Imat ćemo s kim igrat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imat ćemo s kim igrat
Samo nek dođu CoDovci. Nakon vatrenog krštenja u BC2 da se i ja malo iživljavam na nekome sad kad sam se malo više priučio BFu.
Mislite li da ima šanse da srede lagg i hbox? Ne samo mislite li, nego jesu li šta spominjali ovi iz DICEa o tome? :/
Mislite li da ima šanse da srede lagg i hbox? Ne samo mislite li, nego jesu li šta spominjali ovi iz DICEa o tome? :/
Nadam se da neće
Ovi iz dajsa govore da će sad sve radit odlično.
Nadam se da nece bit problema sa hd audio managerom...
Nadam se da neće
Pa sredili su to u MoHu i Vietnamu. Ne će valjda opet to sje***.
Nadam se da neće
Za moh neznam ali u vietnamu je hitbox smijesan,tamo se metci lijepe samo opleti po ljudima i padaju kao glineni golubovi,ako bude takav u bf3 nece valjat nikako.
ako te pogodim u uho treba ti otpasti uho. točka.
Ali i oružja u Vietnamu su jača i skoro nemaju recoila pa je i zato puno lakše ubijati.
Zapravo kad bolje razmislim meni hitbox u BC2 trenutno radi dobro. Nek ga očiste od bugova i vuk sit a ovce na broju.

Zapravo kad bolje razmislim meni hitbox u BC2 trenutno radi dobro. Nek ga očiste od bugova i vuk sit a ovce na broju.
Radi malo bolje nego u početku ali shutka zna zaštekati još uvijek :(
Vraga radi bolje, redovito me ubiju sekundu nakon sto sam otrcao iza zida...Nadam se da u BF3 toga nece biti.
Mislim ako su profesionalci zasto to ne poprave?
Ali i oružja u Vietnamu su jača i skoro nemaju recoila pa je i zato puno lakše ubijati.
Kod mene je interesantno da neke puške rade super neke ne.Iako nekužim kako ali činjenica je da sa g3 i onim sniperima tipa vss nemogu pogodit ništa.Dodjem sa vss-om dva metra iz protivnika ,naciljam i,pucam i apsolutno ništa.Nije bilo samo na jednom serveru nego svugdje. Nekad ga i pogodim ali meci toliko kasne da je to prestrašno.Sa g3 nemogu raznjet minu a uzmem pištolj i mina ode iz prve.lol Ima još jedna pljuca slična vss-u i ta mi je još gora.Dok recimo uzmem gol i derem bez problema.Kako,zašto,nemam pojma
Meni je taj G3 užasan,neprecizan i malo metaka,nikad ne igram s tim
Zašto platiti igru koju ti kroz cijeli serijal serviraju sa istim nemalim bagovima? Kako da cijenim to? Ljuti me to užasno. Ko da su nesposobni, ne mogu maknuti lagg i srediti hitbox - dvije glavne stvari takoreć! -.-
Zašto platiti igru koju ti kroz cijeli serijal serviraju sa istim nemalim bagovima? Kako da cijenim to? Ljuti me to užasno. Ko da su nesposobni, ne mogu maknuti lagg i srediti hitbox - dvije glavne stvari takoreć! -.-
zato sto si oni to smiju dopustiti.svakim su nastavkom dali nesto novo i pored svih tih problema opet je igra odlicna.a ne activision i njegov ispljuvak od coda.
Nadam se da neće
Za moh neznam ali u vietnamu je hitbox smijesan,tamo se metci lijepe samo opleti po ljudima i padaju kao glineni golubovi,ako bude takav u bf3 nece valjat nikako.
ajde se ti onda prijavi u legiju stranaca pa ce ti bit hitbox pravi kakav si uvjek zamisljo kad ti je ovaj iz vietnama tako loš,jel ti si ipak pro na kvadrat...
zato sto si oni to smiju dopustiti.svakim su nastavkom dali nesto novo i pored svih tih problema opet je igra odlicna.a ne activision i njegov ispljuvak od coda.
Ma daj zabrijao si previše. Toliko si zabrijao da ti takoreć paše što igra lagga i hitbox ne radi. Očito DICE dobro radi onaj dio posla koji se tiče manipuliranja svojim fanovima.
Ma daj zabrijao si previše. Toliko si zabrijao da ti takoreć paše što igra lagga i hitbox ne radi. Očito DICE dobro radi onaj dio posla koji se tiče manipuliranja svojim fanovima.
nisam ja nista zabrijao,meni igra radi super,istina ima lagga,ali sve je u granicama normale i sto se mene tice mogu normalno igrat.hitbox ko hitbox,nekad radi nekad ne,ne frustriram se previse oko toga,jer ima i drugih stvari za radit u igri.ima igrica koje imaju puno vise problema s hitboxom nego bc2.
neznam sto tebe muci,ali ja nisam lakouman da se mnome moze "manipulirati",kako si konstatirao u postu.to sto se meni svidja igra vise od ostalih je moj izbor i imam pravo na njega,a ti nisi u stanju to osporavati,isto kako i ja nisam u stanju osporavati tvoje probleme i misljenja.ja samo kazem da je dice puno kvalitetniji i kompletniji u izradi jer rade sve od temelja,pa im zato i promakne koja greska,ne rade copy/paste od serijala kao activison.i zato im se moze dopustiti tako nesto.
Ne, ne može im se dopustiti tako nešto!
Prestani uspoređivati BF sa CODom. Jer i to ovisi o mišljenjima koja nesmijemo osporavati kako i sam kažeš. Ne mogu, neću niti ne želim shvatiti takve kao ti koji tako flegmatično pričate da su svi nastavci imali lagga i problema sa hboxom, takoreć ne mareći hoće li se taj problem nastaviti i u sljedećem nastavku.
Prestani uspoređivati BF sa CODom. Jer i to ovisi o mišljenjima koja nesmijemo osporavati kako i sam kažeš. Ne mogu, neću niti ne želim shvatiti takve kao ti koji tako flegmatično pričate da su svi nastavci imali lagga i problema sa hboxom, takoreć ne mareći hoće li se taj problem nastaviti i u sljedećem nastavku.
a jeb*te i ti isto pricas ko da si imao neznam kakvih problema s igrom.
i btw ja NE usporedujem COD sa BF-om,nego ACTIVISON sa DICE-om,to su dva razlicita pojma.
jos nije igra ni izasla vec postoje konflikti uzrokovani nevidenim. Mene hitbox u bc2 hebe isto ko i lag u novom codu. ali u bf3 jos nije izasao. hocemo li u 11 mjesecu svuci gace jos jedamput vidjecemo.
Pa kad će više taj bf3 nemogu ga dočekat.
to te ja pitaaam , da konacno sravni s podom cod i da ljudi pocnu igrat nesto tehnoloski napredno , uuu ovo ce bit prva igra koju cu kupit xd >.<
http://www.sarajevo-x.com/scitech/tehnologija/clanak/110507060
Je li ovo istina? Ako da... Mislim stvarno... Dosta je rata ovdje bilo!
ooo jea!
bice uzivancije
jel možemo skrenut s misije i otić na čevape?
jel možemo skrenut s misije i otić na čevape?
Da bar, ovo je ipak 2014. godina, ima tamo iza ugla, barem bi trebala biti ćevabđinica "Željo"...