procurile slike novih mapa

Prva i druga mapa su 100% da izlaze, reljefno i po veličini, ali treća je otpada, ultra mala, to je možda samo "checkpoint C1" 
Ti ma...
Ovo je bila muka živa za napravit.
Kolko detalja kako filigranski složeno..
Respect!
S obzirom da sam igrao BF4, postoci idu na 0,000000000001%. Omegafulanac kolega. Omega. Nije sve u grafici. Ima nešto u teamplayu i gunplayu, a to nema u ovoj mjeri ni BF4, a sigurno nema BF2042.
S obzirom da sam igrao BF4, postoci idu na 0,000000000001%. Omegafulanac kolega. Omega. Nije sve u grafici. Ima nešto u teamplayu i gunplayu, a to nema u ovoj mjeri ni BF4, a sigurno nema BF2042.
dva puta sam igrao igru, jednom refund, a drugi put kad je bilo free weekend. Igra zaostaje u skoro svim aspektima za BF3, a kamo li novim igrama. Od pucanja, do movementa, grafike i fizike.
Eto... kupio sam igru... da ne kažete da serem protiv nje, a nemam igru. Sad ću s punim pravom srat protiv nje!
Mogu li ja srat preko tvog akaunta?
Mogu li ja srat preko tvog akaunta?
Naravno...
Eto... kupio sam igru... da ne kažete da serem protiv nje, a nemam igru. Sad ću s punim pravom srat protiv nje!
Sad imaš to pravo.🖖
سمندری ڈاکو
Sad imaš to pravo.🖖
Kako bezvezne mape. BF igre koje do sada nisam igrao jer su mi bile loše, sad su mi odlične (BF 1 i BF V). Ta razlika u kvaliteti mapa (staza) je nemjerljiva.
Sad imaš to pravo.🖖
Kako bezvezne mape. BF igre koje do sada nisam igrao jer su mi bile loše, sad su mi odlične (BF 1 i BF V). Ta razlika u kvaliteti mapa (staza) je nemjerljiva.
Jack pot. Kupio si jednu igru, a dobio dvije odlične
Sad imaš to pravo.🖖
Jack pot. Kupio si jednu igru, a dobio dvije odlične
Apsolutno si u prvu i hvala DICEu i EAu na tome.
Kada izađe BF 2062, onda će biti dobar i 2042 i 2052 
Ako ga poprave. Ak ne, ostat će smeće kakvo je sad
Bojim se da više nema BFa poslije ovoga. Biće nešto što se zove BF ali drugačije
Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
dva puta sam igrao igru, jednom refund, a drugi put kad je bilo free weekend. Igra zaostaje u skoro svim aspektima za BF3, a kamo li novim igrama. Od pucanja, do movementa, grafike i fizike.
Ne znam kakva je bila prije desteak dana, ali frend me uvjerio da uzmem igru i da joj dam šanse prvih nekoliko sati. Nakon "upucavanja" miša i hvatanja komandi, ja ti tvrdim da što se pucanja tiče ova igra je za bilo koji BF kopljima iznad. S ovim gunplayem mogu se trenutno mjeriti samo PUBG i Tarkov. Bilo koji k... staviš na pušku i feeling je drugačiji. Kao što je lik u videu rekao svaka f kalsa se osjeti, smg, ar, lmg, snajpera pa gotovo i nema jer je snajpanje vjerojatno najteže napravljeno za neki "casual" FPS. Kad si kompletnu mladost isključivo potrošio u BF-u ni ne čudi da se snašao nisi. Ovo je AAO/Insurgency/Squad/Tarkov "kao" šuter sa elementima BF-a, conquest mod.
Kad postane F2P pa ekipa skuži, pa kad nahrupite, ako ne restiraju sve blueprintove i strikeove koji su se otključali, opet će bit kmečanja ali druge vrste. Neće vas puno, koliko sam promila naveo, vidjet šta je Beryl. No kužim, donekle, ipak nije AAA naslov blještavih reklamica i marvelovske grafike. Malo je pre-HC za mlađu populaciju. Svejedno je kud i kamo bolja igra od trenutnog BF-a, ono bez imalo problema, ez-i.
Ako je to tvoje mišljenje onda ok. Ne slažem se s njim.
Igra neće postati f2p,igra je f2p...samo što vi trenutno plačate betu 15€...
سمندری ڈاکو
Ne znam kakva je bila prije desteak dana, ali frend me uvjerio da uzmem igru i da joj dam šanse prvih nekoliko sati. Nakon "upucavanja" miša i hvatanja komandi, ja ti tvrdim da što se pucanja tiče ova igra je za bilo koji BF kopljima iznad. S ovim gunplayem mogu se trenutno mjeriti samo PUBG i Tarkov. Bilo koji k... staviš na pušku i feeling je drugačiji. Kao što je lik u videu rekao svaka f kalsa se osjeti, smg, ar, lmg, snajpera pa gotovo i nema jer je snajpanje vjerojatno najteže napravljeno za neki "casual" FPS. Kad si kompletnu mladost isključivo potrošio u BF-u ni ne čudi da se snašao nisi. Ovo je AAO/Insurgency/Squad/Tarkov "kao" šuter sa elementima BF-a, conquest mod.
Kad postane F2P pa ekipa skuži, pa kad nahrupite, ako ne restiraju sve blueprintove i strikeove koji su se otključali, opet će bit kmečanja ali druge vrste. Neće vas puno, koliko sam promila naveo, vidjet šta je Beryl. No kužim, donekle, ipak nije AAA naslov blještavih reklamica i marvelovske grafike. Malo je pre-HC za mlađu populaciju. Svejedno je kud i kamo bolja igra od trenutnog BF-a, ono bez imalo problema, ez-i.
Ovo šta si nabacao je kao da si cecu i mozarta stavio u isti koš. Jesi od korone izgubio osjetila ili je urođeno?
I, kakva je igra u 2022?
Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Sretna nova 
SAMSUNG NOTE 10+
I, kakva je igra u 2022?
Privikava se polako.
Bajo moj koliko ti imaš već 200 sati?
I, kakva je igra u 2022?
Privikava se polako.
Bajo moj koliko ti imaš već 200 sati?
I više. Ali nemam tvoj skill pa napredujem polako. Da budem iskren skoro uopšte ne igram multiplayer jer je još uvijek to pokvarena i nedovršena igra. U solo modu vidiš kako bi to trebalo da bude što se tiče hitrega i fluidnosti servera. U multiplayeru dok se barem ne bude moglo birati regija da se ne ubacuju igrači sa pingom preko dvijesto ,a ti ne možeš utjecati na to, zaobilazim u širokom luku. Odradim weekly missions i natrag u opuštajuče napucavanje sa botovima. Samo nemojte misliti da je to lako. Staviš advanced mod i čim si veći level AI bolje igraju jer su i oni svi tvoj level pa se lako dogodi da ne možeš zauzeti ni prve zastave.
Sretna Nova Godiona obožavateljima BF franšize