Znači orbital mapa i dalje sjebana, ostale rade puno bolje. Nema veze izgleda da je malo tko voli. Portal nema uragan i lansiranje raketa, lijepo će to radit na 64 igrača.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li razlike?

Ima li razlike?
Nema, trebalo bi raditi na oba programa
Ako netko hoce igrati, moze me dodati na Originu: IsusCmarobnjak
Jel itko uzeo Gold edition?
Kod nekih frendova vidim koje igre imaju, igraju, kod nekih stoji na momente "playing unknown game", neki su frendovi, a kad odem do njih pise da taj i taj nema jos frendova....

Takoder..krecemo za cca sat vremena
ne 44.4 je na steamu, to je valjda kompresirani file
Cca 100 je kad se instalira
Idem stavit skidat battlefield 2042 ultimate edition i izbacuje mi download filed.Sta sad?
ovo će biti najbolji BF ikad!
Ovo sam pročitao za svaki BF koji je do sada izašao na ovom forumu.
ovo će biti najbolji BF ikad!
Ovo sam pročitao za svaki BF koji je do sada izašao na ovom forumu.
I svaki je bio najbolji, osim jedinice. I onog heist sranja koje nije bilo BF uopce...
Ne znam koji je kod mene problem. Nemam uopce opciju za download u originu. U app imam ali dobijem error :
There’s a problem with your download
Something went wrong during your download. Give us a few minutes, then try again.
Ima netko isti problem?
Ne znam koji je kod mene problem. Nemam uopce opciju za download u originu. U app imam ali dobijem error :
There’s a problem with your download
Something went wrong during your download. Give us a few minutes, then try again.
Ima netko isti problem?
Da li možda imaš VPN uključen, meni se ta greška zna javljati sve dok ne izgasim VPN.
Graficku ili?

Nisam. Čekam da vidim kakav će biti portal. Ako ni on ne bude kao što očekujem preskačem.
Evo već sad se možemo malo igrati sa postavkama portala
Imao jesam i iskljucio i ista stvar. Resetirao komp i nista. Za druge igre imam mogucnost downloada, sa,o za 2042 nemam. Cudno.
si kupio igru iz argentine ili malo zaobilaznim putem? možda vas to zeza
Imao jesam i iskljucio i ista stvar. Resetirao komp i nista. Za druge igre imam mogucnost downloada, sa,o za 2042 nemam. Cudno.
si kupio igru iz argentine ili malo zaobilaznim putem? možda vas to zeza
Preko argentine isto. Ili mexica sad se ne sjecam vise.
Sad se samo ceka petak :)
Petak dan za....

Izgleda da ga VPN zbrikao do jaja.
Meni i svima koje znam da su kupili vani download uredno radi.