- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

BF 3 je nasljednik BF2 ali BC2 ima sličan multiplayer (osim što se tamo ne voze lovci) pa možemo reći da je nasljednik BC2 multiplayera.
Pa i ovdje će se sad moći voziti lovci, ali svejedno po gamplayu i još nekim sitnicama to je više nastavak BC2 nego BF2.
Mora im se stvarno priznati da imaju talentiran tim umjetnika. Gledano sa tehnicke strane ovo je stvarno vrh vizualne i audio prezentacije nekog ratovanja.
Bez obzira da li malo skrenu od bf2 koncepta vise na bc2 vjerujem da ce osjecaj i atmosfera biti jedinstvena. Njihovom timu treba skinit kapu.
E3 iza scena.
gospdine pirat zamolio bi vas da nađete negdje čitavu prezentaciju sa E3 o battlefildu 3 i postate link po mogučnosti neki HD il da se moze cak i skinut HVALA
gospdine pirat zamolio bi vas da nađete negdje čitavu prezentaciju sa E3 o battlefildu 3 i postate link po mogučnosti neki HD il da se moze cak i skinut HVALA
Pa evo...:)
HD Multiplayer
HD Singleplayer
HD Frostbite 2 Features Trailer
Ovaj multiplayer ce bit strašan s tim gradskim bitkama i destrukcijom,grad na početku runde i na kraju Oće bit BUG servera?
Ovaj multiplayer ce bit strašan s tim gradskim bitkama i destrukcijom,grad na početku runde i na kraju Oće bit BUG servera?
bit ce bug.hr HARDCORE Battlefield 3 hihihihi
DICE je izbacio HC jer su priznali da to igraju samo pić*ice šalim se naravno
Na ovoj zadnjoj slici koje je postavio Domi sam primjetio da nema ni jednog medica u squadu igrača kojeg se prati, a sam igrač u ruci drži M249, dali to znači da ćemo moći stavljati sva oružja na sve klase?
Na ovoj zadnjoj slici koje je postavio Domi sam primjetio da nema ni jednog medica u squadu igrača kojeg se prati, a sam igrač u ruci drži M249, dali to znači da ćemo moći stavljati sva oružja na sve klase?
bas me zanima oce bit HC moda daj boze :D
bit ce bug.hr HARDCORE Battlefield 3 hihihihi
Oće kuac !
Koliko sam skuzio iz ovih Domijevih SS-ova, vidi se da ce biti neki squad leader ili commander u squadu, ima zvijezdicu pored imena, jedino je pitanje da li ce on imati neku ulogu ili zvijezdica ide samo da se zna tko je napravio squad.
Tenk ima dva health bara. Ovo [Attackers] pored imena je bespotrebno, ali to je mozda samo sada tako, vjerovatno ce tu biti clan tag. Na 4.toj slici di je tenk vide se dva "A" bomb site-a, možda bug. Kill 100 bodova, assist 30, M-Com attack kill bonus 20, šemu bodovanja su vjerovatno uzeli prema BC2, što je po meni ok.
Nadam se da su bar djelomično prihvatili kritike na račun bodovanja koje su dobili od igrača i da će dodati više bodova za timske akcije.
Mislim da bi armanje na M-comu trebalo donijeti više nego kill, isto tako za uzimanje zastave. Čisto da se ekipu "natjera" da se trudi za ekipu a ne samo za sebe.
Sve što je timski odrađeno trebalo bi donijeti više bodova, isto tako bih volio da se više bodova dobiva u određenom krugu oko svog skvada i u skvadu općenito nego van njega.
Također jer bi to natjeralo ekipu da se drži skupa.
Upravo tako, neka za killove stave samo neku siću, a za team akcije duplo više, tako da se gadove natjera da ne igraju cod style.
Upravo tako, neka za killove stave samo neku siću, a za team akcije duplo više, tako da se gadove natjera da ne igraju cod style.
A ovaj radijus oko skvada u kojem se dobiva više bodova bio bi koristan za ekipu poput Co7. :)
Danny - na zastavi B
Pirat - na zastavi B
Kuky - na zastavi B
Co7 - na zastavi D, na potpuno drugom kraju univerzuma.
Danny - "E draž, rezaj nas ubili nas svu trojicu."
Co7 - "Di ste? Ja sam na D."
Jel bilo sta receno o sistemskim zahtjevima, nisam bas pratio. Tnx!
Ima medica. Taj igrač Rollethepo... nešto je medic. Pogledaj na HD filmiću koji je stavio Pirat. Isto tako na 36 sekundi se vidi gdje pogiba medic i ima 157/200 metaka.
Već vidim ponovno LMG sprejanje klanova po serverima. Bilo bi mi draže da su mu dali M16 ili M4 kako već...
A ovaj radijus oko skvada u kojem se dobiva više bodova bio bi koristan za ekipu poput Co7. :)
Danny - na zastavi B
Pirat - na zastavi B
Kuky - na zastavi B
Co7 - na zastavi D, na potpuno drugom kraju univerzuma.
Danny - "E draž, rezaj nas ubili nas svu trojicu."
Co7 - "Di ste? Ja sam na D i SVE SAM POBIO SAM; DIZEM ZASTAVU! Koji k ..... se izlezavate!."
Ima medica. Taj igrač Rollethepo... nešto je medic. Pogledaj na HD filmiću koji je stavio Pirat. Isto tako na 36 sekundi se vidi gdje pogiba medic i ima 157/200 metaka.
Već vidim ponovno LMG sprejanje klanova po serverima.
Ja ostajem vjeran svom inženjercu sa sačmom. :)
Za medica je zadužen pica Dado.
taman dok ja pišem popravni kolokvij. jeej -.-
Ja ostajem vjeran svom inženjercu sa sačmom. :)
Za medica je zadužen pica Dado.
you have my axe!
cekajte ja nisam gledao ovo live ,gdje to sad mogu pogledat?
Kako može biti open beta ako moraš imati moh da bi je igrao. lol?
Zato velim, s*ebali su nas ko mačke !