Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.211.345
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

joj ovo ce bit tako zabavna zima , konacno cu imat multiplayer koji ce mi bit zanimljiv , a bit ce i popularan , can"t wait.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3
novac moras uplatiti do 3 dana prije izlaska igre,ja sam narucio FIFU 12 pa sam pitao i tako su mi rekli.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
rebelsy kaže...

narucio sam battlefield 3 limited edition preko base hosta, no trenutno nisam pri parama vec cu biti za par dana...

jel se narudjba brise nakon odredjenog vremena ako ne uplatim?

Postovani,
narudzbe zauvijek ostaju u nasem sistemu tako da mozete uplatiti kada god hocete tako da oko toga nema problema.
Lijep pozdrav,
Mario

Znaci za 5-10-15 dana mogu uplatiti i opet cu dobiti po cijeni od 195kn :)

Base Host najjaci!

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
15 godina
rebelsy kaže...
rebelsy kaže...

narucio sam battlefield 3 limited edition preko base hosta, no trenutno nisam pri parama vec cu biti za par dana...

jel se narudjba brise nakon odredjenog vremena ako ne uplatim?

Postovani,
narudzbe zauvijek ostaju u nasem sistemu tako da mozete uplatiti kada god hocete tako da oko toga nema problema.
Lijep pozdrav,
Mario

Znaci za 5-10-15 dana mogu uplatiti i opet cu dobiti po cijeni od 195kn :)

Base Host najjaci!

cekajte , dakle ja mogu preorderat kad mislim da je najjeftinije a uplatit kad me volja??

15 godina
Battlefield 3

Tako ispada xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

neznam ja na sve ovo samo pomislim "lijepo je da će steam napokon dobit nekakvu alternativu (možda i konkurenciju)"... kompetitivnost utječe na cijene i kvalitetu usluge... tako da nije sve tako loše po meni.

Možda će i utjecati na kvalitetu usluge, i to je zapravo dobro. Ali mislim da na promjenu cijene možemo zaboraviti. Osim toga nebitno dal je Origin ili Steam kad EA određuje cijenu i na jednom i na drugom. A baš da se odreknu 30% profita ne vjerujem, pogotovo jer će EA morati plaćati i troškove Origina.

Uglavnom, dosta offtopica :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
Battlefield 3
novac morate uplatiti do 3 dana prije izlaska igre,a platiti cete igru po onoj cijeni u kojoj je bila kad ste je narucivali.evo primjer: ja sam narucio FIFU 12 prije par dana na ljetnom popustu i uplatio novac danas,kada vise nema ljetnog popusta i sve je proslo u redu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

do kad možeš napravit preorder

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koja je razilka između normalnog i limited editiona?

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ige kaže...

physical warfare pack i back to karkand dlc-ovi

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
15 godina
antimadridista kaže...
novac morate uplatiti do 3 dana prije izlaska igre,a platiti cete igru po onoj cijeni u kojoj je bila kad ste je narucivali.evo primjer: ja sam narucio FIFU 12 prije par dana na ljetnom popustu i uplatio novac danas,kada vise nema ljetnog popusta i sve je proslo u redu.

pa to je predobro , sta mislite kad ce bit najjeftinija?

17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

pa to je predobro , sta mislite kad ce bit najjeftinija?

sada

17 godina
luka94 kaže...
Ige kaže...

physical warfare pack i back to karkand dlc-ovi

ne.Razlika između normalnog i limited je da samo dobivaš back to karkand, samo na orgin i još nekim dućanima dobivaš PWP koji će svi ostali dobiti naknadno

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Što je u back to karklandu?

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 20:40 (Ige).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ige kaže...

Što je u back to kirklandu?

{#}

to je map pack sa nekim mapama iz bf2

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
15 godina
neaktivan
Ige kaže...

Što je u back to kirklandu?

Mislim da mape i oružja iz BF2

16 godina
moderator
Arabarran kaže...
Lampa na pušci mi se čini skroz fora. Jedino bi bilo fora da se može paliti i gasiti po želji,kao u FEAR-u npr. Zamislite situciju da se provlačite neprijatelju iza ledja i onda se netko spawna na vas sa upaljenom lampom. EPIC FAIL!!

Lampu možeš palit i gasit,kad se spownaš na svog jebivjetra lampa je off.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan

Lampe su za pi*kice.
Pravi muži vide i u mraku, a protivnike zasljepljuje njihova mačo pojava.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 20:50 (Danny_HR).
16 godina
protjeran
Battlefield 3

Limited edition u dućanima dostupan tek misec dana nakon releasa igre ? Ili će biti isti dan dostupan ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kaj nisi ti na moru? :p

Preimenujmo smjeska *namigiva* u *namiguje*!!!
17 godina
neaktivan
QFlash kaže...

Limited edition u dućanima dostupan tek misec dana nakon releasa igre ? Ili će biti isti dan dostupan ?

Ne će biti dostupan uopće, zato se i zove limited :)

Ali će vjerojatno biti neka Deluxe verzija koja će uključivati BF3 i Back to Karkand u paketu. A to će biti dostupno vjerojatno mjesec ili dva nakon izlaska B2K.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

NJET, bit će dostupno kao DLC mjesec dana nakon izlaska igre po cjeni od 15$ mislim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3
decki,veceras do ponoci vam traje popust,tako da vam preporucujem da pozurite ako mislite uzeti igru po hit cijeni.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

eto pao je preorder na bh-u :)

sad jos samo uplatit pare i gg

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel se pare mogu uplatit tjedan dana nakon kupnje,volio bi kupit po ovoj hit cijeni al nažalost sutra idem za BiH na tjedan dana{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
antimadridista kaže...
decki,veceras do ponoci vam traje popust,tako da vam preporucujem da pozurite ako mislite uzeti igru po hit cijeni.

dakle najbolje da sad preorderam sa basehosta jel?

15 godina
neaktivan
luka94 kaže...

jel se pare mogu uplatit tjedan dana nakon kupnje,volio bi kupit po ovoj hit cijeni al nažalost sutra idem za BiH na tjedan dana{#}

Postovani,
Lijep pozdrav,
Mario

Znaci ti narucis sad i platis najkasnije 3 dana prije izlaska igre (posto je ovo prednarudjba)...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 21:44 (rebelsy).
15 godina
Battlefield 3
eto i ja sam napravio preorder,jos samo docekati igru i onda uzivancija :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Snizenje na base-host danas do 00:00 tako da grabite dok ima

Base-Host:

"Popust za Battlefield 3 i Battlefield 3: Limited Edition vrijedi danas do 00:00 jer nismo bas ocekivali toliku navalu u par sati :D"

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
luka94 kaže...

Postovani,
Lijep pozdrav,
Mario

Znaci ti narucis sad i platis najkasnije 3 dana prije izlaska igre (posto je ovo prednarudjba)...

JOJ REBELSY,HVALA EO PALA JE MOJA PREDNARUDŽBA ZA BF3,USPIO SI NAGOVORIT MOJU STARU,HVALA!!!!!!{#}sry zbog caps

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice