Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.796
|
čitano: 1.670.348
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 2042
Combustd kaže...

Ultra detalji su nepotreban gutac performansi

Naravno, necu ni igrati na ultra. Ali čisto radi benchmarka probaš.

Volume kaže...

Koji ti je k/d bija :)

Mislim da 15-6 na kraju 

Inače mogle bi performanse ići još gore sa driverima i dodatnom optimizacijom jer su za to valjda uzeli mjesec dana delaya. Plus moguće da je ovo najzahtjevnija mapa kako je bilo u BF1 i BF5 beti.

14 godina
protjeran
Loše Kuky, loše...

1 0 hvala 0
16 godina
Volume kaže...
Loše Kuky, loše...

oprosti, sljedeći put ću si nabijat  KD na botovima

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2021 11:02 (Jack Sparrow).
4 godine
neaktivan
Battlefield 2042

https://twitter.com/SkillUpYT/status/1445673660077854725

Really enjoying the BF2042 Beta but maaaaaaaan this is rough in terms of performance and bugs. 3080 all 'Low' settings, 1440p cannot maintain a steady 100 frames. Massive frame drops no matter what settings I tweak. A lot of de-sync going on. Game is super fun but yeah, rough.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2021 10:56 (Combustd).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 2042

Imati na umu:

uteče Medžedža!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
animosity_frenzy kaže...

Imati na umu:

pa svatko malo pametan zna da nije ovo trenutni build, nikad ni jedan test i beta nisu nego par mjeseci staro i spremno dosta prije izlaska.

14 godina
Evo nakon sat vremena se moram složit s Jack Sparrowom, osim kretanja koje je prebrzo ostalo mi je ok.
Ima dosta gadgeta pa će trebati vremena da se to sve pohvata.

Kod mene na 3080 i Auto(Sve na HIGH) ide full fluidno.
robimarko@gmail.com
16 godina
Battlefield 2042

negativne zasad:

- fps je očajan, sa mojom konfom na min postavkama 1440p 30-40fpsa imam samo... 

- HUD je odvratan... najgori od svih bf-ova dosad

pozitivne zasad:

- gunplay je dobar

- vozila su isto super, na razini bf3/4

https://steamcommunity.com/id/HeatPwnz/
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
animosity_frenzy kaže...

Imati na umu:

pa svatko malo pametan zna da nije ovo trenutni build, nikad ni jedan test i beta nisu nego par mjeseci staro i spremno dosta prije izlaska.

Ključne riječi.

uteče Medžedža!
10 godina
Jack Sparrow kaže...
animosity_frenzy kaže...

Imati na umu:

a kad ono igra izađe i svi isti problemi su i dalje tu... onda ce isto bit stari build...

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2021 11:44 (Santana).
16 godina
Battlefield 2042

Znači Kurčina

Moj PC  
3 0 hvala 1
5 godina
Battlefield 2042

Igra je ok, ništa spektakularno.

Botovi uopće nisu potrebni, potpuno su beskorisni i ne pružaju ništa drugo osim ometanja bilo da su u vašem timu ili u neprijateljskom timu. Možda kada bi botovi pucali bili malo bolji.

Igra ide na 90 fpsa, ali s puno fps dropova, igram na RTX 3060 i R5 3600 na 1080p.

Kontrole vozila su užasne, kao da postoji 1 sekunda kašnjenja između mog unosa i kretanja vozila, sve se osjeća loše i nepotrebno sporo, a helikopteri su vrlo slabi, ali to nije tako loše s obzirom da doslovno se nemate gdje sakriti.

Svo oružje je u redu izuzev M5A3, ne znam šta su pušili kad su dizajnirali to oružje, ima 0 recoila, čisti laser do 50 metara, krajnje glupo.

Još je optimizacije potrebno što se tiče kretanja, i možda malo usporiti brzinu trčanja. I rework grappling hooka je potreban, svi skaču oko zastava s njim, prebrzo se dođe do highgrounda. 

Orbital je pogrešan izbor za betu, vrlo otvorena mapa, nema puno gunfightova izuzev oko rakete i D1/D2 zastava, puno prostora je neiskorišteno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 2042

Ja na high postavkama ne mogu dobiti 144fps-a -.-'
3080ti
32gb 4400
Nvme 1tb

40:4 istina 70% kilova sa tenkom....

Ovako napucavanje 20:4 

Za sada losa optimizacija, i katastrofa osecaj za upravljanje helijem :/

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2021 12:27 (psihoroba).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2042

Meni BFV sve na ultra radi na avg. 130 FPS. Ovo čudo ide avg. 90 FPS i još je nije onako fluidan osjećaj kao na BFV nego je sve tromo nekako. Nadam se da će to ispeglati jer meni igra ne izgleda ništa bolje nego BFV a imam 30% lošije performanse.

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
Battlefield 2042

Jedan mali update za sve koji su kupili EA PLAY

Ako ste jučer pre-loadali igru (ili bilo kad prije nego što ste kupili EA PLAY članstvo) i neda vam ući poslje onog QR koda - deinstalirajte, restart PC, ponovno download i radit će. 

Za sada dojmovi ništa posebno - nažalost, očekivao puno više od gameplaya. Grafika je odlična.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Battlefield 2042

Utisci nakon par rundi:

- Trcanje je prebrzo, bas ono CoDovski trcis kao divljak, onda onaj dupli sprint; ne znam sto im je to trebalo

- Spojeni Crouch i klizanje, ili ja ne vidim gdje se to moze odvojit, uglavnom lik mi klizi svake 2 sekunde umjesto da samo cucne nakon trcanja, jos malo CoDovskih gluposti.

- Pokreti opcenito malo cudniji, BFV je bio puno fluidniji bio u tom pogledu

- Predugo treba da ista ubijem, ali to je mozda odraz trenutnog stanja igre nego TTK

- 128 igraca mi vec pocinje zvucati kao neki gimmick, ako stavis duplo igraca na ogromnu mapetinu nisi postigao nista posebno sto se tice gameplaya osim sto zvuci fora na papiru.

Vidit cemo kako ce to kasnije izgledat ali mislim da ce 64 igraca na standardnim mapama ostati zlatni standard.

- Revivanje u qrcu povremeno, pritiscem 'E' cetiri puta i nista se ne dogada pa lik sam uskrsne odjednom. Kada se mene revivalo, par sekundi se nesto prenemaze da bi se vratio u zivot.

Pola puta mi zamijeni loadout sa pokojnikom jer treba drzati E sto je isto za revive i za pick up..

Ne svida mi se ta mehanika drzanja E, bolje kao u proslim BF da equipas defib pa drzis klik misa

- Novi scoreboard (TAB) mi je nepregledan, hocu vidjeti punu listu igraca a ne samo ovih par na vrhu, a ove druge informacije sto su nacickali me ne zanimaju.

Puna lista igraca ima kroz ESC menu ali tu ne pisu nikakvi detalji sto se ticu trenutne runde, cemu to...

- Optimizacija teski ocaj, sve nekako trzavo, bugovito, ogromni spikeovi svako malo, nije do graficke nego nesto sa strane procesora.
   Primjetio sam da je procesor dosta hladniji (oko 15 stupnjeva) u odnosu na BFV iako koristi slican broj threadova, moguce da je tu neki problem sto ne koristi proc kako treba

- U prosjeku prepolovljen FPS u odnosu na BFV (120-150 FPS 1440p sve Low na 5900X i 3080 Ti)

- Low grafika mi na prvu izgleda nesto bolje nego u BFV, dosta odsjaja po suncanom vremenu. Slobodno su mogli to malo spustit za slabije konfe.

- Relativno veci GPU usage sa dosta manjim fpsom, neobjasnjivo s obzirom da 2042 ne izgleda nista posebno gledajuci BFV

Kada se zbroje bugovi, losije performanse i sto sam zavrsio na serverima sa pingom 150-250, ovo je bilo jedva igrivo. Ne sjecam se da su bete bile ovako lose.

Jedino sto mogu reci je da igra izgleda malo "bolje" ili modernije kako god, a sa ostalim nisam nesto odusevljen.

Svejedno mislim da bi igra mogla biti uspjeh, jer se uvijek naviknemo na nove stvari. Samo da popeglaju ove uzasne smetnje koje utjecu na osnovnu igrivost.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2021 12:24 (dtrixxx).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
Battlefield 2042

Koji Ea Play treba kupiti? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2021 12:24 (BeLLicus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 2042

nijedan

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
Kill Frenzy kaže...

nijedan

Moš mislit. 

14 godina
neaktivan
Battlefield 2042

meni je ovo iskreno očajno , 

namjestio sam da mi koliko toliko dobro radi na 70 fpsa ali kao da igram tetris

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Na PS5 radi super i igra izgleda brutalno. Jedino ima dosta grafičkih glitcheva što će valjda popraviti do izlaska igre.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 2042

Helići su zabavni za igrati, ali postoji drugi problem u zraku. Avioni su beskorisni i neigrivi, jer borba u zraku je nemoguća pošto sve lagira. Znači protivnički avioni skaču lijevo-desno, gore-dole. Ne možeš ih ni pratiti, helikopteri manje lagiraju kad letiš avionom ali dalje teško pogoditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2042

Već sam par puta vidio da se likovi voze u nevidljivim vozilima...ne znam je li to možda neki novi perk

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2042

Meni se manje više sviđa, kretanje malo čudno. Nek smo se napokon vratili na moderni setting a za ostalo lako 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 2042

Vidim da je igra  "teska" na CPU......

Stavio skidat za XsX cisto da probam,zadnji BF mi je bio mislim 4

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MEGATAMA kaže...

teška za cpu, a koristi 50-60% CPU i 90% GPU 

13 godina
Jack Sparrow kaže...
MEGATAMA kaže...

teška za cpu, a koristi 50-60% CPU i 90% GPU 

Da, čini mi se da imaju još optimizacijskih problema...jer CPU mi je doslovno 40-50%, dok GPU ide od 70-90%. Na primjer, BFV mi grafu zakuca na 99% i nema stuttera ni dropova.

13 godina
Battlefield 2042

Ne izgleda mi loše ovaj novi COD.... Super mi je što su ostali dosljedni sebi i još ubacili vozila. DICE gledaj i uči kako se prave igre 

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Mrski jel igramo večeras

0 0 hvala 0
11 godina
Volume kaže...
Mrski jel igramo večeras

Igra se sada a ne včrs. Kasno je včrs već će svi isprobati igru. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice