Jesu rekli za betu/i dalje verzije povećati razinu destrukcije nego u Aplhi?
demize99 na twiteru je potvrdio da će u beti biti full destrukcija
Jesu rekli za betu/i dalje verzije povećati razinu destrukcije nego u Aplhi?
Ma sigurno će to napraviti. Rekli su da će se u konfiguraciji servera to moći namještati - više ili manje destrukcije.
nadam se da ce moja konfa to sve fino gurati na high detaljima...
quad 4 x 2,5
4gb rama
grafika xfx radeon 6950
Onda znači automatski žešće zahtjeve za CPU.
@Smrznuti Pakao
Naravno da ćeš derati na high sve, pričaš gluposti
quad 4 x 2,5
4gb rama
grafika xfx radeon 6950
Vrlo teško. Možda ako klokaš CPU do nekih 6.0 Ghz i grafu do 1000 Mhz GPU onda na low detaljima!!!
@Smrznuti Pakao
Naravno da ćeš derati na high sve, pričaš gluposti
Ma kaj brijes, jedva bu low islo
@Pirat, duša si :D
Znači alpha verzija ne može sigurno pokazati zahtjeve, svakako bih ja trebao dobiti za rođendan komp, tako da nema brige :D
momci da ste pogledali moj prvi post na ovom forumu, vidjeli bi da sam totalni noob sto se tice pc gaming-a, 15-20god igranja samo na konzolama. Stoga nema potrebe za ismijavanjem
momci da ste pogledali moj prvi post na ovom forumu, vidjeli bi da sam totalni noob sto se tice pc gaming-a, 15-20god igranja samo na konzolama. Stoga nema potrebe za ismijavanjem
Dobro kad je tako ja se duboko ispričavam. Ići će to i na medium!
Ako ste igrali bez problema BF BC2 na High detaljima uz visoke rezolucije, igrat će te i ovo sigurno na odličnim detaljima i pristojonm FPS-u, prestanite pitati kako će meni, kako meni iči. To nitko ne može znati sa sigurnošću. Ako ste igrali BC2 igrat će te i ovo.
Ima ih jako puno, ali pitanje kolko ti to znači budući da EA Live support veteran levele dijeli šakom i kapom. Ak nisi do BC2 igrao ni jedan BF svejedno možeš dobiti Veteran level 8 ako ih samo zamoliš.
Mislim da je za alphu puno bitnije kolko sati gameplaya imaš. Ti preko veteran statusa povežeš sve svoje BF igre na jedan account a oni onda vjerojatno provjere preko neke svoje statistike kolko sati si igrao.
Evo kako sam ja doživio ovu alphu:
Igra je već sad odlićna i zabavna,i sigurno ćemo je igrat dugo.
I upravljanje ovim APCom nije baš loše kao u Homiću,je da je malo okretniji i brži,al jbg pa t je zato je ima kotače.
Meni je ovo nešto između BF2 I BC2,na cod vuće samo taj malo brži gameplay(al to je možda zato jer ne treba puno da lik bude "ubiven")
Nisam igrao na svojoj mašini nego na:
AMD Athlon64 X2 6000+ 3100mhz
GeForce9600GT 1GB
4gb DDR2
1920x1080
I išlo je od 23-31fps,avg 25,u tunelu je išlo 30,i kad je bilo 30fpsa to je išlo dosta fluidno.
Jedno pitanje gleda animacije ubijanja s nožem, kaj se dogodi ako lika koji leži ideš ubit, mislim da sam na jubitou vidio da se prvo digne a tek ga onda ubiješ, kao da mora bit uspravan da se animacija pokrene?
Ej,pa se tek onda digne,to je odlićna animacija i traje 1-2sec
HAHAHA,ovo s kućicom ce bit predobro.
HAHAHA,ovo s kućicom ce bit predobro.
To je bilo dobro i na Crysis Warsu DX10 serverima.:)
Malo gledam cijene i našo sam zasad najjeftinije pre-order origin key za 224.05 kuna na g2play.net.
Na basehostu imas za 159 kn.
https://base-host.com.hr/battlefield/122-battlefield-3-cd-key.html
Ima i Limited edition,dođe 235 kuna. Pretpostavljam da se isplati uzet zbog dodatnih mapa ?
Malo gledam cijene i našo sam zasad najjeftinije pre-order origin key za 224.05 kuna na g2play.net.
Ima i Limited edition,dođe 235 kuna. Pretpostavljam da se isplati uzet zbog dodatnih mapa ?
Dobiš Back to Karkland i eskluzivna vozila i neka oružja iz BFBC2 :)
Ma dvoumim se ,nisam pri parama,a da kasnije nebi bilo da me skuplje ispadne to uzimat kad igra izađe ( ako sam dobro skužio mapa će se moć uzet kao DLC ?).
Jedno pitanje gleda animacije ubijanja s nožem, kaj se dogodi ako lika koji leži ideš ubit, mislim da sam na jubitou vidio da se prvo digne a tek ga onda ubiješ, kao da mora bit uspravan da se animacija pokrene?
Da, prvo ga digne i onda ka ukoka.
Battlefield 2, kakav BC2.
quad 4 x 2,5
4gb rama
grafika xfx radeon 6950
Hoće na oko 60+fpsa.
Da li bi ja mogao igrati BF3 na max sa mojom konfiguracijom pogledajte pod moj PC.
Nećeš moć, budi sretan ako pokreneš igru...
6 jezgri je premalo za ovu igru, grafičku također moraš promjenit za neku GTX 590.
Battlefield 2, kakav BC2.
Nije puno ful'o. Ovo što sam ja vidio, ovaj navodni bf3 je u biti bc3.
battlefield 3 159kn na base-hostu *__*
To što si ti vidio nema nikakve veze s tim o čemu oni pričaju.
Oni govore o map packu u kojem će biti mape, vozila i oružja iz BF2, a ne BC2
To što si ti vidio nema nikakve veze s tim o čemu oni pričaju.
Oni govore o map packu u kojem će biti mape, vozila i oružja iz BF2, a ne BC2
Ma skužio sam. Ali ovome što sam ja vidio od tog bf3 više bi pristajao map pack i oružja iz bc2. To sam mislio.
Sve silne priče dev-a kak je ovo punokrvni nastavak bf2 sve je ostalo samo na tome - silnim pričama i ulizivanju bf2 igračima.
odlucio sam da ce pasti preorder ili u 8. mjesecu ili tokom bete...ali past ce :)
sve ovisi kakav budem bio s parama..