- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Novi hrvatski gamerski časopis nextlevel(u biti gameplay pod novim imenom) ima BF3 za temu prvog broja.
Članak je na 10 stranica pa ako želite sve relevantne informacije skupljene na jednom mjestu na naškom...
Dobro izgleda naslovna...
joj jedva cekam da dode bf3 kupio sam MOH limited edition sam tak da mogu igrat betu bf3 kad izade
Trebalo bi DICE-u poslat zahtjev da naprave kad je eksplozija u multiplayeru blizu igraca da igrac odleti nekoliko metra u zrak kao sta je vidjeno u traileru kad onaj kombi eksplodira.
Trebalo bi DICE-u poslat zahtjev da naprave kad je eksplozija u multiplayeru blizu igraca da igrac odleti nekoliko metra u zrak kao sta je vidjeno u traileru kad onaj kombi eksplodira.
To će i bit!
Ragdoll efekt? Toga ima i u BF2 i BC2.
Mislim da je davidri mislio reći da vidiš iz prvog lica kako letiš i da osjetiš eksploziju ,a ne da odmah pogineš i samo ostali mogu vidit kako letiš.
Da, on cilja valjda na to da te eksplozija odbaci na pod dok si živ a ne samo nakon smrti.
Ko kad u prvom teaseru neprijatelj pogodi kraj igrača s RPGom i onda explozija baci igrača na pod.
Al sad da baš odletiš nekoliko metara u zrak bi bilo debilno. Osim toga i u traileru te samo odbaci oko 1 metar na pod a ne u zrak.
Mislim da je teško preživjet eksploziju koja te baci par metara u zrak, ali bit će fora ako dobro naprave da te eksplozija blizu tebe baci na pod ali da preživiš.
Neznam ja mi smo svi zahtjevni htjeli bi ovo ono valjda nas je DICE razmazio ali neznam kako će oni sve ove dobre stvari ukomponirat da igra radi na prosjećnim konfama i bez laggova i bugova
3 godine razvijana od strane 4x brojnijeg tima nego na BC2.
Jednostavno, bit će ovo igra godine. Ako bude kako najavljuju, naravno .
Štošta novoga donosi, na nama je da čekamo release date.
Ovaj cockpit izglada stvarno dobro,i ona scena s tenkovima je isto impresivna možda bi jedino hud mogli na tenkovima promjeniti.
Neznam ja mi smo svi zahtjevni htjeli bi ovo ono valjda nas je DICE razmazio ali neznam kako će oni sve ove dobre stvari ukomponirat da igra radi na prosjećnim konfama i bez laggova i bugova
Zasto ne? Krajem ove godine dualac vala vise nije prosjecna konfa, ako ne i sad...
Zasto ne? Krajem ove godine dualac vala vise nije prosjecna konfa, ako ne i sad...
Black Ops ni na quadu ne radi dobro
Još uvijek je dualac prosjek...
http://store.steampowered.com/hwsurvey/cpus/
... ali do kraja godine bi quadovi lako mogli preuzet vodstvo.
Novi trailer, My life.
bas sam pogledo 4 min prije nego kaj si linko
Novi trailer, My life.
Ti jesi, drugi nisu, nekome će pomoći što je video ovdje.
Novi trailer, My life.
Ti jesi, drugi nisu, nekome će pomoći što je video ovdje.
Ajde molim te pogledaj par postova iznad.
Trenutno 713 000 likeova :)
Da, on cilja valjda na to da te eksplozija odbaci na pod dok si živ a ne samo nakon smrti.
Ko kad u prvom teaseru neprijatelj pogodi kraj igrača s RPGom i onda explozija baci igrača na pod.
Al sad da baš odletiš nekoliko metara u zrak bi bilo debilno. Osim toga i u traileru te samo odbaci oko 1 metar na pod a ne u zrak.
Na to sam mislio
Trenutno 713 000 likeova :)
2 dana, pričekat ćemo.
OMG prodajem bubreg da kupim ovu igricu!!!!!