Stvarno ni smeta kada za sve mora pisati na HUDu šta se događa. Evo gledam lik baci medikit i navrta se kružić na kojem radijusu djeluje, dalje lik koristi defibrilator, piše mu na ekranu relaod kad ga uporijebi pa dok se ne napuni ponovo, i ostalih tri miliona obavijesti za sev šta se radi i koristi u igri.
Star si, sve te smeta i ti nisi uopće ciljana skupina za ovu igru tako da ti i mrski napustite ovu temu

), nostalgičan, da smo bili mlađi i da je sve tada bilo bolje. Ali meni nema logike izbaciti toliko dobrih stvari iz starih BFova i ubaciti ove nove debilnoće. Imamo samo 4 specijalista i već dva autolocksamopucajuća g.... Mogu misliti šta će još ubaciti sa ostalih desetak+ specijalista. Ovo je samo vrh ledenog brijega koliko je stavri loše u srži igre i ja ga definitivno preskačem u ovom obliku. Jedino zbog čega ću se možda predomsliti je portal i ovaj hazard zone (koji je gle čuda nešto na fazon Tarkova
) Pokušavaju pokriti playerbase od hardcore pucačine do bezgavog letanja po mapi i mislim da su time totalno su izgubili identitet i ne znaju jesu li pošli ili došli

سمندری ڈاکو