moj idealni battlefield 3 bi bio da su sva pravila kopirali iz kraljevskog battlefielda 2 naravno na frostbite 2 engine-u i to je to.
PUN POGODAK!!!NE MOZE BOLJE!!!
moj idealni battlefield 3 bi bio da su sva pravila kopirali iz kraljevskog battlefielda 2 naravno na frostbite 2 engine-u i to je to.
PUN POGODAK!!!NE MOZE BOLJE!!!
Ukidanje vozila i dedi servera. Prelaze na Quake engine jer Frostbite nema smisla. U potpunosti izbacuju squadove i klase.
ćekaj ovo si ti samo sinoć imao noće more jel? nisi nigdje pričitao ili čuo tako groznu informaciju možda??
Ukidanje vozila i dedi servera. Prelaze na Quake engine jer Frostbite nema smisla. U potpunosti izbacuju squadove i klase.
ćekaj ovo si ti samo sinoć imao noće more jel? nisi nigdje pričitao ili čuo tako groznu informaciju možda??
sarkazam ..
sto se mene tice neka kopiraju BF1942 i to je to
Fora mi je kak neki ljudi pljuju po CoD-u da ne uvodi ništa novo svakim nastavkom, a onda istovremeno zahtijevaju da BF3 bude skroz isti kao i BF2 samo s boljom grafikom. :p
"Of course there are things we will not be showing at E3, including the game’s extensive co-op campaign, the introduction of Team Death Match mode and the Battlefield 3 Battlelog."
Neka ubace još i Search & Destroy i onda bi mogli pokopati CoD
Ili ne? BF bi izgubio svoju jedinstvenost.
A ta jedinstvenost je...siromaštvo game modova?Super ak izgube tu jedinstvenost.
Fora mi je kak neki ljudi pljuju po CoD-u da ne uvodi ništa novo svakim nastavkom, a onda istovremeno zahtijevaju da BF3 bude skroz isti kao i BF2 samo s boljom grafikom. :p
zato sto su pravila u bf2 savrsena
u bf3 nece biti squad komandera sto je po meni glupo,u bf2 si mogao obraniti zastavu ako skines squad komandera i onda lijepo imas vremena poskidati sve druge clanove squada polagano a ovdje toga nema jer ce se svi moci spawnati na bilo kome iz squada
sto je za mene bf veterana blago receno GLUPO DO BOLI!
nepostojanje team komandera isto glupo,nekad je jako lijepo biti team komander zavuci se negdje i igrati se sa "mravima" i pomagati svome teamu
a zadnji cod koji sam odigrao je prvi modern warfare ovi novi me jednostavno nisu nicim privukli,kao BF igrac osjecam se klaustrofobicno u zbijenim mapicama cod-a
Ma znam da, ono sam napisao iz zajebancije. Ali kako su krenuli, nebi se čudio sličnim modovima. Sad je Co-Op kampanja tu, TDM, Battlelog, vidi se da podilaze masi.
U cemu je problem u cooperative nacinu igre? Ako imas SP kampanju zasto ne imati i co-op?
Gdje ima najeftinije za preorderat i dal da ipak još pričekam? Da ne bi možda bila još kakva pogodnost kasnije?
Gdje ima najeftinije za preorderat i dal da ipak još pričekam? Da ne bi možda bila još kakva pogodnost kasnije?
Base Host
Ma znam da, ono sam napisao iz zajebancije. Ali kako su krenuli, nebi se čudio sličnim modovima. Sad je Co-Op kampanja tu, TDM, Battlelog, vidi se da podilaze masi.
U cemu je problem u cooperative nacinu igre? Ako imas SP kampanju zasto ne imati i co-op?
Pa nisam nigdje ni rekao da je problem, dapače, još bolje. Samo kažem da su krenuli tim trendom i podilaze većini, TDM kao najpopularniji mod, MW2 je imao Co-Op, MW3 ce imati Co-Op za 4 igrača, mora ga imati i BF, CoD: Elite je najavljen, a sad i Battlelog. Vidi se da DICE ne želi biti u zaostatku, e sad koliko će to utjecati na BF comunity i kako ćemo mi to prihvatiti, to će se tek saznati.
Pa nisam nigdje ni rekao da je problem, dapače, još bolje. Samo kažem da su krenuli tim trendom i podilaze većini, TDM kao najpopularniji mod, MW2 je imao Co-Op, MW3 ce imati Co-Op za 4 igrača, mora ga imati i BF, CoD: Elite je najavljen, a sad i Battlelog. Vidi se da DICE ne želi biti u zaostatku, e sad koliko će to utjecati na BF comunity i kako ćemo mi to prihvatiti, to će se tek saznati.
TDM je imao i bc. Co-op je imao bc, samo ne PC. Elite i Battlelog je novo tak ga niko nije imao.
Jel se zna kakvi su to novi modovi,koji je cilj?
TDM je imao i bc. Co-op je imao bc, samo ne PC. Elite i Battlelog je novo tak ga niko nije imao.
TDM i SQDM nije isto. Isto tako Co-Op prelaženje kampanje i Co-Op Onslaught Mod za 4 mape nije isto, a Onslaught na PC-u ni ne postoji tako da nismo imali prilke okusiti Co-Op u BF-u.
Jel zna neko kako se na EA download Manageru tj. Originu mijenja contact email adresa?Znate što mislim ono ko što na steamu možeš promijenit adresu.Jer bi frend prodao frendu BC2 a nemoze mu s ovom adresom
Pa nisam nigdje ni rekao da je problem, dapače, još bolje. Samo kažem da su krenuli tim trendom i podilaze većini, TDM kao najpopularniji mod, MW2 je imao Co-Op, MW3 ce imati Co-Op za 4 igrača, mora ga imati i BF
Pa naravno, singleplayer kampanja + mogucnost igranja preko interneta = coop. Nema to puno veze sa CoD-om, iskreno bilo bi mi cudnije da ga nema... Davno prije blo je vrijeme kada je svaki FPS omogucavao coop nacin igre, danas je to nesto sto je uglavnom zanemareno osim na konzolama. Sto je steta.
Ali ako ce kampanja biti tipicna kao za sve novije FPS-ove koje sam igrao (znaci nevjerojatno lagana) onda je zabava iz cooperativa veoma upitna. Coop briljira u jako teskim igrama...
Jesi li ti ustao na krivu nogu??
Jesi li ti ustao na krivu nogu??
Tvoj nick sve govori !
Normalno da će podilaziti većini i uvesti TDM mod, pa cilj im je da zarade i prošire fanbase. Nisu indie developeri da rade igre iz čistog hobija i neku sitnu zaradu. Ako se nekome ne sviđa TDM, nitko ga ne tjera da ga igra. Osobno ne vidim u čemu je problem, TDM mod za brzu zabavu ili navikavanje prije prelaska na glavni timski mod, kako se već zove (nisam nikada igrao BF do sada).
Za jedan dan je EAova konferencija za E3 i tamo je najavljen prvi MP trailer.
http://e3.gamespot.com/press-conference/ea-e3/?tag=content_nav%3Bvideo%3Bea
Ma nemoj.
Već je pirat dao link :) btw. jel ima kakve šanse da beta bude prije početka škole,8. mjesec??
ima, naravno da ima. bit će šanse dok god ne jave dajsovci datum izlaska bete ;)
Valjda će biti nekakva druga šansa za ulazak u betu od kupnje šugavog MOH-a. Za Gears 3 betu je bilo dovoljno samo predbilježiti se za igru i upadaš.
Kak je ono islo sa bc2 betom,isto si se pribiljezio i poslali su ti key ili si morao kupit neku igru?
Kak je ono islo sa bc2 betom,isto si se pribiljezio i poslali su ti key ili si morao kupit neku igru?
nisi niš morao kupiti. tad su bili još kolko tolko pošteni :)
12:30PM PDT je EA-ov live stream. Jel netko zna kad je to po našem vremenu, ne snalazim se po tim vremenskim zonama.
Mislim 21:30.
12:30PM PDT je EA-ov live stream. Jel netko zna kad je to po našem vremenu, ne snalazim se po tim vremenskim zonama.
mislim da je to kod nas 21:30
mislim da je to kod nas 21:30