Na 6. slici sam pomislio da je pravi covjek.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja nezz oce li to biti na Steamu posto se situacija izmedju Steama i EA DMa zahuktava.
Par novih :)
Ovo je8eno dobro izgleda,fps godine??
nevermind
Jel će biti nekakve razlike između ps3 i pc-a*
Sad za ozbiljno,osim onih 40 igrača manje na serveru neće bit neke velike razlike između ps3 i pc verzije...link
Znam,gledao sam.Ma bitno da nema nikakve razlike,nije mi bed šta će biti manje 40 igrača,prožvakat ću to nekako. :D
Al ovo ću kupiti sjajno izgleda,nema šta:)
Par novih :)
Sve super ,samo su ima malo zubi shebani.
Sve super ,samo su im malo zubi shebani.
Mislis valjda "mu" (njemu), to je sve isti lik. I to sa zubima je namjerno a ne greska, te modele rade ljudi koji veoma dobro poznaju ljudsku anatomiju (a nemaju svi ljudi savrsene zube)...
Evo da i ja nešto stavim, ako nije već bilo super onda
http://www.gametrailers.com/news/battlefield-3-makes-its-console/3497
Na 6. slici sam pomislio da je pravi covjek.
i ja također,i na zadnjoj slici isto.
Jel će biti nekakve razlike između ps3 i pc-a*
Sad za ozbiljno,osim onih 40 igrača manje na serveru neće bit neke velike razlike između ps3 i pc verzije...link
Znam,gledao sam.Ma bitno da nema nikakve razlike,nije mi bed šta će biti manje 40 igrača,prožvakat ću to nekako. :D
Al ovo ću kupiti sjajno izgleda,nema šta:)
Neznam jesi li skužio ali ti je to trail sa pc,ali opet ne oćekujem drastićne razlike između pc i konzola.
Najvjerovatnije će se osjetit u detaljima tekstura i osvjetljenju.
hahahah koji luđak ovaj Jimmy
Evo Danny equipable knife bus imao u bf3,jesi sretan?
Kolko je lošija grafika na PS3.
Jedna zamjerka ide "destruction" modelu. 5.56 ne radi toliku štetu, niti približno. U videu doslovno otkida komade zida... No ok, izgleda zabavno!
Jedna zamjerka ide "destruction" modelu. 5.56 ne radi toliku štetu, niti približno. U videu doslovno otkida komade zida... No ok, izgleda zabavno!
cjepidlaka
Malo offtopic -far cry 3
Pa normalno da je lošija.. Kada je PS3 izašo 2006...
cjepidlaka
Kako kada, ovo mi je baš zapelo za oko. Ono WTF?! mi je bila prva reakcija no ok XD
Pa normalno da je lošija.. Kada je PS3 izašo 2006...
na PS3 će naravn biti lošija grafika jer je izašao 2006 pa danas većina igara zna na PS3 štakat jer je grafika slabija pa je problem u PS3 grafi i njenoj starosti.
Koje igre to štekaju na PS3 -.-, s time se jos nikad nisam susreo...
COD:BO,al dobro tu nije kriv ps nego treyarch.
Meni ovo super,zgleda sigurno će ić na mojoj telki u 1920/1040 1080p ako će imat podršku za 1080p :)
Meni ovo super,zgleda sigurno će ić na mojoj telki u 1920/1040 1080p ako će imat podršku za 1080p :)
Teško da će ići iznad 720p i to je ok. Grafika je vrlo dobra za ovu generaciju konzola. Bolje je od bc2 i to mi je skroz dovoljno. Još treba vidjeti u živo ali čini mi se da je dosta blizu killzoneu 3 a ima i destruction.
Teško da će ići iznad 720p i to je ok. Grafika je vrlo dobra za ovu generaciju konzola. Bolje je od bc2 i to mi je skroz dovoljno. Još treba vidjeti u živo ali čini mi se da je dosta blizu killzoneu 3 a ima i destruction.
Istina,brutalno će biti,još mp,ma jedva čekam ovo vidjeti,za sada po svemu viđenome najbolji fps godine. :)
Killzone 3
Killzone 3
Nebih rekao!
Killzone 3 igram svaki dan, nikad mi nije zastopalo...
Offtopic, sorry.