Patria nije hrvatski proizvod.
Gdje sam rekao da jest?
Gdje sam rekao da jest?
Gdje sam rekao da jest?
Dobro nisam mislio samo na tebe. Ali bio je razgovor o tome da ubace hrvatska oružja (HS i sl.) i onda se odjednom došlo na to da ubace hrvatske Patrie. Pa sam pomislio...
Ma neka degmana stave...
Ma to se netko salio na prosloj stranici, kao kupit cemo Patrije pa cemo sada biti "sila". Pa sam samo napisao da su poljske Patrije vec u afgasu i da jesu sila :D
Nesporazum jbg.
@g12356
Po tome bi stvarno bili karakteristicni, degman ima stvarno specifican izgled, za razliku od VHS-a koji izgleda kao famas
Ma neka degmana stave...
Ma ak će išta ubacivat nek ubace ovo. U odnosu na ovo M95 može samo otići doma i plakati mamici na ramenu :)
Ma neka degmana stave...
Ma ak će išta ubacivat nek ubace ovo. U odnosu na ovo M95 može samo otići doma i plakati mamici na ramenu :)
Nasli ste usporedivat pravu pusku sa m95. Pravit cu se da ovo nisam vidio. Samo jos mi fali da netko kaze da se mi
mozemo mjerit sa Amerima.
Usput receno ni HS nije Hrvatski pistolj, nego je zapravo prototip koji dobiven licencom preko magnum reasearch-a.
Možemo se mjeriti s amerima.
Zasto ga onda Springfield armoury licencira od nas, a ne direktno od Magnuma? Mogu li dobiti nekakav izvor koji potkrijepljuje tu tvoju tvrdnju?
i još k tome, Ameri nam dali 13 hummera.
pa postat ćemo svjetska sila ak tako nastave!
otišli ste u
kad smo već kod toga nije samo bitno što imamo nego i kolko toga imamo. Ovaj tenk M95 imamo samo 2 komada, tak da je to kod nas kao da nemamo ni jedan.
Ovako, želim igrat bf3 i imam nesto para ali nisam siguran kaj da kupim novo i kaj mi se isplati prodavat.
Bf3 bi htio igrat na medium i rađe ne smanjivo rezoluciju.
monitor: 22 incha , rezolucija: 1920*1080
ram: 2*2 gb
procesor: i5 650 3.20ghz (2 jezgre)
maticna: AS rock IIH55-12
napajanje 550 W
graficka: hd 5670hd 1gb
Ovako, želim igrat bf3 i imam nesto para ali nisam siguran kaj da kupim novo i kaj mi se isplati prodavat.
napajanje 550 W
Zamijeni procesor za nekog quada, ali nemoj mjenjat matičnu! Kasnije kad skupiš još novaca novu grafičku.
ajde mi preporucite neke procesore i graficke s zaokruzenim cijenama
(kupujem na jesen)
i zaboravio sam ako nesta treba vece napajanje recite jer se u to bas i ne kuzim
e da i ako mi bfbc2 malo lagga medium- high to je zbog prozesora ili graficke (valjda procesor ak njega prvo trebam kupit)
Procesor nije loš, sam BF koristi (ždere) jezgre, za ugodno igrajne ti je potreban quad, pa si kupi nešto tipa i5 750/760 ili i7 860. Taj što sad imaš prodaj.
ajde mi preporucite neke procesore i graficke s zaokruzenim cijenama
(kupujem na jesen)
i zaboravio sam ako nesta treba vece napajanje recite jer se u to bas i ne kuzim
e da i ako mi bfbc2 malo lagga medium- high to je zbog prozesora ili graficke (valjda procesor ak njega prvo trebam kupit)
za procesor ti se isplsti uzeti Phenom II 955BE,odličan je za igre,a sad ga možeš naći novog za nekih 800kn,a za grafičku ti treba nešto tipa HD 6850/GTX 460 za ugodno igranje na visokim postavkama...
ako cu graficku kupit na jesen koje su dobre za cijenu 1000- 1500
a vec ste odgovorili sorry ja spoooro pisem
napajanje 550 W
Proc je dobar za igre, ali ipak za BF 3 preporucujem quad.
Ipak da sam na tvom mjestu uzeo bi neku bolju grafu, npr 6850/6790/GTX 460.
Ipak bi islo glađe nego sa novim procom.Taj malo klokni i sve 5
Kad bi uzeo phenoma trebao bi uzeti i novu maticnu tako da...
kad jedan troll pocne, i ne opomene ga se, skuže drugi trollovi da mogu, pa se lijepo ova tema zaspama smećem.
Kad bi uzeo phenoma trebao bi uzeti i novu maticnu tako da...
a da,nisam obraćao pozornost na to,onda bi trebao uzeti neki i5 sa 4 jezgre,i miran je.a i što kažeš,nije ni ovaj procesor koji sad ima toliko loš,samo ga malo treba clockati.
Pogledaj Moj PC- Imamo skoro slicne stvari,ja vrtim BC2 na max postavkama i sve je uredno. Ne laggira mi sto se tice procesora i graficke,vrlo vjerovatno je do servera tj do moje veze.
grafičke vam nisu ni slične koliko vidim..
evo ga naso sam phenem ii 955 be za 810 i hd 6850 toxic (kaj god to znacilo) po 1300 kn
do jeseni nesta mozda smanji cijenu + prodam sto imam i ovo mi je super puno hvala
dajte fakat malo i o igri pričajte ;)
evo ga naso sam phenem ii 955 be za 810 i hd 6850 toxic (kaj god to znacilo) po 1300 kn
do jeseni nesta mozda smanji cijenu + prodam sto imam i ovo mi je super puno hvala
Erm
Whether you are in broad daylight or a dark tunnel you can turn on your flashlight and blind enemies.
ovo nisam znao :O
Whether you are in broad daylight or a dark tunnel you can turn on your flashlight and blind enemies.
To ce bit jedno veliko sranje sa tom baterijom.
nekako sam uvjeren da ce to dobro izbalansirat ;)
ne pase ti zato kaj kad ces se ti kampat neko ce iskocit ispred flešat te i zaklat te nozem ... .:P