joj ovo ce bit tako zabavna zima , konacno cu imat multiplayer koji ce mi bit zanimljiv , a bit ce i popularan , can"t wait.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

narucio sam battlefield 3 limited edition preko base hosta, no trenutno nisam pri parama vec cu biti za par dana...
jel se narudjba brise nakon odredjenog vremena ako ne uplatim?
Postovani,
narudzbe zauvijek ostaju u nasem sistemu tako da mozete uplatiti kada god hocete tako da oko toga nema problema.
Lijep pozdrav,
Mario
Znaci za 5-10-15 dana mogu uplatiti i opet cu dobiti po cijeni od 195kn :)
Base Host najjaci!
narucio sam battlefield 3 limited edition preko base hosta, no trenutno nisam pri parama vec cu biti za par dana...
jel se narudjba brise nakon odredjenog vremena ako ne uplatim?
Postovani,
narudzbe zauvijek ostaju u nasem sistemu tako da mozete uplatiti kada god hocete tako da oko toga nema problema.
Lijep pozdrav,
Mario
Znaci za 5-10-15 dana mogu uplatiti i opet cu dobiti po cijeni od 195kn :)
Base Host najjaci!
cekajte , dakle ja mogu preorderat kad mislim da je najjeftinije a uplatit kad me volja??
Tako ispada xD
neznam ja na sve ovo samo pomislim "lijepo je da će steam napokon dobit nekakvu alternativu (možda i konkurenciju)"... kompetitivnost utječe na cijene i kvalitetu usluge... tako da nije sve tako loše po meni.
Možda će i utjecati na kvalitetu usluge, i to je zapravo dobro. Ali mislim da na promjenu cijene možemo zaboraviti. Osim toga nebitno dal je Origin ili Steam kad EA određuje cijenu i na jednom i na drugom. A baš da se odreknu 30% profita ne vjerujem, pogotovo jer će EA morati plaćati i troškove Origina.
Uglavnom, dosta offtopica :)

do kad možeš napravit preorder
Koja je razilka između normalnog i limited editiona?
physical warfare pack i back to karkand dlc-ovi
pa to je predobro , sta mislite kad ce bit najjeftinija?
pa to je predobro , sta mislite kad ce bit najjeftinija?
sada
physical warfare pack i back to karkand dlc-ovi
ne.Razlika između normalnog i limited je da samo dobivaš back to karkand, samo na orgin i još nekim dućanima dobivaš PWP koji će svi ostali dobiti naknadno
Što je u back to karklandu?
Što je u back to kirklandu?
to je map pack sa nekim mapama iz bf2
Što je u back to kirklandu?
Mislim da mape i oružja iz BF2
Lampu možeš palit i gasit,kad se spownaš na svog jebivjetra lampa je off.
Lampe su za pi*kice.
Pravi muži vide i u mraku, a protivnike zasljepljuje njihova mačo pojava.
Limited edition u dućanima dostupan tek misec dana nakon releasa igre ? Ili će biti isti dan dostupan ?
Kaj nisi ti na moru? :p
Limited edition u dućanima dostupan tek misec dana nakon releasa igre ? Ili će biti isti dan dostupan ?
Ne će biti dostupan uopće, zato se i zove limited :)
Ali će vjerojatno biti neka Deluxe verzija koja će uključivati BF3 i Back to Karkand u paketu. A to će biti dostupno vjerojatno mjesec ili dva nakon izlaska B2K.
NJET, bit će dostupno kao DLC mjesec dana nakon izlaska igre po cjeni od 15$ mislim.
eto pao je preorder na bh-u :)
sad jos samo uplatit pare i gg
jel se pare mogu uplatit tjedan dana nakon kupnje,volio bi kupit po ovoj hit cijeni al nažalost sutra idem za BiH na tjedan dana
dakle najbolje da sad preorderam sa basehosta jel?
jel se pare mogu uplatit tjedan dana nakon kupnje,volio bi kupit po ovoj hit cijeni al nažalost sutra idem za BiH na tjedan dana
Postovani,
Lijep pozdrav,
Mario
Znaci ti narucis sad i platis najkasnije 3 dana prije izlaska igre (posto je ovo prednarudjba)...
Snizenje na base-host danas do 00:00 tako da grabite dok ima
Base-Host:
"Popust za Battlefield 3 i Battlefield 3: Limited Edition vrijedi danas do 00:00 jer nismo bas ocekivali toliku navalu u par sati :D"
Postovani,
Lijep pozdrav,
Mario
Znaci ti narucis sad i platis najkasnije 3 dana prije izlaska igre (posto je ovo prednarudjba)...
JOJ REBELSY,HVALA EO PALA JE MOJA PREDNARUDŽBA ZA BF3,USPIO SI NAGOVORIT MOJU STARU,HVALA!!!!!!sry zbog caps