Meni se isto cini da je ttk ok. Ali koja debilana sto na kraju partije ne vidis koliko puta si poginuo. Pa to je za plakati...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja uspio odigrati jedan conquest prije posla, za sada OK, dosta bolje nego beta što se bugova tiče.
S perfomansama na 1440p nisam problema imao, ali nisam iskreno ni gledao koliko je FPS-ova (5950x + 3080)
Kako vratit lovu a kupljeno preko indije pakistana argentine brazila picke materne???
Za nepovjerovati igra mi ne radi imam onaj dx error
normalno Amd graficka je u pitanju
Za nepovjerovati igra mi ne radi imam onaj dx error
normalno Amd graficka je u pitanju
Koje windowse imas? Meni je to izbacivalo na Enterprise LTSC verziji. Jednostavno nije podrzano. Morao instalirati druge windowse 
Netko je spominjao da ne radi sa obicnim Xbox Pass/EA Play. Kod mene sve radi bez problema. 10 Sati taman da vidim jel vrijedi ili ne igra.
win10, zadnji update, driveri isto, dx isto, sad mi je cak iz 5 pokusaja usao u loading(vidim onaj brod) i onda opet taj error s drugacijom sintaksom..

Ko zeli nek me doda posto sam sad na playstationu.
LtMoNkK23
ORIGIN: LtMoNkK
LtMoNkK23
Ovo je odluka za stalno, ili ovisi o cijenama hardvera u budućnosti?
LtMoNkK23
Ovo je odluka za stalno, ili ovisi o cijenama hardvera u budućnosti?
Uopce ne razumijem ljude koji kupe plejku a za te novce su mogli uzeti trecinu nove graficke...
Sve postavke na max (Raytracing jedino iskljucen), 1440p i igra vrti 120 fps u prosjeku.
Sve fluidno radi bez ikakvog zamjetnog stutteringa (jedino u prvoj minuti kada sam usao u mapu prvi put. Poslije toga nista.)
Konfiguracija: RX 6800 XT, Ryzen 9 5900x, 32 GB RAM
Ja sam zadovoljan s igrom. Ako netko oce igrat, nek se javi.
EDIT: jucer je izasao novi game ready driver za AMD u slucaju da netko nije znao. Preporucavam njega instalirat prvo pa tek onda ici igrat i gledati kakve su performanse.
Odlični driveri,sad je i meni oko 120 fpsa,a i stabilniji je fps s tim driverima.
Trcim 2 minute dodem na point ubijem jednog ili dvojicu kad odjednom 3 lika iza mene. Trcim opet 2min po praznoj mapi kad odjednom me skine kamper s sniperom.
Trcim ja opet na point kad ono tenk a ja imam 2 rakete koje nisu dovoljne.
Citava mapa prazna i svi se bore na 2 pointa u sredini. Citavu rundu samo trcim da me netko ubije jer je mapa otvorena i mogu te ubiti s deset strana. Cak sam i onu prvu misiju protiv botova izgubio jer sam uglavnom trcao do pointa. Previse vremena se gubi da se dode do pointa.
Trcim 2 minute dodem na point ubijem jednog ili dvojicu kad odjednom 3 lika iza mene. Trcim opet 2min po praznoj mapi kad odjednom me skine kamper s sniperom.
Citava mapa prazna i svi se bore na 2 pointa u sredini. Citavu rundu samo trcim da me netko ubije jer je mapa otvorena i mogu te ubiti s deset strana. Cak sam i onu prvu misiju protiv botova izgubio jer sam uglavnom trcao do pointa. Previse vremena se gubi da se dode do pointa.
Zato je tu portal jebeš specijaliste i mega mapetine.
Sve postavke na max (Raytracing jedino iskljucen), 1440p i igra vrti 120 fps u prosjeku.
Sve fluidno radi bez ikakvog zamjetnog stutteringa (jedino u prvoj minuti kada sam usao u mapu prvi put. Poslije toga nista.)
Konfiguracija: RX 6800 XT, Ryzen 9 5900x, 32 GB RAM
Ja sam zadovoljan s igrom. Ako netko oce igrat, nek se javi.
EDIT: jucer je izasao novi game ready driver za AMD u slucaju da netko nije znao. Preporucavam njega instalirat prvo pa tek onda ici igrat i gledati kakve su performanse.
Odlični driveri,sad je i meni oko 120 fpsa,a i stabilniji je fps s tim driverima.
Da, mislim da dosta ljudi nije bila svjesna da je novi driver izasao.
Stisni B i spusti si vozilo,zašto trčiš?
Gdje se uopce bira mapa koju ces igrati? Ne nadjem nikakav server browser
win10, zadnji update, driveri isto, dx isto, sad mi je cak iz 5 pokusaja usao u loading(vidim onaj brod) i onda opet taj error s drugacijom sintaksom..

Probaj disable-at hardware accelerared GPU scheduling u windowsima. Procitah na par mjesta da je nekima pomoglo.
battlenet: SUGARfree#21113
Nisi ni osjetio jbt
Svi TUF modeli su LHR iako to ne pise

Probaj disable-at hardware accelerared GPU scheduling u windowsima. Procitah na par mjesta da je nekima pomoglo.
Jesam sve probao kaj sam nasao na googleu, na nvidiji igra radi bezprijekorno!
brt stvarno si gurnuo 17k za grafiku?
Stisni B i spusti si vozilo,zašto trčiš?
Iz svake 5 proradi :D
Ma serem, ja nemam pojma. Nisam bas upucen u to sve. Ja radim kako Cyber kaze i to je to