Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.209.223
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
Genije kaže...

Evo da nešto ptam u veziCD keyy-va. Kako se dobiju CD key limited edition preko malila ili na kućnu adresu. Jer su besplatni DLC-ovi kao Vietnam za normalni CD key kao za limitrd edition?

mail momak mail.

get doooooown !!!!
15 godina
neaktivan
sako9800 kaže...

Ti si stvarno genije!!! {#} Ako ćeš vojnu simulaciju igraj Armu. CoD i BF su daleko od simulacije, možda BF nešto bliži, a CoD je arkada čista. Bf je sad "ferrari" kako ti kažeš jer ima odličan engine, a ne zbog vozila (iako ne bi bilo loše da budu vozila i u CoD-u)!!!

Istina,bf je tek malo ozbiljnija arkada,nije ni polusimulacija poput operation flashpointa 2...

Ja sam Plavi zmaj.
16 godina
neaktivan
NexT_T1 kaže...

Zbog ove igre cu raditi i skupljati pare za novi racunar :)

Stedim vec 2 mjeseca, razmisljam sta bi prodao samo da sklepam neku kantu da gurabez probelma na medium i 1024x768, meni super, vise mi ne treba :D :D

Mislim da ce ovo biti igra koja ce skinuti Call of Duty serijal sa samog vrha FPS-ova, CoD ima vise fanova ali BFBC2 po meni ima mnogo bolji multiplayer, a nadam se da ce Battlefield 3 biti jos bolji.....

Bukvalno ko god je probao BFBC 2 nije se vise vracao CoD-u.....

Bice zestoka borba izmedju Modern Warfare-a 3 i Battlefield 3 kada izadju na jesen, jedva cekam !

Call of Duty je meni tolko glupa igra... Ides po mapi i samo se ubijas pa zagines pa se ozivis pa ubijas i tako vec 6 nastavaka,,

Dok Battlefield .. uh :)

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
15 godina
protjeran

A pola klinaca misli da je COD najprodavaniji, najbolji jer nisu čuli za BF i nastavke BF jer previše igraju COD a COD je za mene glupost koja je kad je izašao black ops koštala 500kn a po meni vrijedi manje od 300kn a BF 500 ali svejedno bolje da je BF jeftin jer je bolji od COD.

17 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Call of Duty je meni tolko glupa igra... Ides po mapi i samo se ubijas pa zagines pa se ozivis pa ubijas i tako vec 6 nastavaka,,

Dok Battlefield .. uh :)

Da, Battlefield je znatno drugačija igra. Krećeš se po karti, umireš i gineš, iznova se stvaraš pa usmrtiš i tako već 5 nastavaka. Dok CoD, uh:)

Zaista, glupost je beskonačna.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 19:26 (naxeem).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma kakvo kretanje po karti.Supply box pod noge/one man army perk i spammaj GL.Šteta kaj će u MW3 i  BF3 to counterati {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 19:56 (Timon).

0 0 hvala 0
15 godina
Owned!!! ;-)
Ajmoooooooo!!!!!!!!!!
16 godina

Battlefield i Call of Duty jednako je usporedbi Football Managera i Fife. Imaju istu tematiku ali drugačiju izvedbu i gameplay. Odustanite!

15 godina
dreammaker kaže...

Battlefield i Call of Duty jednako je usporedbi Football Managera i Fife. Imaju istu tematiku ali drugačiju izvedbu i gameplay. Odustanite!

To usporeduju ovi koji su krenuli igrati BF serijal od BC2 .. zalosno je kad neznaju sta je BF ..

Specializing in online warfare since 1942
15 godina
Genije kaže...

A pola klinaca misli da je COD najprodavaniji, najbolji jer nisu čuli za BF i nastavke BF jer previše igraju COD a COD je za mene glupost koja je kad je izašao black ops koštala 500kn a po meni vrijedi manje od 300kn a BF 500 ali svejedno bolje da je BF jeftin jer je bolji od COD.

Kaj je sezona ludih gljiva kod vas? {#}

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko ///// Xf: shapina
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 20:32 (Gunner11).
17 godina
neaktivan
Gunner11 kaže...
Genije kaže...

Kaj je sezona ludih gljiva kod vas? {#}

Odakle vadite te cijene? Igre koštaju upola toliko.

15 godina
protjeran

Kod mene u Dubravi je očito ja ima kažem za BF oni ma šuti COD je najbloji još se oče kladit s tobom da je COD bolji. A svi oni nemaju pojma o kompjuterima ni o ničemu svi padaju razrede jer stalno igraju COD2 svaki ti se smije ako nemaš barem 500 sat na COD. Oni misle ako promjeniš kućište kompa na nekom od 10g da možeš igrati bilo kpju igricu i kad preneseš sve komponente u novo kučište. Jedanput mi se mali smijao jer nemam 500 sati na niti jedom COD-u nego više sati na BF a ja mu kažem ja barem prolazim sa 5 a ti padaš sa 1.{#}

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

di je najjeftiniji preorder za battlefield 3? ali da je siguran? neda mi se čitat temu i tražit

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Base host, ali dobiješ samo key. 

Moj PC  
1 1 hvala 2
16 godina
moderator
Genije kaže...

svi padaju razrede jer stalno igraju COD2 svaki ti se smije ako nemaš barem 500 sat na COD. Oni misle ako promjeniš kućište kompa na nekom od 10g da možeš igrati bilo kpju igricu

Strava,nemoj nas strašit više,sanjat ćemo ružno{#}

BTW COD i je najprodavanija igra

سمندری ڈاکو
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Ima li kakav digitalni servis kao Steam da se ukucaju podatci karitce i da se skine igrica...posto vidim Steam vise nece imati EA igara..a na base hostu ne mogu jer nisam iz HR

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
SpyGi kaže...

Ima li kakav digitalni servis kao Steam da se ukucaju podatci karitce i da se skine igrica...posto vidim Steam vise nece imati EA igara..a na base hostu ne mogu jer nisam iz HR

Origin

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

hehe uplatit ću sutra 159kn na basehostu za battlefield 3

i jeftino je :)

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Nadam se da uskoro nee bit{#}

15 godina
protjeran
pirat kaže...
Genije kaže...

svi padaju razrede jer stalno igraju COD2 svaki ti se smije ako nemaš barem 500 sat na COD. Oni misle ako promjeniš kućište kompa na nekom od 10g da možeš igrati bilo kpju igricu

Strava,nemoj nas strašit više,sanjat ćemo ružno{#}

BTW COD i je najprodavanija igra

Loool ja sanjam ružno svake noći zbog toga kod mene samo par ima nešto normalno od kompa svi kod mene ostali imaju nešt staro po 7g pa se natječu. Ja i samo 3 prijatelja znamo šta je BF i igramo ga.

15 godina

Daj molim te obrati malo pažnju na pisanje. K***a te ja ne razumijem!!! {#}

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!
15 godina
Cerina15 kaže...

hehe uplatit ću sutra 159kn na basehostu za battlefield 3

i jeftino je :)

E al to ti nije Limited editon tj. nećeš dobit DLC. Eto samo da znaš pa sad kako hoćeš.

17 godina
neaktivan
Genije kaže...

Kod mene u Dubravi je očito ja ima kažem za BF oni ma šuti COD je najbloji još se oče kladit s tobom da je COD bolji. A svi oni nemaju pojma o kompjuterima ni o ničemu svi padaju razrede jer stalno igraju COD2 svaki ti se smije ako nemaš barem 500 sat na COD. Oni misle ako promjeniš kućište kompa na nekom od 10g da možeš igrati bilo kpju igricu i kad preneseš sve komponente u novo kučište. Jedanput mi se mali smijao jer nemam 500 sati na niti jedom COD-u nego više sati na BF a ja mu kažem ja barem prolazim sa 5 a ti padaš sa 1.{#}

I ovdje na obali zagrebačka Dubrava slovi k'o leglo propaliteta...

15 godina
Battlefield 3

niš novo osim lotr-a na kraju

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 22:06 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
naxeem kaže...

Danny, odakle si ono ti? :D

{#}a nisu svi valjda.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Evo za vas koji se nemožete odlućit između "bc3 ili bf3" i MW3,ovaj dečko najbolje zna{#}

To nam je novi suborac na BFu 3,Bog nam pomogao ;=)

سمندری ڈاکو
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
naxeem kaže...

kakve to veze ima s icim i da je istina,a nije.

to sto jedna grupica prijatelja slucajno igra cod i "pada" u skoli odma cine sve ostale propalicama?

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Evo za vas koji se nemožete odlućit između "bc3 ili bf3" i MW3,ovaj dečko najbolje zna{#}

To nam je novi suborac na BFu 3,Bog nam pomogao ;=)

I mladi analitičar, da ne kažem da je grafika, ma kako je rekao, more than 1080p? wtf

Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Otisao ja iz Dubrave Emile, ima evo 2 godine. Al da budem iskren hvata me nostalgija svaki put kad prodem tamo. Iako mi je tu di sam sad ljepse ne sumnjam da cu opet u Dubravu kad tad. :)
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Otisao ja iz Dubrave Emile, ima evo 2 godine. Al da budem iskren hvata me nostalgija svaki put kad prodem tamo. Iako mi je tu di sam sad ljepse ne sumnjam da cu opet u Dubravu kad tad. :)

Eto, ti si primjer pristojnog dečka. Zašto se priča kako je Dubrava puna kriminalaca?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice