Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.796
|
čitano: 1.757.800
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 2042
dery kaže...

procurile slike novih mapa

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
16 godina

Prva i druga mapa su 100% da izlaze, reljefno i po veličini, ali treća je otpada, ultra mala, to je možda samo "checkpoint C1"

17 godina
dery kaže...

Ti ma...

Ovo je bila muka živa za napravit.

Kolko detalja kako filigranski složeno..

Respect!

12 godina
Battlefield 2042

Iako su šanse mizerne, ajmo reć nikakve s obzirom na kvalitetu mozga, postoji mogućnost od 0,0001 % da se barem jedan ovdje opameti. BF je živ al nije Dice , sorry.

مرګ ژوبله

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Super64 kaže...

Iako su šanse mizerne, ajmo reć nikakve s obzirom na kvalitetu mozga, postoji mogućnost od 0,0001 % da se barem jedan ovdje opameti. BF je živ al nije Dice , sorry.

BF4 je igra iz 2032 za ovo...

سمندری ڈاکو
12 godina
pirat kaže...
Super64 kaže...

S obzirom da sam igrao BF4, postoci idu na 0,000000000001%. Omegafulanac kolega. Omega. Nije sve u grafici. Ima nešto u teamplayu i gunplayu, a to nema u ovoj mjeri ni BF4, a sigurno nema BF2042.

مرګ ژوبله
16 godina
Super64 kaže...
pirat kaže...
Super64 kaže...

S obzirom da sam igrao BF4, postoci idu na 0,000000000001%. Omegafulanac kolega. Omega. Nije sve u grafici. Ima nešto u teamplayu i gunplayu, a to nema u ovoj mjeri ni BF4, a sigurno nema BF2042.

dva puta sam igrao igru, jednom refund, a drugi put kad je bilo free weekend. Igra zaostaje u skoro svim aspektima za BF3, a kamo li novim igrama. Od pucanja, do movementa, grafike i fizike.

14 godina
Battlefield 2042

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 2042

Eto... kupio sam igru... da ne kažete da serem protiv nje, a nemam igru. Sad ću s punim pravom srat protiv nje!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 2042

Mogu li ja srat preko tvog akaunta?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
MRSKI kaže...

Mogu li ja srat preko tvog akaunta?

Naravno...

11 godina

igram redovito koliko mogu, sa kolegom preko discorda...zabavno mi je...just sayin

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2021 10:38 (MasterG).
13 godina
dery kaže...

Počele su curiti i slike gameplaya.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
16 godina
moderator
Soldier977 kaže...

Eto... kupio sam igru... da ne kažete da serem protiv nje, a nemam igru. Sad ću s punim pravom srat protiv nje!

Sad imaš to pravo.🖖

سمندری ڈاکو
14 godina
pirat kaže...
Soldier977 kaže...

Sad imaš to pravo.🖖

Kako bezvezne mape. BF igre koje do sada nisam igrao jer su mi bile loše, sad su mi odlične (BF 1 i BF V). Ta razlika u kvaliteti mapa (staza) je nemjerljiva. 

16 godina
Soldier977 kaže...
pirat kaže...
Soldier977 kaže...

Sad imaš to pravo.🖖

Kako bezvezne mape. BF igre koje do sada nisam igrao jer su mi bile loše, sad su mi odlične (BF 1 i BF V). Ta razlika u kvaliteti mapa (staza) je nemjerljiva. 

Jack pot. Kupio si jednu igru, a dobio dvije odlične

PSN - darklydexter
14 godina
Ezio kaže...
Soldier977 kaže...
pirat kaže...
Soldier977 kaže...

Sad imaš to pravo.🖖

Jack pot. Kupio si jednu igru, a dobio dvije odlične

Apsolutno si u prvu i hvala DICEu i EAu na tome.

15 godina
Soldier977 kaže...

Kada izađe BF 2062, onda će biti dobar i 2042 i 2052 

17 godina
C64 kaže...
Soldier977 kaže...

Ako ga poprave. Ak ne, ostat će smeće kakvo je sad

14 godina
C64 kaže...
Soldier977 kaže...

Bojim se da više nema BFa poslije ovoga. Biće nešto što se zove BF ali drugačije

12 godina
Jack Sparrow kaže...

dva puta sam igrao igru, jednom refund, a drugi put kad je bilo free weekend. Igra zaostaje u skoro svim aspektima za BF3, a kamo li novim igrama. Od pucanja, do movementa, grafike i fizike.

Ne znam kakva je bila prije desteak dana, ali frend me uvjerio da uzmem igru i da joj dam šanse prvih nekoliko sati. Nakon "upucavanja" miša i hvatanja komandi, ja ti tvrdim da što se pucanja tiče ova igra je za bilo koji BF kopljima iznad. S ovim gunplayem mogu se trenutno mjeriti samo PUBG i Tarkov. Bilo koji k... staviš na pušku i feeling je drugačiji. Kao što je lik u videu rekao svaka f kalsa se osjeti, smg, ar, lmg, snajpera pa gotovo i nema jer je snajpanje vjerojatno najteže napravljeno za neki "casual" FPS. Kad si kompletnu mladost isključivo potrošio u BF-u ni ne čudi da se snašao nisi. Ovo je AAO/Insurgency/Squad/Tarkov "kao" šuter sa elementima BF-a, conquest mod.

Kad postane F2P pa ekipa skuži, pa kad nahrupite, ako ne restiraju sve blueprintove i strikeove koji su se otključali, opet će bit kmečanja ali druge vrste. Neće vas puno, koliko sam promila naveo, vidjet šta je Beryl. No kužim, donekle, ipak nije AAA naslov blještavih reklamica i marvelovske grafike. Malo je pre-HC za mlađu populaciju. Svejedno je kud i kamo bolja igra od trenutnog BF-a, ono bez imalo problema, ez-i.

مرګ ژوبله
16 godina
moderator
Battlefield 2042

Ako je to tvoje mišljenje onda ok. Ne slažem se s njim.

Igra neće postati f2p,igra je f2p...samo što vi trenutno plačate betu 15€...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Super64 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ne znam kakva je bila prije desteak dana, ali frend me uvjerio da uzmem igru i da joj dam šanse prvih nekoliko sati. Nakon "upucavanja" miša i hvatanja komandi, ja ti tvrdim da što se pucanja tiče ova igra je za bilo koji BF kopljima iznad. S ovim gunplayem mogu se trenutno mjeriti samo PUBG i Tarkov. Bilo koji k... staviš na pušku i feeling je drugačiji. Kao što je lik u videu rekao svaka f kalsa se osjeti, smg, ar, lmg, snajpera pa gotovo i nema jer je snajpanje vjerojatno najteže napravljeno za neki "casual" FPS. Kad si kompletnu mladost isključivo potrošio u BF-u ni ne čudi da se snašao nisi. Ovo je AAO/Insurgency/Squad/Tarkov "kao" šuter sa elementima BF-a, conquest mod.

Kad postane F2P pa ekipa skuži, pa kad nahrupite, ako ne restiraju sve blueprintove i strikeove koji su se otključali, opet će bit kmečanja ali druge vrste. Neće vas puno, koliko sam promila naveo, vidjet šta je Beryl. No kužim, donekle, ipak nije AAA naslov blještavih reklamica i marvelovske grafike. Malo je pre-HC za mlađu populaciju. Svejedno je kud i kamo bolja igra od trenutnog BF-a, ono bez imalo problema, ez-i.

Ovo šta si nabacao je kao da si cecu i mozarta stavio u isti koš. Jesi od korone izgubio osjetila ili je urođeno?

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2021 18:39 (dery).
14 godina
Battlefield 2042

I, kakva je igra u 2022?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 2042

Sretna nova

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
5 0 hvala 4
15 godina
SAMSUNG NOTE 10+
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

I, kakva je igra u 2022?

Privikava se polako.

(Gcro)K4lim3ro
11 godina
Kendo kaže...
CyberDemonVZ kaže...

I, kakva je igra u 2022?

Privikava se polako.

Bajo moj koliko ti imaš već 200 sati?

16 godina
BeLLicus kaže...
Kendo kaže...
CyberDemonVZ kaže...

I, kakva je igra u 2022?

Privikava se polako.

Bajo moj koliko ti imaš već 200 sati?

I više. Ali nemam tvoj skill pa napredujem polako. Da budem iskren skoro uopšte ne igram multiplayer jer je još uvijek to pokvarena i nedovršena igra. U solo modu vidiš kako bi to trebalo da bude što se tiče hitrega i fluidnosti servera. U multiplayeru dok se barem ne bude moglo birati regija da se ne ubacuju igrači sa pingom preko dvijesto ,a ti ne možeš utjecati na to, zaobilazim u širokom luku. Odradim weekly missions i natrag u opuštajuče napucavanje sa botovima. Samo nemojte misliti da je to lako. Staviš advanced mod i čim si veći level AI bolje igraju jer su i oni svi tvoj level pa se lako dogodi da ne možeš zauzeti ni prve zastave. 

(Gcro)K4lim3ro
14 godina
Battlefield 2042

Sretna Nova Godiona obožavateljima BF franšize 

Moj PC  
8 0 hvala 9
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice