Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.796
|
čitano: 1.668.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Battlefield 2042

sad mi titra novčanik kaj nisam odmah uzeo gold edition i bok...a ja dete kreten standard uzeo...i za sada ne postoji upgrade option -.- dete kreten

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
17 godina
odjavljen
MasterG kaže...

sad mi titra novčanik kaj nisam odmah uzeo gold edition i bok...a ja dete kreten standard uzeo...i za sada ne postoji upgrade option -.- dete kreten

Ti i voljum cete gledati stream

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 2042

nikaj dosta su se pržili.. Uzimam..

(G)jokaCRO ingame.. Im too old for this shit (TM)
Moj PC  
4 0 hvala 1
11 godina
Friday kaže...
MasterG kaže...

Ti i voljum cete gledati stream

neće Volume  imat vremena, on nam mora namjestit Portal server za najbolji BF ikad...on će kupit grafičku tek tamo za black friday, al za dvije godine

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
16 godina
MasterG kaže...

ma ne vrijedi bacat pare samo da igraš par dana prije.. ja si bum kupil kebab i pivu za razliku..

14 godina
red_bull kaže...
MasterG kaže...

ma ne vrijedi bacat pare samo da igraš par dana prije.. ja si bum kupil kebab i pivu za razliku..

Kupiš i nama koji smo zadnju kunu dali da igramo ranije? :(

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
Battlefield 2042

Haha, to je to, prvi pravi gameplay i danas je otišlo par tisuća kuna u indiju i argentinu pa u ameriku u EA.

sutra ujutro u 0901 će već bit e djeste ba raja dobro jutro ekipa itd, a ono shema bulllshit igra neće nitko uzet.

nameće se pitanje, šta prvo zaigrati, portal u bf3 modeu ili bc2...nezz 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 2042

imali sanse upast ranije igrat na pc vpn proxy ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
red_bull kaže...
MasterG kaže...

Kupiš i nama koji smo zadnju kunu dali da igramo ranije? :(

Ti dao zadnju kunu.. pfff...

13 godina
Battlefield 2042

Vidim da još nisu makli onaj ogromni crveni X kad nekog ubiješ tako da ja još ništa ne uzimam. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
maxis kaže...
Ja kupio onaj EA Play za siću. Za nas nema raniji download? Pretpostavljam da će se sutra tek moći skinuti igra i početi igrati tih 10 sati. Zna netko kako ta shema s EA Play funkcionira?

Radi . Upravo igram... PS5

Moraš kliknuti na igru, pa na one 3 točkice..

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2021 20:55 (Nick_Diamond).
15 godina
maxis kaže...
Ja kupio onaj EA Play za siću. Za nas nema raniji download? Pretpostavljam da će se sutra tek moći skinuti igra i početi igrati tih 10 sati. Zna netko kako ta shema s EA Play funkcionira?

Ništa od sutra, obični ea play tek od 19. Pa imaš 10 sati trial.

11 godina
Jack Sparrow kaže...

ti još nisi kupio ovo? Sramotan čin jednog starog člana foruma. Ja bi te domah banirao da sam na piratovom mjestu.

Neda zena jedino ako mi rodjak u irskoj Friday  posalje kod mozda zaigram. 

Origin_Steam: hrka11
15 godina
neaktivan
hrci24 kaže...
maxis kaže...

Ništa od sutra, obični ea play tek od 19. Pa imaš 10 sati trial.

Sigurno ? Po ovom dolje meni izgleda da se može 10 sati igrati od sutra.

https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-2042/news/battlefield-briefing-get-ready-for-launch

sake08
16 godina
hrka11 kaže...
Jack Sparrow kaže...

ti još nisi kupio ovo? Sramotan čin jednog starog člana foruma. Ja bi te domah banirao da sam na piratovom mjestu.

Neda zena jedino ako mi rodjak u irskoj Friday  posalje kod mozda zaigram. 

Onda kupi ovo, to je jeftinije

11 godina
Battlefield 2042

10 godina je prošlo. Sutra ćemo vidjeti jel to bilo vrijedno tolikog vremena. Silence in the Storm

مرګ ژوبله

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 2042

Kaže makli su štit dok ne poprave bug. Vjerovatno je odbivao pogotke iz tenka. 

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2021 22:20 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
hrka11 kaže...

MRSKI moglo bi se ovo kupit.

pa kaj cemo morat kupit novi BF da igramo stari BF 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
16 godina

Izgleda jer evo gledam sad kako igraju na ovim loše izmišljenim novim mapama i neusporedivo je bolji portal sa stvarnim mapama koje imaju dušu.

14 godina
Battlefield 2042

Malo su loše iskomunicirali taj dio vezan uz EA Play i Early Access. Svugdje, pa čak i na njihovim stranicama je bilo oglašavano da se sa običnim EA Playom od 4€ može igrati od 12.11., te da se može ranije preloudati igru. Sad kad sam uzo EA Play mi kaže da moram nadograditi na PRO ako želim od sutra igrati. Ha ništa, ako netko ima R7 3700X i GTX 1070Ti na 1440p bio bih mu zahvalan kad bi javio kako mu se igra ponaša :) GG svima sutra 

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 2042

Sad kad sam ovo vidio nije mi žao što kupih ovu čorbu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2042

Taj EA Play Pro također nije loša stvar. Ako ga uzmeš, dobiješ Ultimate verziju igre, prvim pokretanjem se redeemaju "Ultimate" pogodnosti...skinovi ili što već. I onda ako bilo kada u budućnosti uzmeš Standard verziju ostaje ti sve iz Ultimate verzije. 

Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Sickness kaže...

Malo su loše iskomunicirali taj dio vezan uz EA Play i Early Access. Svugdje, pa čak i na njihovim stranicama je bilo oglašavano da se sa običnim EA Playom od 4€ može igrati od 12.11., te da se može ranije preloudati igru. Sad kad sam uzo EA Play mi kaže da moram nadograditi na PRO ako želim od sutra igrati. Ha ništa, ako netko ima R7 3700X i GTX 1070Ti na 1440p bio bih mu zahvalan kad bi javio kako mu se igra ponaša :) GG svima sutra 

Slažem se loše su to odradili. Meni se čini da ćemo moći igrati od sutra . Mislim da za nas nema predownload ali da se moći sutra dodati igra u Library i probati 10 sati. Vidjet ćemo sutra da li je tako . Ako netko ima EA Play može sutra to probati pa da znamo . Ja sutra nažalost tek kasno poslijepodne mogu probati.

sake08
15 godina
neaktivan
FileFicho kaže...

Taj EA Play Pro također nije loša stvar. Ako ga uzmeš, dobiješ Ultimate verziju igre, prvim pokretanjem se redeemaju "Ultimate" pogodnosti...skinovi ili što već. I onda ako bilo kada u budućnosti uzmeš Standard verziju ostaje ti sve iz Ultimate verzije. 

Ja sam kupio standard key s Game key koji čekam i onda 19. instaliram i mislim doplatiti za gold verziju ako se to može? Skinovi i te stvari me ne zanimaju više mi je interesantan taj Battle Pass.

sake08
15 godina
neaktivan
Nick_Diamond kaže...
maxis kaže...

Radi . Upravo igram... PS5

Moraš kliknuti na igru, pa na one 3 točkice..

Da za PS5 su pustili od danas a za Pc nadam se da od sutra.

sake08
12 godina
neaktivan

Mene bas zanima dal ce igra bit ista bolje optimizirana nego u beti, imam 3700x i gtx 1080,na 1440p high postavke oko 60fps mi vratilo, vidjet cemo vec sutra

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2021 0:06 (robyvk24).
14 godina
maxis kaže... 

Slažem se loše su to odradili. Meni se čini da ćemo moći igrati od sutra . Mislim da za nas nema predownload ali da se moći sutra dodati igra u Library i probati 10 sati. Vidjet ćemo sutra da li je tako . Ako netko ima EA Play može sutra to probati pa da znamo . Ja sutra nažalost tek kasno poslijepodne mogu probati.

Pazi ove slike koje su kontradiktorne. Al ajde..možda stvarno budemo mogli igrat od sutra (tj. danas haha)

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
11 godina
Battlefield 2042

Players who are interested in Battlefield 2042 but haven't made a firm decision can also try the game out a week early if they subscribe to EA Play or Xbox Game Pass Ultimate. Starting Friday, November 12, Xbox Game Pass Ultimate members with EA Play can jump in and start playing Battlefield 2042 with Early Access, a 10-hour trial.

Google kaže da će se moći sa ovih 10 sati triala i ja kažem da hoće, do sad se uvijek moglo igrati ranije i sa tim običnim EA Playom.

Evo i slika može se i instalirati i sve. Ja ne moram plaćati jer imam Xbox Game Pass 3 mjeseca. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2021 6:43 (BeLLicus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Santana kaže...
hrka11 kaže...

MRSKI moglo bi se ovo kupit.

pa kaj cemo morat kupit novi BF da igramo stari BF 

To isto sam napisao na prosloj stranici...debilana ali eto,zato se i sprdam s ovim.

Origin_Steam: hrka11
14 godina
protjeran
Jel se igra, kad počinje

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice