- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nazalost to je skoro pa potpuna istina
jedini original cod-ovi su cod1,exp united off,cod2 i modern warfare.
ovi novi sto izlaze svakih 6 mjeseci su samo expanzije sa novim mapama i nekom novom mogucnoscu u multiplayeru
samo daj pare daj pare daj pare
očekivao sam više, puno više od mp gameplaya. i dalje niš ne znam osim da je savršena grafika u mp-u
ovo je nesto najbrutalnije kaj sam vidio! ono na kraju mp videa kad se odlomi dio zgrade, vrhunac!!
Vauuuu *__________*
Vauuuu *__________*
P90? PSG1? PM63?
Vauuuu *__________*
i pecheneg ;)
očekivao sam više, puno više od mp gameplaya. i dalje niš ne znam osim da je savršena grafika u mp-u
Pa gamplay zamisli kao Battefield 2 sa uništivim okolišem, boljom grafikom, većim mapama 64 igrača i to je to.
lol ime na slici, lost in stockholm :D
trebat će prava mašina za ovo čudo, trebat ću ipak uzet skuplji komp, samo za kolko?
Anyone else feels horny?
Ne, još od prvih najava su rekli da će biti 4 igrača u squadu.
Ne, još od prvih najava su rekli da će biti 4 igrača u squadu.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
jos jedan i bilo bi TAMAN!!!
nemoze ni bog vise pomoc activisionu satrat ce bt3 cod...ja mislim da nakon ovih par prezentacija svi znaju ko je kralj i ko je bolji...nemam rjeci za ovaj tank video stavia san zvucnike na 100 i bas na 100 jadni susjedi JAOOO MISLE DA JE OPET POCEO RAT
Evo produzene verzije tank videa
Neznam da li znate ali najavljena je open beta na E3-u koja dolazi u rujnu
Znači izlazi 25.10. a 1.11. su svi sveti tj. praznik :)
Čini mi se da su klase iste kao u BC2. Ono u Parizu nisam vidio ništa drugo osim klasa iz BC2. I medic opet LMG ?
Valjda vam je jasno da teško da će doslovce pokopati COD jer on ima svoju pobliku kojoj nije bitna ta bf3 grafika nego sam gameplay, editiranje klasa i sl.
Puno igrača COD-a sam čuo kako govore da im je BF stil igre prespor i radi toga ne vole igru itd.
Al ja se nadam da će barem po broju prodanih igara nadmašiti MW3. Odnosno želio bi to jer ovo što activision radi sa tim serijalom je previše. Pa da počnu neke vece promjene uvoditi ili barem samnjiti cijenu same igre, ako ne i dlc-a.
Da bude onako velika mapa u mp-u.
Mislim na onu sa tenkovima.
Uffffff...
jer ovo što activision radi sa tim serijalom je previše. Pa da počnu neke vece promjene uvoditi ili barem samnjiti cijenu same igre, ako ne i dlc-a.
Koliko sam vidio oni jos vrte stari engine.
Grafika je potpuno ista kao i u mw2,samo su malo bolje puskice dizajnirali.
Ali ima jako puno djece kojima je COD najbolji i zato ce ga uvijek netko kupovati.
Zakaj još uvijek u svakom drugom postu spominjete COD?
Nema mi to smisla...
Zakaj još uvijek u svakom drugom postu spominjete COD?
Nema mi to smisla...
Ma samo se opraštaju od CoD-a ...
Nadao sam se da ce nesto usrati i da necu kupit bf 3. ali izgleda da vec sada moram poceti stediti za novi picek. god damn
totalno mi se sviđa ovo klanje s nožem :-D
Nadao sam se da ce nesto usrati i da necu kupit bf 3. ali izgleda da vec sada moram poceti stediti za novi picek. god damn
Kako možeš ne štedjeti ja štedim od početka godine kad sam čuo da će izaći BF3 jer ipak to je BF3 nasljednik BFBC2