Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.796
|
čitano: 1.664.814
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 2042
robimarko kaže...

Također, konačno imao vremena za odigrat i nakon jednog conquesta taj fcking persistence error.
E moj EA, opet serveri riknili onda

https://twitter.com/BattlefieldComm/status/1459220640700026885

Da nije BF u pitanju i da nisam tako zagrizao - vec bih trazio refund...

Ovo je cirkus

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...

Da nije BF u pitanju i da nisam tako zagrizao - vec bih trazio refund...

Ovo je cirkus

Ja se ne sjećam koja je zadnja AAA hypana igra imala donekle dobar launch

Onaj New World od Amazona je jedva radio, Forza nova stalno izbacuje sa servera, jebeni Diablo 2 nije radio kako spada...

Čudo bi bilo da je ovaj BF radio kako spada.

Say hello to my little friend
14 godina
Najgore je što mi je sve radilo normalno i onda puf ovo smeće od errora i gotovo
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
Battlefield 2042

Pošto i meni trenutno baca taj error zbog servera da napišem neke moje dojmove. Što se tiče tehničke strane za razliku od bete vidi se da je bolje optimizirano. Naravno treba to puno bolje ali vidi se napredak po pitanju fps, nema više stuttera i sličnog kao u beti. Nisam probao sve mape ali neke su baš jadne ona Hourglass npr .Zvuk je po meni jedan od najlošijih od zadnjih bfova.

Probao Portal na  Caspian Border i čini mi se da će Portal biti najbolji dio igre ovako na prvu. Treba još  igre da steknem malo bolje neki dojam ali zasada nisam nešto oduševljen. Igra solidno radi na medium  posložio sam miks medium  i low i imam fps  od 85- 130 prosjek oko 110. Nemam dropova i sličnog tako da sam tu čak i iznenađen za razliku od bete.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 2042

Koliko sam vidio u Portalu ne radi tipka T za onu brze postavke dodataka za puške. Mislim da to nisu ni ubacili.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 2042

Animacija kad te ubiju je apsolutni horor. Lik puca u mene od naprijed, padam mrtav i baci me prema njemu kao da me kamion udario. I onda jos jednom odskocim od tla. I tako svaki puta

Freak Show Inc.

4 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 2042

Malo cu napisati za vozila.O performansama necu govoriti jer sam trenutno na konzoli.

Tennkovi su kolko tolko ok,turret je puno sporiiji od prijasnjeg recimo bf4.Tenkvoi su dosta brzi sa boostom.Medutim skoro svaki hitac ti disejbla gusjenice,ali ako imas onaj repair tool odma ti reparira disejblani dio.

One smart granate nemozes izbjeci iako deployas smoke.RPG radi dosta dmg,ako naletis na squad sa rpgom gotov si u 90% slucajeva.Secondary lmg je kao i kod prijasnjih bfova dosta slab,treba otkljucati mmg.

Samo nerazumijem sta su stavljali taj penetration na shellove.Skoro svaki 2 hitac se odbije od protivnickog tenka ili cak dzipa i onog hoover auta jebenog.Ako udes u bitku sa drugim tenkom moli boga da ti se ne odbijaju hicevi.Isprobao sam razlicite pozicije i mislim da nema veze dali stoji malo na stranu ili ravno,mislim da je taj odbijanac random(nisam 100% siguran).

Najbolje mi je igrat breakthrough sa tenkom doslovno mozes cijelu rundu igrati safe bez da te ne ubiju.Tesko je rushat zbog broja igraca.Cim udes blizu objectiva doslovno cijela horda te napadne po 15 igraca.

Nekuzim taj respawn sistem.Prvo kad umres ti odbrojava neznam 2 minute,ali nemozes uc u tenka jer se respawna nego moras cekat jos 2 minute do respawna.I 2 tenka po mapi nisu dosta jer su preogromne.

Za breakthrough bi stavio 2 tenka ali dobro.

Iako igram na jebenom kontroleru dosta dobro ide.Dodajte mi sa origina jer ja vas nemogu (LtMoNkK23)

ORIGIN: LtMoNkK
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2021 19:51 (Doca15).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 2042

Mali osvrt dok traje ovo sa errorom. Netko je pitao kako radi 1070 ti, pa dosta dobro. Komp pod moj pc čak bolje radi na ultra nego na low. Nekako glađe bez štekanja. Izgleda kad je procesoru i grafi  teže više daju, čak i nešto veći fraps oko 80 kad sam bacio oko ( sve je bez overclocka ). Što se tiče igre ne znam nekako loše vidim neprijatelja. Nisu brzi kako netko kaže ali su sitni.

Iz tenka na 100 metara u zoom-u jedva vidiš pješaka. Slabi su, onaj transportni heli treba pogoditi tri puta da padne, a pješaka headshut. Nema snage detonacija. Heli onaj ruski kao da mu se neda pucati raketama. Užasno sporo ispaljuje. Tako za početak ali ako malo poprave bude to dobro.

(Gcro)K4lim3ro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Doca15 kaže...

Iako igram na jebenom kontroleru dosta dobro ide.Dodajte mi sa origina jer ja vas nemogu (LtMoNkK23)

Ne družim se sa konzolašima

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2021 20:00 (MRSKI).
15 godina
Battlefield 2042

sve rečeno, toliko toga dobrog je izbačeno ili smanjeno, a dodane su takve stvari da je bf izgubio svoj identitet, no nebitno. 

Bit će iznenadili ih igrači kao što cestare iznenadi snijeg svake god. 

https://www.reddit.com/r/battlefield2042/comments/qs5gh9/a_list_of_issues_with_battlefield_2042_and_what/?utm_medium=android_app&utm_source=share

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
maxis kaže...

Koliko sam vidio u Portalu ne radi tipka T za onu brze postavke dodataka za puške. Mislim da to nisu ni ubacili.

ne radi jer nije je ni bilo u bf3 i bc2

način kako stavljas atachmente je desni klik na pušku i onda sve šta želiš staviš kao prvi slot na pušku, najbliže puski. 

I kao da bude defaultni i uvijek će ti se spawnat s time, taj setup puške 

dakle desni na puski, pa svaki att slot desni klik na attachment pa lijevi na prvo mjesto odmah do puške.

gl

16 godina
moderator
Battlefield 2042

Radi,bio sam na serveru BC2 i BF3 gdje je taj T radio za attachmente....Stvar je u tome da ga onaj tko je napravio server može isključiti.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Monk jel ima thermal optika na tenku

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2042

Jest vas lijepo slušati kako kukate..... 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
pirat kaže...

Radi,bio sam na serveru BC2 i BF3 gdje je taj T radio za attachmente....Stvar je u tome da ga onaj tko je napravio server može isključiti.

onda moje isprike. vidim da masu ljudi pita u chat kako stavit atachmente.

Jesi igrao još neke servere, osobno nisam skuzio di pišu točne postavke servera... mode age itd, vidim ovo desno ali je dosta općenito 

13 godina

Ima kolko sam vidio al nisam jos otkljucao.

ORIGIN: LtMoNkK
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Jesi igrao još neke servere, osobno nisam skuzio di pišu točne postavke servera... mode age itd, vidim ovo desno ali je dosta općenito 

Stisni na server desnoga na mišu pa onda imaš malo detaljniji opis...

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...

Stisni na server desnoga na mišu pa onda imaš malo detaljniji opis...

e toto

šteta da nemoš u favorite kad ti serveri nestaju, ima baš shema, a ima i super xp debilizma, ali svakom njegovo to je i svrha portala

16 godina
MRSKI kaže...
Doca15 kaže...

Ne družim se sa konzolašima

Konzolaš a još i Međimurac :P

16 godina
moderator
fila2208 kaže...

e toto

šteta da nemoš u favorite kad ti serveri nestaju, ima baš shema, a ima i super xp debilizma, ali svakom njegovo to je i svrha portala

Da,to je čista glupost.

سمندری ڈاکو
11 godina
Zvući jako zabavno. al nek se igra kvasi još mjesec dana pa ću onda odlučit.

koliko sam shvatio, ne postoji mehanizam za sačuvati fav server setting?

ako će se organizirati npr. BUG forum ekipa, dal ću svaki put trebat tražiti taj server? ili ako ću imati friend listu, da li će tamo pisati na kojem serveru igra koji frend?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Doca15 kaže...

Malo cu napisati za vozila.O performansama necu govoriti jer sam trenutno na konzoli.

Tennkovi su kolko tolko ok....

Ako ce iko o vozilima i tenkovi onda ces ti...okle tebe s tim da mores ista pisat vezi tenkova....

Origin_Steam: hrka11
7 godina
odjavljen
Battlefield 2042

upalio igru, imam 65 fps na low postavkama. 

jako sam razocaran. 

0 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...
Ja samo cyberu virujen, cyber kakva je igjica, jel se isplati uzet
Kuky samo panjevi igraju sa specijalistima, ostavi se toga

Dobra je. Kupi.

maxis kaže...

Skužio.

Ako si na serveru gdje nije dozvoljeno, samo trebaš na prvu poziciju staviti attachmente koji ti trebaju im imat ćeš ih. Naravno, T neće raditi, nego mjenjaj kod novog spawna.

Što se tiče onog grafa, rađen je prema Ultra postavkama.

Ja na ultrawide 1080p, medium, sa GTX 1080 imam zaključanih 75fpsa.

GPU 90-100%

Procesor oko 50%.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
Doca15 kaže...

Tennkovi su kolko tolko ok,turret je puno sporiiji od prijasnjeg recimo bf4.Tenkvoi su dosta brzi sa boostom.Medutim skoro svaki hitac ti disejbla gusjenice,ali ako imas onaj repair tool odma ti reparira disejblani dio.

One smart granate nemozes izbjeci iako deployas smoke.RPG radi dosta dmg,ako naletis na squad sa rpgom gotov si u 90% slucajeva.Secondary lmg je kao i kod prijasnjih bfova dosta slab,treba otkljucati mmg.

Samo nerazumijem sta su stavljali taj penetration na shellove.Skoro svaki 2 hitac se odbije od protivnickog tenka ili cak dzipa i onog hoover auta jebenog.Ako udes u bitku sa drugim tenkom moli boga da ti se ne odbijaju hicevi.Isprobao sam razlicite pozicije i mislim da nema veze dali stoji malo na stranu ili ravno,mislim da je taj odbijanac random(nisam 100% siguran).

Najbolje mi je igrat breakthrough sa tenkom doslovno mozes cijelu rundu igrati safe bez da te ne ubiju.Tesko je rushat zbog broja igraca.Cim udes blizu objectiva doslovno cijela horda te napadne po 15 igraca.

Nekuzim taj respawn sistem.Prvo kad umres ti odbrojava neznam 2 minute,ali nemozes uc u tenka jer se respawna nego moras cekat jos 2 minute do respawna.I 2 tenka po mapi nisu dosta jer su preogromne.

Za breakthrough bi stavio 2 tenka ali dobro.

Tražim te, Origin ne poznaje ovaj nick :(

_itsmoriarty kaže...

upalio igru, imam 65 fps na low postavkama. 

jako sam razocaran. 

Probaj ugasiti Afterburner, Origin overlay, Steam, Discord, GF experiance.....

11 godina
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...
Ja samo cyberu virujen, cyber kakva je igjica, jel se isplati uzet
Kuky samo panjevi igraju sa specijalistima, ostavi se toga

Dobra je. Kupi.

maxis kaže...

Skužio.

Ako si na serveru gdje nije dozvoljeno, samo trebaš na prvu poziciju staviti attachmente koji ti trebaju im imat ćeš ih. Naravno, T neće raditi, nego mjenjaj kod novog spawna.

Što se tiče onog grafa, rađen je prema Ultra postavkama.

Ja na ultrawide 1080p, medium, sa GTX 1080 imam zaključanih 75fpsa.

GPU 90-100%

Procesor oko 50%.

cyber sad idem i gold kupit ak ti kažeš da je dobra

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
13 godina
Battlefield 2042

Kako Angel pozove supply drop?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina