Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.796
|
čitano: 1.681.570
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 2042

jesu popravili?

1 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 2042
dery kaže...

Znači u novom updejtu stižu retuširane mape sa više zaklona. Ovo izgleda kao da ih pratimo dok rade na igri prije izlaska igre, testiranje.

Ne, ne stižu. Season 1 donosi update jedne mape s više zaklona, Season 2 donosi još jednu updateanu mapu. Za ostale ćete se načekati, valjda bude u 2023. godini. 

Stvarno je prava tragikomedija pratiti ova zbivanja. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
13 godina
BDS kaže...

jesu popravili?

Jesu. AI botovima se sviđa, puni su ih serveri

17 godina
MRSKI kaže...
BDS kaže...

jesu popravili?

Jesu. AI botovima se sviđa, puni su ih serveri

Jesi vidio kako su ljepo stavili vreće pijeska.. obogatili su sad mape jako.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2022 16:15 (BDS).
16 godina
Q-Tip kaže...
dery kaže...

Znači u novom updejtu stižu retuširane mape sa više zaklona. Ovo izgleda kao da ih pratimo dok rade na igri prije izlaska igre, testiranje.

Ne, ne stižu. Season 1 donosi update jedne mape s više zaklona, Season 2 donosi još jednu updateanu mapu. Za ostale ćete se načekati, valjda bude u 2023. godini. 

Stvarno je prava tragikomedija pratiti ova zbivanja. 

Zaboravio si najvažnije promjene, mora se biti u trendu sa fotoshopom.Stvarno su ostale samo potplačene čistaćice tamo,očiste i odrade malo fotoshopa usput.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2022 16:32 (dery).
16 godina
Battlefield 2042

I onda netko kaze da ovo nije bila pljacka...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 2042

Ma neka, ima ima. Nakon godinu dana pauze ovo je jebeno prezabavno i trenutno naj FPS za nabijat. 

مرګ ژوبله

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 2042

Znači da je beta igre bila ovako radila, i najava svih tih velih fixeva da je u 6mj ovo bi bila stvarno dobra igra.

Nažalost za 7mj tek da dođe u poluigriv state, i onda još 7 god za remake 3 mape, od kojih niti jedna ne valja kad se po njpoj stave sve te silne vreće.

Ne kužim kako su toliko spori i nesposobni, ali eto, valjda može i lošije od toga.

Šteta, i waste odličnog settinga.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 2042

Ja kupio novi komp. Fino to sad dere u 150+ frejmova, so smooth, RTX 3080 dere guzove... Iako je igra smor za popizdit, valjda najgore mape koje su mogli smislit, svi se prebacili na ove 64 igrača modove pa su mape puste, jbg čekamo novi Battlefield :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 2042

Valjal' igrica? Pitam za Iveka

Freak Show Inc.

0 0 hvala 1
16 godina
Friday kaže...

Šotgan potrgan navodno

17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...

Šotgan potrgan navodno

Pa nije potrgan - vidis kako lijepo skida

Freak Show Inc.
10 godina
Friday kaže...
Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...

Šotgan potrgan navodno

Pa nije potrgan - vidis kako lijepo skida

Tako je. Treba sva ostala oruzja dovest na tu razinu.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
17 godina
odjavljen
Santana kaže...

Tako je. Treba sva ostala oruzja dovest na tu razinu.

Treba napraviti da pucanj sa bilo cime ubije sve na serveru. I onda tko prvi pukne taj je pobjedio. Znaci moras imati dobar stroj (obavezno nvme disk) i imas najbolje sanse za pobjediti. I onda cim se spawnas ubijes sve i ide nova partija. E to je igra po mjeri postenog covjeka (osim sto posten covjek nema za dobar stroj kao mi koji smo opsjednuti parama)

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2022 17:48 (Friday).
3 godine
protjeran
Moraš imati i rvatski net. Najbrži na svijetu 😁
17 godina
odjavljen
BeLLicus kaže...

RTX 3080 dere guzove...

Undervoltaj ju (tamo na cca 825mV recimo) pa ce onda derati jos bolje

Freak Show Inc.
11 godina
Friday kaže...
BeLLicus kaže...

RTX 3080 dere guzove...

Undervoltaj ju (tamo na cca 825mV recimo) pa ce onda derati jos bolje

Neda mi se uopće sa tim zajebvati, RDR2,CP2077,HZD dere sve u 130+ fpsa na high/ultra 1440p, 66 stupnjeva samo, ovako moram palit msi afterburner stalno itd itd. Smor, nek radi kako su je ovi dizajnirali da radi a fan curve i undervolting me nikad previse nije zanimao.

17 godina
odjavljen
BeLLicus kaže...

ovako moram palit msi afterburner stalno itd itd. Smor

Treba ti manje od minute da sve napravis a afterburner se sam pali i apsolutno nicime ne iskace u prvi plan. Razumijem to sto govoris ali potrebna je truncica vremena i to je to.

Freak Show Inc.
11 godina
Friday kaže...
BeLLicus kaže...

ovako moram palit msi afterburner stalno itd itd. Smor

Treba ti manje od minute da sve napravis a afterburner se sam pali i apsolutno nicime ne iskace u prvi plan. Razumijem to sto govoris ali potrebna je truncica vremena i to je to.

Ček što točno želiš da napravim sa undervoltom? Sad su mi temp na 66 grafa radi na 2040mhz ti hoćeš da ja ostavim 2040mhz i da stavim da rade na 825mv, probao ruši se, nije ti ovo obična 3080 nego verzija sa 12gb memorije ima jači takt. Na koliko Mhz si mislio da stavim na ovom na kojem radi i da spustam voltazu dok ne bude stabilno? 

15 godina
BeLLicus kaže...

Ček što točno želiš da napravim sa undervoltom? Sad su mi temp na 66 grafa radi na 2040mhz ti hoćeš da ja ostavim 2040mhz i da stavim da rade na 825mv, probao ruši se, nije ti ovo obična 3080 nego verzija sa 12gb memorije ima jači takt. Na koliko Mhz si mislio da stavim na ovom na kojem radi i da spustam voltazu dok ne bude stabilno? 

Spuštaš 25 mV, testiraš u benchmarku jel se ruši, ako ne, spustiš opet 25 mV i tako dok se ne krene rušit. Takt ostaviš isti, zato se i zove undervoltanje, a ne underclockanje.

Say hello to my little friend
11 godina
Battlefield 2042

Shredam ljude fino, odigram 1 partiju dnevno da se negdje ispucam, premda nemaš gdje jel, onaj apex treba 2000 metaka u lika da bi pao, a warzone je veća propast od ovog battlefielda. Žudim za dobrom pucačinom.

Moj PC  
2 0 hvala 0
3 godine
protjeran
Fortnite? 😁
3 godine
neaktivan
BeLLicus kaže...

Shredam ljude fino, odigram 1 partiju dnevno da se negdje ispucam, premda nemaš gdje jel, onaj apex treba 2000 metaka u lika da bi pao, a warzone je veća propast od ovog battlefielda. Žudim za dobrom pucačinom.

Super ti ide protiv botova, samo tako nastavi 

PRN8 JBG MOR8
11 godina
NestašniDubravko kaže...
BeLLicus kaže...

Super ti ide protiv botova, samo tako nastavi 

Nije bilo botova, mozes to lako provjeriti kad igras... 

17 godina
odjavljen
BeLLicus kaže...

Moja 3080ti ide ispod 800mV pa mislim da ni tvoja 3080 ne bi trebala biti nesto ekstra zahtjevna. Pokusaj 850mV ili cak 900. Sve je bolje od defaultnih 1+V.

Zasto ne bi bila jos hladnija i duze trajala?

Freak Show Inc.
11 godina
Friday kaže...
BeLLicus kaže...

Moja 3080ti ide ispod 800mV pa mislim da ni tvoja 3080 ne bi trebala biti nesto ekstra zahtjevna. Pokusaj 850mV ili cak 900. Sve je bolje od defaultnih 1+V.

Znam. Ali jako mala je razlika izmedju moje i tvoje. Jer kazem 3080 od 12 giga je jaca od 3080 10gb a slabija od 3080ti za 2%. Meni je radni takt 2040 ne znam koliki je tebi. Znam sve moze biti i hladnija i tisa. A to duze trajala. Trajat ce ona i ovako. Svakako grafu imas 3 god max i mjenjas. Znaci da ostavim 2040mhz takt i probam sa 900mV. Jesi si štelao fan curve?

11 godina
BeLLicus kaže...

ajmo večeras bacit neki squad? nisam igrao jedno vrijeme, a isto žudim za pucanjem

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2022 7:24 (MasterG).
11 godina
BeLLicus kaže...

I ja šredam fino. Sinoć (baš mi je drago da si ovo napisao). Spit radi 18 dmga u tijelo, dakle trebalo mi je cca 11 metaka po killu. S obzirom na Quakeovsku mobilnost likova i svaka je zadnja pristup napucavanju, ja zadovoljan.

مرګ ژوبله
11 godina
Friday kaže...
BeLLicus kaže...

Na 925mV je stabilna, znatno se smanjila i buka 63 stupnja ne prelazi. takt ostao isti 2040Mhz, okej je... 

5 godina
neaktivan
BeLLicus kaže...
Friday kaže...
BeLLicus kaže...

Na 925mV je stabilna, znatno se smanjila i buka 63 stupnja ne prelazi. takt ostao isti 2040Mhz, okej je... 

Naravno da je okej, zasto ne bi bilo?

Undervolt ne znaci gubitak performansi. 

Origin: IsusCmarobnjak
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2022 16:40 (Cmarobnjak).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice