanje sa odlićnom prićom.

Volim odigrat kvalitetan sp uvijek i volim sp možda i više od multija.Pogotovo kakva će bit kampanja za bf3.Rasturat će.Na hard 18-20 sati taman :D

14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
Crojumper kaže...
Tommy_123 kaže...
Crojumper kaže...

lol 20h? jako teško prije bi reko nekih 6-10h max, rjetko koja igra danas traje 20h.

15 godina
neaktivan
k1klop kaže...
athlon64 kaže...
Crojumper kaže...
Tommy_123 kaže...
Crojumper kaže...

lol 20h? jako teško prije bi reko nekih 6-10h max, rjetko koja igra danas traje 20h.

Dobro kolko već xD

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice