Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.217.226
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Jack Sparrow kaže...

Mene zanima dali će taj Physical Warfare Pack biti dostupan i u digitalnoj verziji igre ili samo u kutiji. Pitam jer sam u nekoj temi na EA forumu pročitao kako neki govore da će taj Physical Warfare DLC biti dostupan samu onima koji kupe igru u kutiji, dok će Back to karkand biti dostupan svima.

Prema onome sto su do sada napisali, "Physical Pack" je vezan uz Limited Edition, a EA je onda odlucio jos dodati i "Back to Karkand" u pakiranje, ostali ce moci naknadno kupit "Back to Karkand" za cca 8-10$, ali "Physical warfare pack" se nece moci kupit naknadno, osim ako nece biti kao u BC2, gdje su te stvari iz Limited editiona se otključale kroz levelanje, umjesto da si ih imao otpocetka(ako si uzeo limited).

15 godina
Jack Sparrow kaže...

Mene zanima dali će taj Physical Warfare Pack biti dostupan i u digitalnoj verziji igre ili samo u kutiji. Pitam jer sam u nekoj temi na EA forumu pročitao kako neki govore da će taj Physical Warfare DLC biti dostupan samu onima koji kupe igru u kutiji, dok će Back to karkand biti dostupan svima.

niko nema taj Physical Warfare i LE u dig. u prodaji, tak da, izgleda da samo u box. ili sam mozda u krivu.

BTK se bude najvjerojatnije mogao kupiti digitalan, jer se i LE obican može.

LoL Nick (EU): hRay
16 godina
null kaže...
Jack Sparrow kaže...

niko nema taj Physical Warfare i LE u dig. u prodaji, tak da, izgleda da samo u box. ili sam mozda u krivu.

Što nije ovaj na game.co.uk s pljucama u digitalnom izdanju ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
15 godina
perkoxcar kaže...
null kaže...
Jack Sparrow kaže...

Što nije ovaj na game.co.uk s pljucama u digitalnom izdanju ?

ne, pisalo bi DOWNLOAD da je dig., a uvjeri se tako da pronaci battlefield 3 obicni, pa vidi razliku.

LoL Nick (EU): hRay
16 godina
Battlefield 3

Kupio sam na base-hostu, ali nisam dobio nikakav mail poslije uplate? Jel i vama tako?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Kupio sam na base-hostu, ali nisam dobio nikakav mail poslije uplate? Jel i vama tako?

Baš sam ja sad to htio pitati!

Vjerojatno cemo dobit kad im sjedne na racun ,kazu da treba vremena najvise 48 h ak se ne varam...

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 21:17 (NFSPredator0010).
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
thesekiman kaže...

Zvuči logično, ako je cijela mapa za 64 igrača, a Rush se igra s baze na bazu, jedna baza je četvrtina cijele mape. 64 igrača bi bilo too much za taj dio mape.

Da istina,al onda ništa od prebacivanja(jedna runda rush jedna conquest) osim ako nije na serveru i cq za 32 igraća.

A daj me malo je** u zdrav mozak. Sad ću se još morati spajati na različite servere da bi igrao RUSH i CQ samo zato jer hoću igrati s na punim serverima.

U BF3 će mape biti veće jer će biti napravljene za 64 igrača. Zar ne bi bilo logičnije da se u RUSHu igrače jednostavno natjera da se da se podjele u dvije veće skupine. Recimo evo jedna brainstorm ideja. Da se postave po dva para M-COMa. Pa kad se uništi samo jedan od ta dva para ide se dalje.

I sve me to sve više ljuti. Nadam se nečemu i onda dobijem (samo) prst u guzicu. {#}Što mi znači odlična igra kad će već od prvog dana podijeliti (našu) zajednicu na milijun komadića. Već sad ima puno previše modova a za svaki će se vjerojatno trebati spojiti na drugačiji server. Pogotovo zato jer recimo ja hoću igrati s maksimalnim mogućim brojem igrača na serveru.

Po nekoj mojoj računici već od prvog dana će biti 16 različitih setupa servera iz kojih će trebati birati prema vlastitim afinitetima i mogućnostima:

1. TDM
  2. SQDM
  3. RUSH
  4. CQ
  5. TDM HC
  6. SQDM HC
  7. RUSH HC
  8. CQ HC
  9. TDM - BACK TO KARKAND
  10. SQDM - BACK TO KARKAND
  11. RUSH - BACK TO KARKAND
  12. CQ - BACK TO KARKAND
  13. TDM HC - BACK TO KARKAND
  14. SQDM HC - BACK TO KARKAND
  15. RUSH HC - BACK TO KARKAND
  16. CQ HC - BACK TO KARKAND

Demokracija je u nekim slučajevima jako gadna stvar. Ako daš ljudima preveliku fleksibilnost i previše izbora jedino što dobiješ je gomila problema.

I zbog ovoliko modova garantiram da se ne ćemo nikad skupiti na jednom mjestu. Ista stvar se dogodila na Jokinom serveru.

BOL server R.I.P.

A kao šlag na tortu ne ću moći dobiti neka oružja ako ne napravim preorder točno pri određenom prodavaču.

Je** se tko god da si odgovoran.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 21:49 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Po nekoj mojoj računici već od prvog dana će biti 16 različitih setupa servera iz kojih će trebati birati prema vlastitim afinitetima i mogućnostima:

Back to Karkand neće biti objavljen prvi dan, tak da odmah možeš prepoloviti taj broj. Ostane ti samo 8.

HC igraju samo pi*kice, tako da i taj ostatak mozes prepolovit. Ostanu ti samo 4.

TDM će igrati pretežno CoD prebjezi.

SQDM ne igra nitko (normalan).

Tako da ti realno ostanu samo 2 moda: Rush i Conquest.

ZC_Someone kaže...
Pogotovo zato jer recimo ja hoću igrati s maksimalnim mogućim brojem igrača na serveru.

Onda ti ostane samo CQ 64 :p

Što je pretpostavljam i setup koji će Bug vrtiti bar prvih par mjeseci dok bude navala igrača...

16 godina
moderator
dekstroza kaže...

Back to Karkand neće biti objavljen prvi dan, tak da odmah možeš prepoloviti taj broj. Ostane ti samo 8.

Za ove koji preordaju LE bit će od prvog dana.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Za ove koji preordaju LE bit će od prvog dana.

Ne, sa LE ga  imaš otključanog odmah kad dođe, ali još nije poznato kad će biti objavljen.

Q: Is the Back to Karkand expansion pack exclusive to pre-orders?
A: No. You can also buy it separately if you do not pre-order Battlefield 3. Back to Karkand will be available the exact same date after the launch of Battlefield 3 no matter if you pre-ordered or buy it separately.

Q: When will the Back to Karkand expansion pack be released?
A: We have not yet announced the Back to Karkand expansion pack release date.

14 godina
protjeran
Battlefield 3

cek kaj brijete kolka ce bit cirka neka cijena na kraju sa svim DLC-ovima i extra pljucama?

Would you kindly STFU?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Domi Zagreb kaže...

cek kaj brijete kolka ce bit cirka neka cijena na kraju sa svim DLC-ovima i extra pljucama?

One million dollars! One million dollars!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja naručio Limited Edition na zavvi.com :D

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nemojte se previše uzrujavat oko broja igrača. Ionako sam već davno rekao da će server vrlo vjerojatno bit sa 32 slota, u krajnjem slučaju probamo sa 64 prvi mjesec, al odmah vam kažem da će to biti jako teško održavati.

Čak i na BF2 su bili najpopularniji setupi upravo sa 32 igrača, ali na najvećim verzijama mapa. Vjerujem da će biti i na BF3. Al vidjet ćemo kako će se razvijati situacija, još ništa nije sigurno.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Nemojte se previše uzrujavat oko broja igrača. Ionako sam već davno rekao da će server vrlo vjerojatno bit sa 32 slota, u krajnjem slučaju probamo sa 64 prvi mjesec, al odmah vam kažem da će to biti jako teško održavati.

Čak i na BF2 su bili najpopularniji setupi upravo sa 32 igrača, ali na najvećim verzijama mapa. Vjerujem da će biti i na BF3. Al vidjet ćemo kako će se razvijati situacija, još ništa nije sigurno.

Tak bi možda i bilo najbolje,da se može miješat rush s cq ili tebi najboljim modom TDM hahah

سمندری ڈاکو
15 godina
Battlefield 3

Stavite da se vrte Conquest i Rush

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Tak bi možda i bilo najbolje,da se može miješat rush s cq ili tebi najboljim modom TDM hahah

Mislim da ide samo TDM na server. :)

Zajebavam se.

Al da, svakako mislim da je 32 optimalan broj. Možemo probati sa 64 al jako sumnjam da će to raditi kako treba.

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
pirat kaže...

Zajebavam se.

Al da, svakako mislim da je 32 optimalan broj. Možemo probati sa 64 al jako sumnjam da će to raditi kako treba.

Trebao bi otpočetka biti 32 sa oba moda da lijepo razvaljujemo maksimalno jedni druge..

Siguran sam da će 64 biti fora odigrati tu i tamo, ali mislim da ti se ne isplati ni novčano ni sa ljudstvom održavati veći server..

A zasigurno ne prvi mjesec dok će još možda biti koji bug, a i neće svi kupiti / dobiti na vrijeme..

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 23:34 (NightShadow).
17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...

HC igraju samo pi*kice, tako da i taj ostatak mozes prepolovit. Ostanu ti samo 4.

TDM će igrati pretežno CoD prebjezi.

SQDM ne igra nitko (normalan).

Tako da ti realno ostanu samo 2 moda: Rush i Conquest.

Da su svi s forum koji igraju BC2 igrali samo na BUG serveru on bi bio u funkciji još i danas. Pogledaj samo koliki je popis ljudi u BC2 Nickovi temi. A server je dva puta umro jer nije bilo igrača. Mislim da ima punooo ljudi koji preferiraju druge modove i setup-e pa zato ni nisu dolazili na BUG server. Ne vidim zašto bi u BF3 odjednom bilo puno drugačije stanje.

dekstroza kaže...
Onda ti ostane samo CQ 64 :p

Mislio sam na maksimalni broj igrača dostupan po modu.

Ali istina, ako budem igrao BF3 i ako ostane ovakvo stanje s modovima ja ću se vjerojatno držati nekog 64 slot CQ servera. CQ mi je ionako najdraži mod.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 3:14 (ZC_Someone).
17 godina
Danny_HR kaže...
pirat kaže...

Zajebavam se.

Ako nista drugo bit ce skupo odrzavati takav server. Od pocetke ce bit vise ekipe no brzo ce se iskristalizirati neki broj stalnih igraca. Tako da osobno i ja podrzavam 32 igraca.

jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel moguće složit ovakav server

Mini-map: ON
2D Spotting (mini-map): ON
3D Spotting: OFF
Friendly Fire: ON
Crosshairs: OFF
Hardcore Damage: ON

nisam nikad radio server, ali čini mi se lijepa kombinacija normal i HC moda...

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

Neznam za BF3 ali na BC2 to ne ide tako. Čim izabereš HC mod, server overrida sve ostale postavke, gasi minimap, 3D spotting, Crosshair. Možeš jedino još izabrati da li želiš FF i 3rd person cam za vozila. Mada mislim da overrida i friendly fire.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 9:39 (thesekiman).
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Ako nista drugo bit ce skupo odrzavati takav server.

Cijena i isplativost su jedini upitni.

Bez znatne pomoći ne planiram održavati 64 slota. 32 još nekako...

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
red_bull kaže...

Ako nista drugo bit ce skupo odrzavati takav server.

Cijena i isplativost su jedini upitni.

Bez znatne pomoći ne planiram održavati 64 slota. 32 još nekako...

evo otvori topic ko bi ti htio pomoć u plaćanju. ja sam sigurno za. pa ako bude vise od 20 ljudi nek svako uplati po 50-tak kuna i imat će se za 5 mjeseci igranja... nije neka cifra 10 kuna mjesecno po glavi cca...

16 godina
ranko091 kaže...

Promillestube.de ima slične postavke,jedino šta je Health na normalnih 100% i crosshair je on meni se to jako dopada i tamo stalno igram. Za pomoč održavanja severa sam također ON {#}

16 godina
moderator
Battlefield 3

Nije problem nać 20 ljudi koji će dat po nekih 50kunića.

Veći problem je što dosta ljudi voli rush mod,a server sa 64 slota se nemože namijestit da mijenja rush/cq.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Nije problem nać 20 ljudi koji će dat po nekih 50kunića.

Veći problem je što dosta ljudi voli rush mod,a server sa 64 slota se nemože namijestit da mijenja rush/cq.

a to je 100% sigurno da se neće moć namjestit ili su to samo više špekulacije? možda se u dice-u odluče ubacit i takav setup... da se može iskoristit i puni cq mod i puni rush mod...

16 godina
moderator
ranko091 kaže...

a to je 100% sigurno da se neće moć namjestit ili su to samo više špekulacije? možda se u dice-u odluče ubacit i takav setup... da se može iskoristit i puni cq mod i puni rush mod...

Potvrdio dice 32 igraća max u rush modu,al možda se to promijeni...

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Potvrdio dice 32 igraća max u rush modu,al možda se to promijeni...

ma ne... mislio sam na servere... da vrte sa 64 cq na 32 rush... znam da bi kikalo igrače koji su višak i da nije baš zgodno, ali možda da ponude za ljude koji uzmu 64 slota da kad se promijeni na rush da razlomi na dva dijela ekipu i zavrti dva rusha, umjesto jednog uz kickanje viška...

17 godina
neaktivan
Obzirom na avione i veće mape ja bih vrlo rado samo CQ, ali teško je odabrati kad ekipa voli i rush, uključujući mene.

Vidit ćemo kad stigne beta ili u prvim danima nakon izlaska igre. Onda ćemo odlučiti i o serveru i o svemu.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice