- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ak je bug: Team 1 has no faces. Team 2 only has faces.
onda ja mislim da je ovak:
No dobro o cem vi brijete je fakat ne kuzim?
No dobro o cem vi brijete je fakat ne kuzim?
Nadrealizam i te spike.
Spamamo o bugu u igri zbog kojeg se jednom timu vidi samo lice, a drugom sve osim lica :)
Ak je bug: Team 1 has no faces. Team 2 only has faces.
onda ja mislim da je ovak:
Možda,a možda želi reć da samo u timu 2 imaju lica,dok u timu 1 nema...
Nadam se da engineer u BF3 neće imat prigušivać il nek barem stave to po izboru kako ko oće
Nadam se da engineer u BF3 neće imat prigušivać il nek barem stave to po izboru kako ko oće
To bi bilo odlicno. Meni toliko nije u toj klasi smetalo, ali kod recona mi je smetalo sto nije bilo vise modifikacija.
Te nemogucnost micanja prigusivaca na nekim snajperima.
A na kojim snajperima jos? Gdje si vidio na 50cal. prigusivac?
Mislio je na prigusivac u igrici a ne za stvarno... bolje da nemaju prigusivac i tako ih tesko otkrit..
Kad bi igra trebala izać?Negde u 10-tom mjesecu?
Kad bi igra trebala izać?Negde u 10-tom mjesecu?
Početak 11tog mjeseca.
Ok,al to je onda sveukupno 3 metra dugacko hahahaha
Teško da nećeš čuti taj kalibar, čak i sa prigušivaćem.
Tako se čuje 5.56 sa prigušivaćem (obrati pozornost na odbijanje zvuka), sada razmisli koliko zapravo .50 može biti "tih"... Naravno, pitanje je koliko bi ga u igri napravili tihim...
edit našao i .50 sa prigušivaćem:
Nije baš tiho...
Pogledajte malo filmice od ovog Gunrunnersusa ;)
Ima svega,pa usporedite u igri i live. :)
https://www.youtube.com/user/Gunrunnersusa#p/u/93/_C4BTxIWXj4
Pa čak i 9 milimetarski VSS koji je integralno prigušen nije baš tako tih iako je municija podzvučna.
Isto tako SVU koristi standardnu 7.62x54 mm (kao i Dragunov odnosno SVD u Vietnamu) gdje je prigušivač jako malih dimenzija te služi samo za otežavanje triangulacije pozicije snajperista, a ne da bude onakav stealth kao u BC2 - onako tih nije ni prigušeni .22LR!
Najbolji vam je kanal https://www.youtube.com/user/FPSRussia ima puno oružja a i lik je kralj
E ja sam kupio cd key na Base-Host-u i stici ce mi kada igra izađe i sada me zanima gdje će to meni stići na e-mail gdje? bijim se da ne pobrišem. Ako je itko kupio nešto preko toga neka javi i objasni gdje je dobio kupljeni cd key
E ja sam kupio cd key na Base-Host-u i stici ce mi kada igra izađe i sada me zanima gdje će to meni stići na e-mail gdje? bijim se da ne pobrišem. Ako je itko kupio nešto preko toga neka javi i objasni gdje je dobio kupljeni cd key
Doći će ti u Inbox nakon release-a. Jednostavno pazi da ne obrišeš, ali uvijek možeš kontaktirati čovjeka da ti ponovno pošalje...
Danas su na twitteru otkrili da je u UK dostupan Battlefield 3 Limited Edition: Physical Warfare Pack za preorder.
Malo više detalja.
A uskoro će otkiriti preorder bonuse i u drugim zemljama.
Samo se nadam da te dodatne sadržaje neče naplačivati više od standardne igre jer kolko vidim na game.co.uk žele 5 funti više za taj Physical Warfare Pack nego za samo limited edition, dok je na gamestation.co.uk cijena za obje verzije ista.
Treba još vidjeti kako će se stanje razvijati.
Ako ce biti i za ostale zemlje neki bonusi, hocemo li i mi koji smo vec napravili preorder to dobit ili sta? Al ga kompliciraju s tim bonusima. Pohlepnici...
Danas su na twitteru otkrili da je u UK dostupan Battlefield 3 Limited Edition: Physical Warfare Pack za preorder.
Malo više detalja.
A uskoro će otkiriti preorder bonuse i u drugim zemljama.
Samo se nadam da te dodatne sadržaje neče naplačivati više od standardne igre jer kolko vidim na game.co.uk žele 5 funti više za taj Physical Warfare Pack nego za samo limited edition, dok je na gamestation.co.uk cijena za obje verzije ista.
Treba još vidjeti kako će se stanje razvijati.
Ništa ti se ne naplaćuje više to svi dobivaju koji preordaju limited edition sa ova dva stora
Ubijaju sa ovim mapama, expansion packovima itd. Koliko ih već ima najavljenih a igra je još mjesecima do izlaska. Bit će gori od Activisiona kako su počeli.
Exclusive weapon i exclusive weapon mod? Znači li to da oni koji kupe standardnu verziju ne će imati pristup tome? Tj. moraju možda kupiti ta oružja?
Ak je tako već mogu reći da mi se BF3 sviđa 20% manje.
To i mene zanima.
Jel se zna da li će to stvarno biti ekskluzivna oružja ili možda ipak samo rani unlock kao što je bilo sa BC2 limited edition?
To i mene zanima.
Jel se zna da li će to stvarno biti ekskluzivna oružja ili možda ipak samo rani unlock kao što je bilo sa BC2 limited edition?
Ja sam prvo pomislio da je to sigurno rani unlock ali pogledaj da za DAO-12 SHOTGUN baš piše DAY 1 ACCESS.
Dok za Type 88, flash supressor i flechete ammo piše da su exclusive.
Ne sviđa mi se to.
Ako će stvarno biti ekskluzivna onda možemo očekivati poslje i 5$ za UK pack, pa 5$ za US pack pa 5$ za Njemački pack...
Plaćanje map packova i ekspanzija još mogu nekako provariti, ali ako će prodavat oružje po oružje... to nije u redu.
Ajd da je igra free to play, ali u igri od 60$ očekujem da svi imaju pristup svim oružjima...
al nema nam šta smetati-nećemo kupiti. može biti zabavno i bez dodataka.