- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uvijek primamo nove članove.
Ja nisam propustio niti jedan COD još od dvojke.
Novi BF nisam kupio, ali novi COD budem svakako.
Ja nisam propustio niti jedan COD još od dvojke.
Novi BF nisam kupio, ali novi COD budem svakako.
Sramota kakvi postovu u Battlefield temi.💩

Sramota kakvi postovu u Battlefield temi.💩
A dobro ajde, budem kupio i novi BF.
Dobro da brzo reagiraš,malo je falilo da postane loše za tvoj profil 🤣
Produžen gablec srećom.
ps. sada moram pronaći neki dobar VPN pa na Argentinu pošto su mi ukazali da Hola baš ne igra.

nemoj tako lako popustiti, neka ti prvo da covid potvrdu i račun da je prednaručio BF2042
covid potvrdu i račun da je prednaručio BF2042
Prvo da i hoću ne mogu dati jer se nisam cjepio, a drugo će biti danas popodne pošto sam sada na poslu.
Di su moderatori da ovg Hrku stave na hlađenje?
Kakav je to nivo komunikacije... mulac jedan...
Bolje ti je da ne dodjem na okupljanje sada.
A ko će nam burgere spremiti ako ne dođeš?
Mrski,prenio sam znanje dalje,nije bas ko moj ali ok prolazno je ako nista ima dostava...
Mrski,prenio sam znanje dalje,nije bas ko moj ali ok prolazno je ako nista ima dostava...
Ja im mogu samo dostavu naručit jer ne idem ni ja.
Eto ga.
Jel to zato šta liči na cod
Nije zato.
Zato jer je čovjek od riječi.

Zato jer je čovjek od riječi.
Eto, ne moram ništa pisati, sve se zna. Hvala.
Aj aj oprošteno mu je
Eto ga.
dobro si me sjetio... moram i ja :D
Eto ga.
Hoćeš li ti sada opet refundati refund?
Ako ih portal ne izvuče bit će sranje kao i prethodni. Baš gledam BF2 nema podataka, BF3 1800 sati, BF4 2700 (tu mi je mali bar trećinu pomogao), BF1 281 i BF5 119.....
Vremena za igranje imam čak i više nego ranije, ali me više ne privlači jer je otišao na COD stranu. Od 100+ frendova na originu samo ih par još igra BF a među njima nije čak ni Kuky. Ako se njemu ne sviđa onda vidimo kakav su bućkuriš napravili od igre.
činjenica da je igra popustila kvalitetom, ali raspala se i ekipa...bf3 je bio manjkava igra koja je imala dušu, ali i jedino nešto tada tako veliko da je privuklo masu igrača i bilo je fora mljet domaće ljude...to mu je davalo najviše irgivosti.
Bf2042 ako ne bude neigrivo smeće u fullu kad izađe bit će ok da se okupi bar trećina ekipe pa se malo vidimo čujemo ako niš par mjeseci onda ćem vajnat kako smo pokradeni iako smo mi pokrali ea i kupili preko pesosa il rupija.
Što je season pass, kozmetičke promjene u igri novi skinovi oružja i sl ili uključuje pristup novim mapama i novim modovima - nešto kao nekadašnji premium?
Što je season pass, kozmetičke promjene u igri novi skinovi oružja i sl ili uključuje pristup novim mapama i novim modovima - nešto kao nekadašnji premium?
aha ok. i ekipa za to daje 50-80eur vise ?
I? Kad je beta? Netko je rekao da ćemo danas saznati.

aha ok. i ekipa za to daje 50-80eur vise ?
Ako si musko - dat ces